İnşallah canım ya 13 yıldır bekliyordum dua edin lütfen inşallah hamileyimdir bebegimi kaybettim yeni 7 aylık çok istiyorum yeniden olsunHamilesiniz
Çok üzüldüm yaİnşallah canım ya 13 yıldır bekliyordum dua edin lütfen inşallah hamileyimdir bebegimi kaybettim yeni 7 aylık çok istiyorum yeniden olsun
Ben gördüm silik çıkmış.
Evet kalbi durmuş hareketlerini hissetmiyordum gittimde kalbi durmuştuÇok üzüldüm yainsallah canın ama test pozitif kan verin çıkar sonuçta.. anne karnında mi kaybettiniz ilk bebeginizi sormamdaki sebep sizi üzmek acınızı hatırlatmak değil ona göre kan testine vs baktirin diyecektim..
Çıkarmı canım böyle regl 4 gün kala acaba regl tarihim 27 si norlameldeBen gördüm silik çıkmış.
Allah sabır versin inşallah gebesinizdirEvet kalbi durmuş hareketlerini hissetmiyordum gittimde kalbi durmuştu2 ay tedavi gördüm femaran ve ovitrele igne bu ay bıraktım doktorum 1 ay kafanı dinle demişti umrarım bu test dogrudur mucizem benimledir çok istiyorum oglumun unutmıcam unutmakda istemiyorum ama biraz olsun acı hafifler düşünüyorum Rabbim kimseyi bunla sınamasın saglıkla alsın herkes kucağına
Ay insallah canım buraya hamileyim diyerek gelmek nasip etsin Rabbim ama şöyle birsey var o yüzden emin olamıyorum bu marka geçen ayda test aldım böyle cıktı yapar yapamaz ama gri gibiydi bu pembe gibi sonra test aldım başka onda birsey cıkmadı sonra adet oldun ondan bir sevinemiyorum yaCanım benimde böyle silik çıktı. Adet günün geçerse iyicene belirgin olur.
Çıkar cnm. Ben tüp bebek yaptirdim. Transfer in 5. Günü seninkinden daha silik çıktı. 8. Gün belirgin oldu . Normalde tüp bebekte 10. Gün test yapılması öneriliyor. Ben erken yaptığım için silik çıkmıştı. Bence gebesin canım. İnslalah test yaptığında pozitif çıkarÇıkarmı canım böyle regl 4 gün kala acaba regl tarihim 27 si norlamelde
Bu markada böyle sıkıntı yaşadıysanız mutlaka farklı bir markayla tekrar deneyin o zaman. Sonra hayal kırıklığı olmasın...Ay insallah canım buraya hamileyim diyerek gelmek nasip etsin Rabbim ama şöyle birsey var o yüzden emin olamıyorum bu marka geçen ayda test aldım böyle cıktı yapar yapamaz ama gri gibiydi bu pembe gibi sonra test aldım başka onda birsey cıkmadı sonra adet oldun ondan bir sevinemiyorum ya
Allah razı olsun Amin inşallah şuan corosapirin kullanıyorım zaten gebeysem kan sulandırıcı igne vercekmiş doktorumAllah sabır versin inşallah gebesinizdiramin canım inşallah sınamaz Allah kimseyi sen her zaman doktor kontrolüne gitmeyi ihmal etme o zaman yarında kan ver güzelce öğren.. kendine dikkat et stres yapma üzülme
Senin adına çok sevindim maşallah ay inşallahÇıkar cnm. Ben tüp bebek yaptirdim. Transfer in 5. Günü seninkinden daha silik çıktı. 8. Gün belirgin oldu . Normalde tüp bebekte 10. Gün test yapılması öneriliyor. Ben erken yaptığım için silik çıkmıştı. Bence gebesin canım. İnslalah test yaptığında pozitif çıkarbak iki gün sonra ayni testi tekrarla belirgin olur
Benim ikizlerim var Rabb'im sanada versin inslaalh sağlıkla sihhatleSenin adına çok sevindim maşallah ay inşallah
Oy maşallah Rabbim saglıkla büyütmek nasip etsin inşallahBenim ikizlerim var Rabb'im sanada versin inslaalh sağlıkla sihhatle
Evet öyle yapcam inşallah dogrudur bu testBu markada böyle sıkıntı yaşadıysanız mutlaka farklı bir markayla tekrar deneyin o zaman. Sonra hayal kırıklığı olmasın...
Allah razı olsun Amin oyy umrum minnoş bebek benledirAcil bakıyorum ve minnoş bir bebiş görüyorum :))
emin olmak isterseniz bir tane daha test yapın ya da direkt kan verin.
Kaybınız için çok üzüldüm, Allah tekrarını yaşatmasın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?