Kızlar acil bakarmısınız testime

Birde reglim daha geçmedi 4 gün var daha kızlar ama ben dayanamayıp yaptım yapar yapmaz cıktı böyle

İnşallah canım ya 13 yıldır bekliyordum dua edin lütfen inşallah hamileyimdir bebegimi kaybettim yeni 7 aylık çok istiyorum yeniden olsun
Çok üzüldüm ya insallah canın ama test pozitif kan verin çıkar sonuçta.. anne karnında mi kaybettiniz ilk bebeginizi sormamdaki sebep sizi üzmek acınızı hatırlatmak değil ona göre kan testine vs baktirin diyecektim..

Evet kalbi durmuş hareketlerini hissetmiyordum gittimde kalbi durmuştu 2 ay tedavi gördüm femaran ve ovitrele igne bu ay bıraktım doktorum 1 ay kafanı dinle demişti umrarım bu test dogrudur mucizem benimledir çok istiyorum oglumun unutmıcam unutmakda istemiyorum ama biraz olsun acı hafifler düşünüyorum Rabbim kimseyi bunla sınamasın saglıkla alsın herkes kucağına

Allah sabır versin inşallah gebesinizdiramin canım inşallah sınamaz Allah kimseyi sen her zaman doktor kontrolüne gitmeyi ihmal etme o zaman yarında kan ver güzelce öğren.. kendine dikkat et stres yapma üzülme

Canım benimde böyle silik çıktı. Adet günün geçerse iyicene belirgin olur.
Ay insallah canım buraya hamileyim diyerek gelmek nasip etsin Rabbim ama şöyle birsey var o yüzden emin olamıyorum bu marka geçen ayda test aldım böyle cıktı yapar yapamaz ama gri gibiydi bu pembe gibi sonra test aldım başka onda birsey cıkmadı sonra adet oldun ondan bir sevinemiyorum ya

Çıkarmı canım böyle regl 4 gün kala acaba regl tarihim 27 si norlamelde
Çıkar cnm. Ben tüp bebek yaptirdim. Transfer in 5. Günü seninkinden daha silik çıktı. 8. Gün belirgin oldu . Normalde tüp bebekte 10. Gün test yapılması öneriliyor. Ben erken yaptığım için silik çıkmıştı. Bence gebesin canım. İnslalah test yaptığında pozitif çıkar bak iki gün sonra ayni testi tekrarla belirgin olur

Acil bakıyorum ve minnoş bir bebiş görüyorum :))
emin olmak isterseniz bir tane daha test yapın ya da direkt kan verin.
Kaybınız için çok üzüldüm, Allah tekrarını yaşatmasın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Bu markada böyle sıkıntı yaşadıysanız mutlaka farklı bir markayla tekrar deneyin o zaman. Sonra hayal kırıklığı olmasın...

Allah sabır versin inşallah gebesinizdiramin canım inşallah sınamaz Allah kimseyi sen her zaman doktor kontrolüne gitmeyi ihmal etme o zaman yarında kan ver güzelce öğren.. kendine dikkat et stres yapma üzülme
Allah razı olsun Amin inşallah şuan corosapirin kullanıyorım zaten gebeysem kan sulandırıcı igne vercekmiş doktorum

Senin adına çok sevindim maşallah ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…