- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Benim gecikmenin 3.günü 18.2 çıktı belki yükselir allahtan umut kesilmez canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar bu arada yazmayı unuttm bat 3 nisan
Aminnn ıns adet günüm geçsin bide öyle veriym o zamanBenim gecikmenin 3.günü 18.2 çıktı belki yükselir allahtan umut kesilmez canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Belirtilerin varmı?Aminnn ıns adet günüm geçsin bide öyle veriym o zaman
Hiç bi belirtim yok adet olcakmism gibi agrilarim oluyor ara ara batmalarm var bel agrım var ıns yükselir 3 bebegimi kaybettmBelirtilerin varmı?
Erken gebelik testi yap kuzum değerin çok düşük olabilir kan daha doğru bende kaset teste gördüm 10 dakikada çıktı erken aldım onda hemen çıktı dün kan verdim sabah 4.25 değer çıktı yeni olduğu için olabilir benim 3 gün vardıkızlar lütfen bana da yardımcı olun bata 1 gün kaldı sabah gebelik testi yaptım anında kırmızı çizgi gördüm
sonra kan vermeye gittim gelirken bi tane daha test aldım onda hemen çıkmadı bi 10 dakika sonra silik çizgi çıktı
Kan ver bence canım benm ki bundan da silikti gözle görülüyor ama telefonla çekince görünmüyordu ama var hayırlı olsunsabah kaset test yaptırdım şimdi atıyorum size kızlar
Gebesin canım saglikla kucağına al inşallahCanım 112 çıktı gebelik var mı
Güzel tabi canım kaç gün arayla versin o önemli iki günde bir yaklaşık iki kat artış varsa tmmdirSence iyi mi 112 bi kaç gün daha bekleyip doktora öyle gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?