Regle 2 gün kala diş ağrısıyla uyandım gece ve öğleden sonra test yaptım önceki gebeliğimde de diş ağrım olmuştu bide gemi seyahatinde 4 gün önce istifra ettim çok kötü deniz tutmuştur dedim
Heves etmek istemiyorum kuruma çizgisi gibi geldi 5 dk içinde belirdi başına böyle bir şey gelen var mı?
Yarın vericemCanım kan ver bence Allah gönlüne göre versin inşallah
Yarın vericemCanım kan ver bence Allah gönlüne göre versin inşallah
ÂminYarın vericemaminn kimin gönlünde varsa ❤
İlk 5 dk içinde çıktıysa olumlu olma ihtimali yüksek canım. Sonradan belirenler kuruma çizgisi oluyor. İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur hayırlısıyla.Yarın vericemaminn kimin gönlünde varsa ❤
Merhaba bu testte de bana hemen çizgi çıkmıştı beş dakika dolmadan ama bir iki gün sonra yaptığın test negatifti başka markadan sizce kuruma çizgisi olabilir mi ama kamerada az belli olmuş normalde daha çok belliydiİlk 5 dk içinde çıktıysa olumlu olma ihtimali yüksek canım. Sonradan belirenler kuruma çizgisi oluyor. İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur hayırlısıyla.
Canım farklı markaların HCG algılama oranları da farklı oluyor. Bazıları çok dusukte olsa algılıyor. Öyle de olabilir kuruma cizgisi de olabilir ama. Bir iki gün sonra tekrar dene. Piyasadaki testlerde yalancı çizgi de artık çok fazla görülmeye başladı.
Evet bu ara çok görüyorum yalancı çizgi olayını malesef idrar testinde çizgi çıksa bile sevinmemek lazım ilk gün çok sevindim ama araştırınca hevesim kaçtı hayırlısı bakalımCanım farklı markaların HCG algılama oranları da farklı oluyor. Bazıları çok dusukte olsa algılıyor. Öyle de olabilir kuruma cizgisi de olabilir ama. Bir iki gün sonra tekrar dene. Piyasadaki testlerde yalancı çizgi de artık çok fazla görülmeye başladı.
Ben artık sadece belli markaların testlerini alıyorum. Aylarca yalancı pozitif yaşadım. Barkac farklı markada onaylamak lazım sanırım kesin pozitif diyebilmek içinEvet bu ara çok görüyorum yalancı çizgi olayını malesef idrar testinde çizgi çıksa bile sevinmemek lazım ilk gün çok sevindim ama araştırınca hevesim kaçtı hayırlısı bakalım
Öyle yapmak lazım benimki prodoctor marka bunda pozitif gibi çıktı ama internetten almıştım bazen sahte olabiliyor sanırım. Diğer negatif çıkan markalar da kötü markalardiBen artık sadece belli markaların testlerini alıyorum. Aylarca yalancı pozitif yaşadım. Barkac farklı markada onaylamak lazım sanırım kesin pozitif diyebilmek için
Prodoctor aslında güvenilir derler. Belki diğer aldıkların yanlış çıkardı bilemeyiz sen yine de tekrar test dene.İnşallah gönlüne göre güzel haberi alırsın canım.Öyle yapmak lazım benimki prodoctor marka bunda pozitif gibi çıktı ama internetten almıştım bazen sahte olabiliyor sanırım. Diğer negatif çıkan markalar da kötü markalardi
Çarşamba günü kan vericem belki yarın yine idrar testi yaparım en azından hazırlıklı olmak için ya da beklerim bakal rabbim isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederimProdoctor aslında güvenilir derler. Belki diğer aldıkların yanlış çıkardı bilemeyiz sen yine de tekrar test dene.İnşallah gönlüne göre güzel haberi alırsın canım.
Kan testi verdin mi canım?Çarşamba günü kan vericem belki yarın yine idrar testi yaparım en azından hazırlıklı olmak için ya da beklerim bakal rabbim isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederim
Evet dün verdim sonuç çıkmadı sağlık ocağından ama doktora gittim gebelik ihtimali yok dedi ultrasondaKan testi verdin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?