Kızlar acil bakarmısınız?

lelena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
12
5
1
26
Regle 2 gün kala diş ağrısıyla uyandım gece ve öğleden sonra test yaptım önceki gebeliğimde de diş ağrım olmuştu bide gemi seyahatinde 4 gün önce istifra ettim çok kötü deniz tutmuştur dedim
Heves etmek istemiyorum kuruma çizgisi gibi geldi 5 dk içinde belirdi başına böyle bir şey gelen var mı?

Eklentiler

• IMG_20250616_160256.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 55
İlk 5 dk içinde çıktıysa olumlu olma ihtimali yüksek canım. Sonradan belirenler kuruma çizgisi oluyor. İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur hayırlısıyla.
Merhaba bu testte de bana hemen çizgi çıkmıştı beş dakika dolmadan ama bir iki gün sonra yaptığın test negatifti başka markadan sizce kuruma çizgisi olabilir mi ama kamerada az belli olmuş normalde daha çok belliydi

Evet bu ara çok görüyorum yalancı çizgi olayını malesef idrar testinde çizgi çıksa bile sevinmemek lazım ilk gün çok sevindim ama araştırınca hevesim kaçtı hayırlısı bakalım

Evet bu ara çok görüyorum yalancı çizgi olayını malesef idrar testinde çizgi çıksa bile sevinmemek lazım ilk gün çok sevindim ama araştırınca hevesim kaçtı hayırlısı bakalım
Ben artık sadece belli markaların testlerini alıyorum. Aylarca yalancı pozitif yaşadım. Barkac farklı markada onaylamak lazım sanırım kesin pozitif diyebilmek için

Ben artık sadece belli markaların testlerini alıyorum. Aylarca yalancı pozitif yaşadım. Barkac farklı markada onaylamak lazım sanırım kesin pozitif diyebilmek için
Öyle yapmak lazım benimki prodoctor marka bunda pozitif gibi çıktı ama internetten almıştım bazen sahte olabiliyor sanırım. Diğer negatif çıkan markalar da kötü markalardi

Öyle yapmak lazım benimki prodoctor marka bunda pozitif gibi çıktı ama internetten almıştım bazen sahte olabiliyor sanırım. Diğer negatif çıkan markalar da kötü markalardi
Prodoctor aslında güvenilir derler. Belki diğer aldıkların yanlış çıkardı bilemeyiz sen yine de tekrar test dene.İnşallah gönlüne göre güzel haberi alırsın canım.

Prodoctor aslında güvenilir derler. Belki diğer aldıkların yanlış çıkardı bilemeyiz sen yine de tekrar test dene.İnşallah gönlüne göre güzel haberi alırsın canım.
Çarşamba günü kan vericem belki yarın yine idrar testi yaparım en azından hazırlıklı olmak için ya da beklerim bakal rabbim isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…