Kızlar açıl bakarmısınız

ipekkkkkkkkkk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
73
9
3
30
Ya ben bır doktora gıttım duzenlı olarak gebelıgımın ılk basından berı o takıp edıyor benı fakat 14 haftalıkken cınsıyet ıcın gıttıgımde ben tahmınde bulunucam ama bıdaha geldıgınde soyluyım olurmu dedı tamam dedım zorla soylettım kıza benzettım dedı ama emın deılım dedı sonra 17 haftalıkken gıttım kız dıyıp kâğıda yazdı bacak ustt üstte atmış falan fılan dedı 22 haftalıkken gıttım tekrar çünkü kıyafet alma dedı ondada bacaklarını acmıo dedı yanı bende napcagımı şaşırdım kıyafet alıcaö alamıyorum dedı başka bı doktora gıt ıstıosan siİN BAŞINIZA BOYLE BISEY GELDIMI HATTA SORDUM DEDİ SİZ ORGANINI GORUYOMUSUNUZ KIZ DEDİNİZ HAYIR BACAKLARINI ACMIO DEDI

Canım zaten kıyafet almak için çok erken ben 30’dan sonra almaya başladım. Bazı bebişler göstermiyor az sabret

Bazı bebekler göstermez ve kızsa geç netleşir kontrole gitmeden tatlı bir şeyler yiyin hareketlenirse gösterebilir sağlıkla gelsin inşallah

Alışveriş için erken zaten bende 30 dan sonra alacağım bizede 17. Haftaya kadar kız dedi 17 de erkek dedi detaylıda erkek olduğu netleşti detaylı ultrasona girdiniz mi

Canım detaylı ultrasona girdin mi

Bazı bebekler göstermez ve kızsa geç netleşir kontrole gitmeden tatlı bir şeyler yiyin hareketlenirse gösterebilir sağlıkla gelsin inşallah
Valla tatlıda yedım neler yedım yok Bacak arasını gostermıyomus ne alaka bende anlamadım ama kızımda var hemen kız demıstı bende anlamadım 23 haftama gırcem nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…