- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 46
- Konu Sahibi leylimley33
-
inşallah birseyin yoktur canım dinlen protestan kullanıyo musun kalp atışını duymuş muydunSag olun kızlar.ozel muayene icin gidelim bir dr dedik.onlarda 4ten sonra almiyormus.ben mersinin erdemli ilcesinde oturuyorum.mersine ozel hastaneye gidelim dedik.o randevu ile oluyormus.yarin 3 bucuga aldik.simdi uzaniyorum.dua edin insallah bebegim benimledir.yarin hersey belli olur.duaniza ihtiyacim var.sat 21 aralik.gecen hafta kendi dr keseyi goormustuk.15 gun sonra gel demisti.ama kanama olunca cok korktum.kalbini duyup sonra duyamadim demesi moralimi bozdu
Canim bir islaklik hissettim ve hemen baktım kan gördüm.hemen ped koydum.ve dr kostum.sonra ped e baktim.basparmagim kadar vardi pedte.sonra tekrar yeni ped koydum.bizey yoktu ama peceteyle silince geliyordu.Özele gidip başka doktora görün canım inşallah bi sorun yoktur kanama çok mu oldu Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah
Canim sabah ve aksam 1er tane atıyorum.ben gecen oersembe günü dr gitmistim.keseyi görmüştük.15 gün sonra gel dedi tekrar.ama kalp atisini duymamistik daha.ne kadarlik hamileyim dedim 1 aylık filan dedi.bu haftada böyle olunca acile geldik.o da bakınca kalbi atiyor dedi bir sevindim.sonra bakmaya devam etti.bu seferde duyamiyorum dedi.alttan baktı.keseyi bebegi gördü ama kalbi atmıyor dedi.detayli ultrasona gidin dedi.orda da kimse yoktu.yarinsabaha 9 bucuga gel dediler.yarın belli olucak.insallah kurtaj olmaminşallah birseyin yoktur canım dinlen protestan kullanıyo musun kalp atışını duymuş muydun
Evet kalbi atiyor dedi sonra elindeki aletle gezindi gezindi tekrar duyamadim dediOnce duydu sonra anidenmi duymadi?
Kızlar cok üzgünümbugün kurtaj oldum artık bebegim yok.
Hemde nasıl acıyor anlatamam.amin insallah cabuk atlatirim.siz simdi tekrar mi hamilesiniz.kürtaj sonrasi yasaklar var mi?Nasil hissettiginicok iyi biliyorum. 9 haftalik kalp sesini duydugum bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum bende 4 ay once... icin aciyor gercekten degil mi? Geciyor ama suruyor epey... allah sabir versin
inan çok üzüldüm Allah tekrar nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlat canım çok geçmiş olsunKızlar cok üzgünümbugün kurtaj oldum artık bebegim yok.
Amin canım sag olinan çok üzüldüm Allah tekrar nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlat canım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?