Kızlar acil bakarmisiniz

leylimley33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
879
585
53
46
Kızlar bugün benden kırmızı kan geldi.hemen devlet hastanesine acile geldim.kendi dr yoktu.icapci kadin dogumcu baktı.karindan kalp atışlarını duyuyorum dedi.yoksa bayagi bir baktı simdide duymadim dedi.alttan bakalim dedi.baktı.keseyi bebegi gördü ama kalbi atmiyor dedi.detaylı ultrasona gidin.dedi.ama 3.bucuk olgugu icin baklimiyornus.aglmktan gozlerim helak oldu.

İmkan varsa başka doktora da görün canım.

Özele gidip başka doktora görün canım inşallah bi sorun yoktur kanama çok mu oldu Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah

Sag olun kızlar.ozel muayene icin gidelim bir dr dedik.onlarda 4ten sonra almiyormus.ben mersinin erdemli ilcesinde oturuyorum.mersine ozel hastaneye gidelim dedik.o randevu ile oluyormus.yarin 3 bucuga aldik.simdi uzaniyorum.dua edin insallah bebegim benimledir.yarin hersey belli olur.duaniza ihtiyacim var.sat 21 aralik.gecen hafta kendi dr keseyi goormustuk.15 gun sonra gel demisti.ama kanama olunca cok korktum.kalbini duyup sonra duyamadim demesi moralimi bozdu

inşallah birseyin yoktur canım dinlen protestan kullanıyo musun kalp atışını duymuş muydun

Özele gidip başka doktora görün canım inşallah bi sorun yoktur kanama çok mu oldu Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah
Canim bir islaklik hissettim ve hemen baktım kan gördüm.hemen ped koydum.ve dr kostum.sonra ped e baktim.basparmagim kadar vardi pedte.sonra tekrar yeni ped koydum.bizey yoktu ama peceteyle silince geliyordu.

inşallah birseyin yoktur canım dinlen protestan kullanıyo musun kalp atışını duymuş muydun
Canim sabah ve aksam 1er tane atıyorum.ben gecen oersembe günü dr gitmistim.keseyi görmüştük.15 gün sonra gel dedi tekrar.ama kalp atisini duymamistik daha.ne kadarlik hamileyim dedim 1 aylık filan dedi.bu haftada böyle olunca acile geldik.o da bakınca kalbi atiyor dedi bir sevindim.sonra bakmaya devam etti.bu seferde duyamiyorum dedi.alttan baktı.keseyi bebegi gördü ama kalbi atmıyor dedi.detayli ultrasona gidin dedi.orda da kimse yoktu.yarinsabaha 9 bucuga gel dediler.yarın belli olucak.insallah kurtaj olmam

Once duyduysa aniden durmamistir kalbi diye umut ediyorum insallah hersey yolundadir belki doktor gorememistir cihazda problem vardir olabilir yani hersey...

Acile gidemiyor olman cok sacma

yarını beklemek zorunda değilsin ki özelde acile gidip hamileyim kanamam var dersen zaten bakarlar. ben düşmüştüm hemen şiddetlide değildi. hemen acilde baktılar herşeyine. bekleme..
inşallah minnoş seninledir ve sımsıkı tutunmuştur anneciğine innşallahh.. belki yerleşme kanaması falandır

Dün yazdığım mesaj gitmemişti. Şimdi ikisi aynı anda gitti. Allahım sana saglık sıhhat versin. Yine olur inş. en kısa zmanda

Nasil hissettiginicok iyi biliyorum. 9 haftalik kalp sesini duydugum bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum bende 4 ay once... icin aciyor gercekten degil mi? Geciyor ama suruyor epey... allah sabir versin

Teşekkür ederim hepinize.çok üzgünüm anlatamam.keske ogluma demeseydik erkenden.o da sürekli kardesini seviyordu karnimdansağlıklı olsaydi tutunurdu bir sekilde demek hakkinizda hayirlisi buymus.allahtan uyutuldum öyle kurtaj oldum.suan kasiklarim cok aciyor agriyor.1 hafta sonra kontrole gel dedi dr

Nasil hissettiginicok iyi biliyorum. 9 haftalik kalp sesini duydugum bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum bende 4 ay once... icin aciyor gercekten degil mi? Geciyor ama suruyor epey... allah sabir versin
Hemde nasıl acıyor anlatamam.amin insallah cabuk atlatirim.siz simdi tekrar mi hamilesiniz.kürtaj sonrasi yasaklar var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…