- 19 Kasım 2021
- 61
- 16
- 18
- 25
- Konu Sahibi eylemkkpln
-
Negatif geldi bana çizgi var ama kendi çizgisi gibi. Ama inşallah vardir
Kaç dk çıktı ? Bizce var teste göre de var kan verin bence
İnşallah canımNegatif geldi bana çizgi var ama kendi çizgisi gibi. Ama inşallah vardir
Bir de kaset test dene canım onda da silik çıkarsa kan ver bende 4 gün kala öğrenmiştimİnşallah canım
4 ay önce zorunlu kürtaj oldum tekrar hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum yarında regl günüm eğer olmazsam gidip kan vericem canımBir de kaset test dene canım onda da silik çıkarsa kan ver bende 4 gün kala öğrenmiştim
Normal kaset testler adetten önce sonuç gösterebiliyor mu?Bir de kaset test dene canım onda da silik çıkarsa kan ver bende 4 gün kala öğrenmiştim
Tabi canım ben kaset testle öğrenmiştim daha güvenilir onlarNormal kaset testler adetten önce sonuç gösterebiliyor mu?
Kuzum bnde boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum 3ay sonra ilk denemede hamile kaldimm. Iyi düşün iyi olsun4 ay önce zorunlu kürtaj oldum tekrar hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum yarında regl günüm eğer olmazsam gidip kan vericem canım
Bak canım bu şekildeydi.Normal kaset testler adetten önce sonuç gösterebiliyor mu?
Bunlardan bende de var ama adet günü geçmeden sonuç göstermez diye yapasım gelmiyor.Bak canım bu şekildeydi.
Adet gecikmesinden sonra yapılırsa daha koyu çıkar tabi ama testin hassasiyeti genelde 20-50 aralığında oluyor. bhcg 5 bile olsa silik gösteriyor ve benm kan değerim 16 çıkmıştı.Bunlardan bende de var ama adet günü geçmeden sonuç göstermez diye yapasım gelmiyor.
Aaa öyle mi o zaman çarşamba günü tekrar deneyeyim. Çok teşekkür ederimAdet gecikmesinden sonra yapılırsa daha koyu çıkar tabi ama testin hassasiyeti genelde 20-50 aralığında oluyor. bhcg 5 bile olsa silik gösteriyor ve benm kan değerim 16 çıkmıştı.
Güzel haberlerle dönersiniz inşallahAaa öyle mi o zaman çarşamba günü tekrar deneyeyim. Çok teşekkür ederim
Amin inşallah sizce sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahGüzel haberlerle dönersiniz inşallah
Amin inşallah canımAmin inşallah sizce sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?