Gebeliğe Hazırlık Kızlar acil bakın adetime 4 gün kala yaptım ertesi günü de aynı testten farklı bir markayla yaptım silik çizgi belirdi sizce hamilelik varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç dk çıktı ? Bizce var teste göre de var kan verin bence

Testi yapar yapmaz ikinci çizgiyi göremedim diye üzülüp kahvaltı masama gittim eşimle birlikte kahvaltı yaptıktan sonra tekrar bakmak için gittiğimde bu çizgi belirmişti 10 dakika olmuştur yaptıktan sonra

4 ay önce zorunlu kürtaj oldum tekrar hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum yarında regl günüm eğer olmazsam gidip kan vericem canım
Kuzum bnde boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum 3ay sonra ilk denemede hamile kaldimm. Iyi düşün iyi olsun

Bunlardan bende de var ama adet günü geçmeden sonuç göstermez diye yapasım gelmiyor.
Adet gecikmesinden sonra yapılırsa daha koyu çıkar tabi ama testin hassasiyeti genelde 20-50 aralığında oluyor. bhcg 5 bile olsa silik gösteriyor ve benm kan değerim 16 çıkmıştı.

Adet gecikmesinden sonra yapılırsa daha koyu çıkar tabi ama testin hassasiyeti genelde 20-50 aralığında oluyor. bhcg 5 bile olsa silik gösteriyor ve benm kan değerim 16 çıkmıştı.
Aaa öyle mi o zaman çarşamba günü tekrar deneyeyim. Çok teşekkür ederim

Kızlar normalde adet günümde sabah erkenden kanamayla uyanırım ama daha olmadım ve bu renkte lekelenmem oldu sizce hamilelik varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…