Kızlar acil bakın hamile miyim?

CSMB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
24
9
1
35
Kızlar karbonat testi yaptım yapan var mı hamile miyim???????

O testlerin güvenilir olmadığını biliyorum. Çok konu açıldı sayfada bununla ilgili.kesinlikle guvenme.eczaneden test al

O kadar hayal kırıklığı yaşadım ki korkuyorum bakmaya teste....

Burada hamileligini ogrenenlerin %99u gebelik testiyle öğrenmiş neredeyse. Bence gecikmeyi bekleyip kan testi ver en garantisi o.bu arada inşallah hamilesindir.

Benim aralığın 3 de adet olmam gerekiyordu olmadım 13 geçti üstünden doktora gittim rahminde kalınlaşma var dedi hamile olabilirsin dedi birde kist var hamilelik kisti dedi ilk defa duydum patlamış dedi 5 daha bekle dedi olmazsan hamilelikten şüphelen dedi bugün 6.ci gün hala olmadım ama pazartesi test yaptım negatif çıktı...

Benim aralığın 3 de adet olmam gerekiyordu olmadım 13 geçti üstünden doktora gittim rahminde kalınlaşma var dedi hamile olabilirsin dedi birde kist var hamilelik kisti dedi ilk defa duydum patlamış dedi 5 daha bekle dedi olmazsan hamilelikten şüphelen dedi bugün 6.ci gün hala olmadım ama pazartesi test yaptım negatif çıktı...
4 gün olmuş şimdi test yap çıkar inşallah hadiiii buraya da at bekliyoruzzzzz

bu doktoları anlayamıyorum 13 gün geçince gittiğinde test yapma zahmetinde bulunmadı mı kan değerine bakabilirdi ya da sen isteyebilirdin

Yok bakmadı bekle deyince bende istemedim test yaptığımı söyledim ama negatif olduğunu ona
ya sen idrar da yapmışsın tamam belki geçikmen psikolojik olabilir ve kist var demiş kistte gecikme yaparki bir kan tahliline bakıp ona göre tedavi vermesi gerekirdi anlayamıyorum bazen bu doktorları.sen yap tahlilini ya da başka doktora git neymiş ne değilmiş iyice öğren canım

Evet canım test alcam bugün negatif çıkarsa doktora gitcem hemen...

Kızlar malesef sonuç yine negatif of of bıktım artık neden adet olmuyorum o zaman...????

Kızlar malesef sonuç yine negatif of of bıktım artık neden adet olmuyorum o zaman...????
Hormon testi yaptırdin mi canim.Bende adet düzensizliği için doktora gittiğimde prolaktin yüksek çıkmıştı.oda hem adeti geciktiriyor hemde çocuk olmasını engelleyebiliyormus

Hormon testi yaptırdin mi canim.Bende adet düzensizliği için doktora gittiğimde prolaktin yüksek çıkmıştı.oda hem adeti geciktiriyor hemde çocuk olmasını engelleyebiliyormus
Pazartesi doktora gitcem canım... bakalım neden olmuyorum...

Back
X