Uyluk germe ameliyatinizi oldunuz mu?6 ay önce karın ve kol germe oldum,bu ayda uyluk germe toplamda bu fiyatın 2/3 sini ödedim fiyatlar baya değişkenlik gösteriyor.
Merhabalar canım ben bugün oldum ama şuan bilemiyorum tabiki canınız çok yanıyor benim şuan öyle, inşallah acılar geçince iyi ki olmuşum derim.Kızlar karın germe ameliyatı olmak istiyorum süreç nasıl ilerliyor olanlar yardımcı olabilirmi? Ailem çok korkutuyor daha kötü olursan kalkamazsan vs şeyler diyorlar lütfen yardım
Evet 15 gün önce oldumUyluk germe ameliyatinizi oldunuz mu?
çok geçmiş olsun. şimdi nasılsınız peki, süreç nasıl geçiyor. benim de bu ay ameliyatım da biraz endişeliyimEvet 15 gün önce oldum
Evet idrar icin aparat siparis edecegim bir de klozet yukseltici buldum, yabanci bir hesapta onermislerdi o da mantikli geldi onu da siparis edecegim. Ne kadarda normale donebilcez acabaTeşekkür ederim darısı başınıza inşallah.Daha önce karın ve kol ameliyatını beraber olmama rağmen uyluk daha zor geldi.Bakımı zor,hareketler kısıtlı özellikle wc olayı ilk günlerde asla oturamıyorsun dikişler geriliyor,size tavsiyem hiç oturmayın öncesinde aparat alın süreç daha rahat geçiyor.
2 bucuk hafta kaldiEvet yükselticide mantıklı.Hiç bilmiyorum çok sıkıldım ama azıcık hareketle ağrı meydana gelebiliyor.Kol ve bacak böyle değildi.Siz ne zaman olacaksınız?
Evet liposoction yapıldı ama sadece 1 kg yağ alındı ona rağmen hastanede gerçekten acı çektim hastane sonrası acılar dikişlerle alakalı ama.Karın ve kol germede liposoction yapılmamıştı o yüzden sürecim çok daha rahattı ağrı kesici bile almamıştım.2 bucuk hafta kaldiliposaction ile birlikte yapacak, sizin de oyle mi oldu? En cok agriyi o yapiyor sanirim
Ben meme kucultme diklestirme karin liposuction ve karin germe 220 bine oldum izmirde bir prof.aBen çok araştırmayı düşünmüyorum dün annelik estetiği için fiyat aldım 460 dedi. Seneye düşünüyorum ama bilemedim by fiyat bana çok geldi sadece meme göbek için bi de. Sizde fiyatlar nasıl
Ben çok araştırmayı düşünmüyorum dün annelik estetiği için fiyat aldım 460 dedi. Seneye düşünüyorum ama bilemedim by fiyat bana çok geldi sadece meme göbek için bi de. Sizde fiyatlar nasıl
dikişleri de çok uzun bacağın sanırım o yüzden de. ay tüylerim ürperiyor düşündükce:) 2 haftada işe dönersin dedi doktorum, bana çok ihtimal dahilinde gelmiyor zaman yaklaştıkca gözümde büyüttüğümden midir nedendir.Evet liposoction yapıldı ama sadece 1 kg yağ alındı ona rağmen hastanede gerçekten acı çektim hastane sonrası acılar dikişlerle alakalı ama.Karın ve kol germede liposoction yapılmamıştı o yüzden sürecim çok daha rahattı ağrı kesici bile almamıştım.
İnsan ameliyat olana kadar hergün naapiyorum ben diyor ameliyat oldugu ilk hafta da pişman oluyor.Sonrada iyiki yaptirmisim keske şunu da yaptirsaymisim hazir yaptirmisken diyor.Haberlerini bekliyoruzdikişleri de çok uzun bacağın sanırım o yüzden de. ay tüylerim ürperiyor düşündükce:) 2 haftada işe dönersin dedi doktorum, bana çok ihtimal dahilinde gelmiyor zaman yaklaştıkca gözümde büyüttüğümden midir nedendir.