Dikiş uzunluğundan ziyade kasıktaki dikişler zorluyor,iki hafta iş için banada zor gibi geliyordikişleri de çok uzun bacağın sanırım o yüzden de. ay tüylerim ürperiyor düşündükce:) 2 haftada işe dönersin dedi doktorum, bana çok ihtimal dahilinde gelmiyor zaman yaklaştıkca gözümde büyüttüğümden midir nedendir.
Cok tatlisiniz bana cok guzel cesaret verdiniz hep:) insallah hepimiz icin cok guzel olur. Zaten ameliyattan sonra hep evde yatacagim icin bol bol burada olacagim :))İnsan ameliyat olana kadar hergün naapiyorum ben diyor ameliyat oldugu ilk hafta da pişman oluyor.Sonrada iyiki yaptirmisim keske şunu da yaptirsaymisim hazir yaptirmisken diyor.Haberlerini bekliyoruz
Canım senin iki ayı buldu galiba karın germe nasıl oldun şişlikler ödemler indimi, benim bugün 4. Günüm ve direnler çıktı aşırı şişlik var karnımda simit kısımları varya oralarda özellikle midenin olduğu yer pörtlüyor o kadar şişmiş sence normal mi midenin olduğu yerin aşırı şişmesi çok tedirginimİnsan ameliyat olana kadar hergün naapiyorum ben diyor ameliyat oldugu ilk hafta da pişman oluyor.Sonrada iyiki yaptirmisim keske şunu da yaptirsaymisim hazir yaptirmisken diyor.Haberlerini bekliyoruz
Valla midenin oldugu yer benimde şişkindi hala da şişkinlik var karnim dümdüz oldu ama midenin oldugu düz olmadı.Evet şişlikler ödem agri hic birsey kalmadı bence daha inermi bilmiyorum.Bir de midenin oldugu yerde iceriden kaslarida diktim gibi birsey soylemisti.Bir de şöyle duymuştum bir yerden midenin hem önünde hem arkasında yağ varmıs liposuction da sadece öndeki yağlara müdahale edebiliyorlarmış artik bilmiyorum.O aşırı şişkinlik bende de vardi hani cok sisirilmis balon gibi hissediyordum kendimi böyle igne batirsalar patlayacagim saniyordum.Ben ameliyatimdan izlerimden süreçlerinden gayet memnunum tek memnun olmadığım yer midenin oldugu yerin bombeli düz olmaması.Canım senin iki ayı buldu galiba karın germe nasıl oldun şişlikler ödemler indimi, benim bugün 4. Günüm ve direnler çıktı aşırı şişlik var karnımda simit kısımları varya oralarda özellikle midenin olduğu yer pörtlüyor o kadar şişmiş sence normal mi midenin olduğu yerin aşırı şişmesi çok tedirginim
Anladım canım çok teşekkür ederim cevabın için, benimkinde lipo yoktu canım sadece germe vardı yani aşırı morelim bozuldu ameliyata girmeden daha önce kıvrımlı belim vardı ve mide kısmı hele dumduzdu benim sadece en aşağı tarafta azıcık sarkiklik vardı, ondan kendimi böyle görünce aşırı üzüldüm inşallah geçici bir şeydir, senin dediğin gibi doktor babada midenin ordan başlamış kasları dikmeye acaba ondan mı oldu bilmiyorum bakalım zaman gösterecek bana Çarşamba günü kontrolüm var ilk işim onu sormak olacak.Valla midenin oldugu yer benimde şişkindi hala da şişkinlik var karnim dümdüz oldu ama midenin oldugu düz olmadı.Evet şişlikler ödem agri hic birsey kalmadı bence daha inermi bilmiyorum.Bir de midenin oldugu yerde iceriden kaslarida diktim gibi birsey soylemisti.Bir de şöyle duymuştum bir yerden midenin hem önünde hem arkasında yağ varmıs liposuction da sadece öndeki yağlara müdahale edebiliyorlarmış artik bilmiyorum.O aşırı şişkinlik bende de vardi hani cok sisirilmis balon gibi hissediyordum kendimi böyle igne batirsalar patlayacagim saniyordum.Ben ameliyatimdan izlerimden süreçlerinden gayet memnunum tek memnun olmadığım yer midenin oldugu yerin bombeli düz olmaması.
Daha sen çok şişsindir eger normalde midenin orası öyle değildiyse senin ki kesin ödemdir.Benim göbeğim vardı midenin ordan fazla yağ almadığını düşündüm belkide en odem yapan yer orasidir.Senin gecer ödemdir o.Anladım canım çok teşekkür ederim cevabın için, benimkinde lipo yoktu canım sadece germe vardı yani aşırı morelim bozuldu ameliyata girmeden daha önce kıvrımlı belim vardı ve mide kısmı hele dumduzdu benim sadece en aşağı tarafta azıcık sarkiklik vardı, ondan kendimi böyle görünce aşırı üzüldüm inşallah geçici bir şeydir, senin dediğin gibi doktor babada midenin ordan başlamış kasları dikmeye acaba ondan mı oldu bilmiyorum bakalım zaman gösterecek bana Çarşamba günü kontrolüm var ilk işim onu sormak olacak.
Anladım canım demek istediğini ve mantıklı geldi evet orası öyle degildi canım bnm bende seroma oldum diye korktum dediğin gibi ödem galiba çünkü düne göre bugün o kadar şiş değilDaha sen çok şişsindir eger normalde midenin orası öyle değildiyse senin ki kesin ödemdir.Benim göbeğim vardı midenin ordan fazla yağ almadığını düşündüm belkide en odem yapan yer orasidir.Senin gecer ödemdir o.
Merhaba hanımlar benimde yorumlarınıza ihtiyacım var karın germe ve hd liposuction yaptırdım 5. Günümdeyim yatıp kalkarken ki dikiş ağrıları azaldı ama şişlik çok canımı acıtıyor patlayacak bir balon gibiyim acayip gergin ve sanki 10 kilo almış gibi duryorum özellkle korse bölgesi göğüs altından kasıklara kadar sırt bel popo 3 beden büyüdüm bu durum daha nekadar sürecekCanım senin iki ayı buldu galiba karın germe nasıl oldun şişlikler ödemler indimi, benim bugün 4. Günüm ve direnler çıktı aşırı şişlik var karnımda simit kısımları varya oralarda özellikle midenin olduğu yer pörtlüyor o kadar şişmiş sence normal mi midenin olduğu yerin aşırı şişmesi çok tedirginim
Doktor önemli ucuza kacmayin imkaniniz varsa berlin de yaptirin sonuctan cogu kisi memnun ama baska cocuk fikrin varsa yaptirma ayni oluyor
Tek Sorun neden Berlin ben de korkuyorum çok son zamanlarda haberlerde ki ölümler korkutuyor beni cesaret edemeyeceğim sanırım
Karın germe düşündükten bu konulara baktıktan sonra instgram keşfetimde sürekli ameliyat olup ölenlerin haberleri çıkıyor önümeNeyde korkuyorsunuz
Benim bir tanidigim yaptirdi cok da güzel görünüyor ama ben korkuyorum cok aci cekmis ama zaten yaptirsam ikizleri yaptiririmKarın germe düşündükten bu konulara baktıktan sonra instgram keşfetimde sürekli ameliyat olup ölenlerin haberleri çıkıyor önüme
Benim bir tanidigim yaptirdi cok da güzel görünüyor ama ben korkuyorum cok aci cekmis ama zaten yaptirsam ikizleri yaptiririm
Göbegim hic takmiyorum Ben Evet görüntü hos degil ama iki cocuk yaptim normal
Sporla slkllasmayi dene
Benim klavyede i harfi var da
Meme estetiği karın germeye göre daha risksiz her ameliyatta risk var tabiki de karın germe daha kapsamlı asla cesaret edemeyeceğim gibi duruyor şuanlıkBenim bir tanidigim yaptirdi cok da güzel görünüyor ama ben korkuyorum cok aci cekmis ama zaten yaptirsam ikizleri yaptiririm
Göbegim hic takmiyorum Ben Evet görüntü hos degil ama iki cocuk yaptim normal
Sporla slkllasmayi dene
Benim klavyede i harfi var da
Simdilik sporla toparlamaya calisinMeme estetiği karın germeye göre daha risksiz her ameliyatta risk var tabiki de karın germe daha kapsamlı asla cesaret edemeyeceğim gibi duruyor şuanlık