- 25 Ağustos 2025
- 20
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi umudayolculuk6155
-
Bende bugun kan verdim 168 çıktı. Kaç gün var sizin bat aAyy heycan yaptim
Yarin sabah tekrarlasam mi acaba
8 gün var canim senin?Bende bugun kan verdim 168 çıktı. Kaç gün var sizin bat a
Bende bugun kan verdim 168 çıktı. Kaç gün var sizin batAyy heycan yaptim
Yarin sabah tekrarlasam mi acaba
3 gün geciktim ben öyle gittim.8 gün var canim senin?
Anladim canim hayirlisi olsunBende bugun kan verdim 168 çıktı. Kaç gün var sizin bat
3 gün geciktim ben öyle gittim.
Hiç tecrübem yok benim ikinci gebelik ilki 6 haftalik düştüKızlar benim 14.08.2025 te pozitif çıktıktan sonra değerim düşüşe geçtiği için kimyasal dediler sonra değer beklenildiği gibi düşmedi lekelenmeler oldu ama kanama olmadı bugün tekrar kan verdim bu sefer yükselmiş çıktı anlamadım bu işten bişey böyle bişey yaşayan var mı aranızda değerlerim aşağıdaki gibi
14.08.2025 değer 35
16.08.2025 değer 34
21.08.2025 değer 29.7
30.08.2025 değer 23
01.09.2025 değer 32.7
Kaçtı peki Bta hcg değerleri? Çok mu düşüktü 6 haftaya kadarHiç tecrübem yok benim ikinci gebelik ilki 6 haftalik düştü
Tam tersi olması gerektiği gibiydi. 52 ile öğrendim. 153 oldu 2 gun sonra. Sonra 400 kusur oldu. Düşük yaparken ise 2700 idi. Tuvalette kahverendi kanama yasadim cok az. Sonra beta düştü. Kendiliginden düştü. Vücut atti sanki. Sağlıklı olmazsa atiyormus vucut. Cok zor agrilar cektim agrikesiciler ise yaramadi. Kimseye yaşatmasın Allah im. Hem psikolojik hem fiziksel cok yipratici.Kaçtı peki Bta hcg değerleri? Çok mu düşüktü 6 haftaya kadar
Amin çok geçmiş olsun benim betam çok düşük 34 le öğrendim 23 e kadar düştü dün sağlık ocağında baktığımda 32 çıktı bu değerle dış gebelik olur mu bilmiyorum vücut atamıyo mu onu da anlamadım çok moralim bozuk neredeyse ikinci adet zamanım geldi hala bişey yokTam tersi olması gerektiği gibiydi. 52 ile öğrendim. 153 oldu 2 gun sonra. Sonra 400 kusur oldu. Düşük yaparken ise 2700 idi. Tuvalette kahverendi kanama yasadim cok az. Sonra beta düştü. Kendiliginden düştü. Vücut atti sanki. Sağlıklı olmazsa atiyormus vucut. Cok zor agrilar cektim agrikesiciler ise yaramadi. Kimseye yaşatmasın Allah im. Hem psikolojik hem fiziksel cok yipratici.
Kadın doğuma gidin her ihtimale karşı. Rahme bir zarari olmasinAmin çok geçmiş olsun benim betam çok düşük 34 le öğrendim 23 e kadar düştü dün sağlık ocağında baktığımda 32 çıktı bu değerle dış gebelik olur mu bilmiyorum vücut atamıyo mu onu da anlamadım çok moralim bozuk neredeyse ikinci adet zamanım geldi hala bişey yok
Yarın randevum var gidicem bakalım inşallah operasyonluk bişey olmadan kendiliğinden düşerKadın doğuma gidin her ihtimale karşı. Rahme bir zarari olmasin
İnşAllah küçük zaten. Hakkınızda hayırlısı. Sağlıklı, hayırlı çocuklarınız olsun inşallahYarın randevum var gidicem bakalım inşallah operasyonluk bişey olmadan kendiliğinden düşer
Amin bekleyen isteyen herkesin inşallahİnşAllah küçük zaten. Hakkınızda hayırlısı. Sağlıklı, hayırlı çocuklarınız olsun inşallah
Benimde böyle dalgalanmalı oldu değerlerim düşüyor şuan bu şekilde olduğunda kimyasal oluyor geneldeBenim değerim de ilk 196,8 çıktı sonra 139 a düştü bi daha verdim 131 e düştü doktor düşükte diyemem gebelik varda diyemem dedi cuma bi daha verelim kan dedi böyle yaşayan oldu mu ağrılarım çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?