- 21 Mayıs 2024
- 168
- 44
- 18
- Konu Sahibi umudayolculuk6155
-
İnşallah canım ya geçen sene 2 kez kimyasal gebelik yaşadım 6 ay arayla o yüzden Dr ilaç vermişti onları kullanarak bu ay denedik inşallah bu sefer benimledirBu markayı hiç duymadım. Ama geç döllenme değildir canım testte yanlışlık yoksa adete 2 gün kala gayet normal umarım seninledir
Guvenilir demislerdi cnm bunun icin yarin sabah saglik ocagindan kan ver bnceİnşallah canım ya geçen sene 2 kez kimyasal gebelik yaşadım 6 ay arayla o yüzden Dr ilaç vermişti onları kullanarak bu ay denedik inşallah bu sefer benimledir
Ay inşallah 14 ünde doktor randevum var zaten adet günü de gel demişti bana ama inşallah olmam inşallah doğrudur testGuvenilir demislerdi cnm bunun icin yarin sabah saglik ocagindan kan ver bnce
Az önce ovulasyon testi vardı onu da yaptım bu şekilde çıktıGuvenilir demislerdi cnm bunun icin yarin sabah saglik ocagindan kan ver bnce
İnsallah canim hayirli olsun simdidenAy inşallah 14 ünde doktor randevum var zaten adet günü de gel demişti bana ama inşallah olmam inşallah doğrudur test
Kan testi verdiniz miAz önce ovulasyon testi vardı onu da yaptım bu şekilde çıktı
ay canım hamilesinnnnnnKızlar adetime 8 gün varken rahatsızlanmıştım acilde hastanede beta hcg bakmışlardı gebelik ilaçları kullanıyorum diye (folik asit ve progestan ) negatif çıkmıştı şimdi adetime şuan 2 gün var miratec marka erken gebelik testi yaptık hemen ilk saniyelerde ikinci çizgi belirdi sizce geç döllenme olabilir mi inşallah hamileyimdir
Kimyasal oldu maalesefKan testi verdiniz mi
Öyleydi ama sonlandı maalesefay canım hamilesinnnnnn
8 gün kala çıkmaması normal inşallah sizinledirKızlar adetime 8 gün varken rahatsızlanmıştım acilde hastanede beta hcg bakmışlardı gebelik ilaçları kullanıyorum diye (folik asit ve progestan ) negatif çıkmıştı şimdi adetime şuan 2 gün var miratec marka erken gebelik testi yaptık hemen ilk saniyelerde ikinci çizgi belirdi sizce geç döllenme olabilir mi inşallah hamileyimdir
Ben göremedim maalesefMerhabalar. Ikinci cizgiyi goren var mı
Eki Görüntüle 3637014
O kaset testte yukleyince gorunmuyor erkende net ve ilk yaptigim teste gore koyu. Kasette gecikme olmayinca pek gorunmuyormus. Teşekkürler cevapladiniz icinBen göremedim maalesef
Evet bu attığınızda görünüyor. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahO kaset testte yukleyince gorunmuyor erkende net ve ilk yaptigim teste gore koyu. Kasette gecikme olmayinca pek gorunmuyormus. Teşekkürler cevapladiniz icin
Çok teşekkür ederim. Tüm annelerimizin İnşAllahEvet bu attığınızda görünüyor. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Benimde 6 gun kala boyleydi 1 gun kala daha belirgin oldu bence de görünüyorBir var gibi bir yok fibi gorüyorum silik cizgiyi yada hayalet cizgimi demeliyim
Gören varmi?
Ayy heycan yaptimBenimde 6 gun kala boyleydi 1 gun kala daha belirgin oldu bence de görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?