Kızlar acil bakın lütfen Hcg

hayatcokzorrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2025
9
0
1
23
Kızlar Acill bakar mısınız !
21 Haziran ilk adet tarihimin ilk günü
4 Temmuz korunmasız ilişki
5-6 temmuzdan itibaren yumurtlama
12 Temmuz idrar testi Silik çizgi
15 Temmuz kan testi 0.73
Doktor gebelik yok diyemiyorum 3-5 gün sonra tekrar gel dedi .
Durum ne sizce yükselme yaşayan oldu mu anlamadım ben. Hamilemiyim buraya değerlerimide bıraktım bakın lütfen

Eklentiler

• IMG_2869.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 222
  • IMG_2866.webp
    13 KB · Görüntüleme: 214
Benim yaklaşık yumurtlamadan 10 gün sonra beta 19.7 çıktı. Herkesinki bir olmayabilir. İnşallah olumlu sonuç alırsınız.

Benim yaklaşık yumurtlamadan 10 gün sonra beta 19.7 çıktı. Herkesinki bir olmayabilir. İnşallah olumlu sonuç alırsınız.
Yumurtlamadan 8-9. Gün kan testi yaptırdım bugün yani 0.72 çıktı bende anlamadım doktor gebe değilsin demiyorum bidaha bakıcaz dedi
21 Haziran son adet tarihimin ilk günü
4 temmuzda ilişki
5-6 temmuz yumurtlamaydı
Adet öncesi belirttim yok adetim gecikmedi de daha ve göğüslerde hassasiyet olurdu şişerdi oda yok hafif mide bulantım var kafam çok karıştı ya

Doktor diyememis ama ben diyeyim, gebelik yok, hic yok

Yumurtlama gunu birliktelik yasadiginizi varsayarak soyluyorum, üzerinden 14 gun gecmeliki kana karissin testte ciksin, bi bekleyin, acele etmeyin ptesiye netlesir.

bilmiyorum bende neden demesinki yok derdi
Doktorun böyle demesinin sebebi çıkan değer değil değer baya negatif sadece daha adet gününüze çok olması varsa bile kanda çıkmama ihtimali var çünkü daha yerleşme aşamasında olabilir beta yükselmeye başlamamış olabilir siz bir kaç güne test yapın ama dediğim gibi çıkan değerle hiç alakası yok bence benim değerim 3 ken bile negatif demişti doktor ki öyle gerçekten

Bu şekilde bilemediğim için hemen size sormak istedim

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-16-08-02-49-282_com.android.chrome.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 194
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…