- 16 Temmuz 2025
- 9
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi hayatcokzorrr
-
Hiç yok başlamamış diyemiyorum dedi doktor 3-4 gün sonra tekrar bakalım dedi ilaç vs kullanma dedi yükselir mi değerim 0,72 sonuçtaMerhaba, şuan için gebelik yok. 3-4 gün sonra tekrar baktırabilirsiniz.
Yumurtlamadan 8-9. Gün kan testi yaptırdım bugün yani 0.72 çıktı bende anlamadım doktor gebe değilsin demiyorum bidaha bakıcaz dediBenim yaklaşık yumurtlamadan 10 gün sonra beta 19.7 çıktı. Herkesinki bir olmayabilir. İnşallah olumlu sonuç alırsınız.
Doktor diyememis ama ben diyeyim, gebelik yok, hic yokKızlar Acill bakar mısınız !
21 Haziran ilk adet tarihimin ilk günü
4 Temmuz korunmasız ilişki
5-6 temmuzdan itibaren yumurtlama
12 Temmuz idrar testi Silik çizgi
15 Temmuz kan testi 0.73
Doktor gebelik yok diyemiyorum 3-5 gün sonra tekrar gel dedi .
Durum ne sizce yükselme yaşayan oldu mu anlamadım ben. Hamilemiyim buraya değerlerimide bıraktım bakın lütfen
Yumurtlama gunu birliktelik yasadiginizi varsayarak soyluyorum, üzerinden 14 gun gecmeliki kana karissin testte ciksin, bi bekleyin, acele etmeyin ptesiye netlesir.Yumurtlamadan 8-9. Gün kan testi yaptırdım bugün yani 0.72 çıktı bende anlamadım doktor gebe değilsin demiyorum bidaha bakıcaz dedi
21 Haziran son adet tarihimin ilk günü
4 temmuzda ilişki
5-6 temmuz yumurtlamaydı
Adet öncesi belirttim yok adetim gecikmedi de daha ve göğüslerde hassasiyet olurdu şişerdi oda yok hafif mide bulantım var kafam çok karıştı ya
bilmiyorum bende neden demesinki yok derdiDoktor diyememis ama ben diyeyim, gebelik yok, hic yok
Gebelik yok yazmışlar moralim bozuldu ya çok teşekkür ederim BeklicemYumurtlama gunu birliktelik yasadiginizi varsayarak soyluyorum, üzerinden 14 gun gecmeliki kana karissin testte ciksin, bi bekleyin, acele etmeyin ptesiye netlesir.
Doktorun böyle demesinin sebebi çıkan değer değil değer baya negatif sadece daha adet gününüze çok olması varsa bile kanda çıkmama ihtimali var çünkü daha yerleşme aşamasında olabilir beta yükselmeye başlamamış olabilir siz bir kaç güne test yapın ama dediğim gibi çıkan değerle hiç alakası yok bence benim değerim 3 ken bile negatif demişti doktor ki öyle gerçektenbilmiyorum bende neden demesinki yok derdi
İyi günler benim şimdi sonucun 201.6 çıktı gebe miyimHiç yok başlamamış diyemiyorum dedi doktor 3-4 gün sonra tekrar bakalım dedi ilaç vs kullanma dedi yükselir mi değerim 0,72 sonuçta
Gebesiniz canımBu şekilde bilemediğim için hemen size sormak istedim
Adet gununuze daha zaman oldugu icin belirsiz demis, yoksa 0,72 her turlu negatifbilmiyorum bende neden demesinki yok derdi
Benim de 0.7 çıkmıştı ama regl oldum. Yumurtlama üzerinden en az 12-13 gün geçtikten sonra kanda çıkarArkadaşlar cevap verin artık kimse yok mu ya 0,72
5 den aşağı değerler maalesef gebelik yok demek canım ama adet olmazsan tekrar kan testi verirsin senin değerin 1 bile değil inşallah en kısa zamanda olumlu haberler alırsınArkadaşlar cevap verin artık kimse yok mu ya 0,72
benimki 2,5 çıkmıştı doktor direkt gebelik yok demişti. sana şuan yok diyemem demesinin sebebi adetini daha var yoksa bu değerin pozitifle bir alakası yok.Arkadaşlar cevap verin artık kimse yok mu ya 0,72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?