Yok sevgilisi instagramıma neden girdin diye üstte çıkar diyoruzİlişkiye devam etmek istiyorsa ve tek amacı üste çıkmaksa, sussun otursun
Yok terk edecekse de, elindeki delil yeterli. “Üste çıkmak” gibi gereksiz düşüncelere girmesin. Yoluna baksın
Üste falan çıkmalık bir durum yok, yalan söylemiş. Arkadaşınız ayrılsın, ondan sonra çocuk ister üste çıksın, ister arkadan atıp tutsun mühim değil.Yok sevgilisi instagramıma neden girdin diye üstte çıkar diyoruz
Yani sizce soylesin mi gördüğünü smdiÜste falan çıkmalık bir durum yok, yalan söylemiş. Arkadaşınız ayrılsın, ondan sonra çocuk ister üste çıksın, ister arkadan atıp tutsun mühim değil.
Benim fikrimi soruyorsanız; bana bu kadar yalan yeterdi. Söyler, ayrılırdımYani sizce soylesin mi gördüğünü smdi
Anladım ya arkadasımda çok sevıor ama kaldıramıorda bunu nasıl beni sevdiğini soluyor benimle ne işi var ozman diyorBenim fikrimi soruyorsanız; bana bu kadar yalan yeterdi. Söyler, ayrılırdım
Arkadaşınız daha fazla somut delil toplamak istiyorsa beklesin, illaki çocuk konuşur tekrar kızla o zaman söylesin ama beklemenin bir anlamı yok bence
Kendisi bilir o zaman...Anladım ya arkadasımda çok sevıor ama kaldıramıorda bunu nasıl beni sevdiğini soluyor benimle ne işi var ozman diyor
Evet çünkü sadece sevmeyenler yalan söylüyor, sadece sevmeyenler aldatıyorAnladım ya arkadasımda çok sevıor ama kaldıramıorda bunu nasıl beni sevdiğini soluyor benimle ne işi var ozman diyor
Yahu Allahın sevdiği kuluymuş ki ihaneti görmüş işte.Yok sevgilisi instagramıma neden girdin diye üstte çıkar diyoruz
Ya süpersin ya birde videoda evet şimdi mağaraya gidiyoruz demiş töbe estYahu Allahın sevdiği kuluymuş ki ihaneti görmüş işte.
Ben olsam mesajların ssini alıp kızın sevgilisini bulur atardım "boynuzlandık haberin ola. Ben bendekini şutluyorum şimdi" yazar gönderirdim.
Sevgili olacak şahsa da "inş. Derinlere dalarsın da bamyanı deniz anaları yer" derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?