kızlar acil bakın

Ay-hal

05.05.2015
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
4.231
4.199
83
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımla ilgili konu açıyorum biz işin içinden çıkamadık fikirlerinize ihtiyacımız var hemen konuya geçiyorum şimdi arkadasımın 4 yıllık bir ilişkisi var sevgili olarak , gezmeyi tozmayı çok seven biri sevgilisi sürekli etkinlikler yapar gruplara katılır vs. Şimdi geçenlerde kampa gitmiş sevgilisi arkadaşımda ailesi yatılı izin vermediğinden gitmdi. Sonra arkadasımın içine kurt düştü ve insatgarm şifresini bir şekilde buldu sevgilisinin, ve ordan bir kızla mesajlasmıs denize girmişler video çekilmiş basbasa falan filan şimdi o kızında sevgilisi varmıs arkadasım kendisine “kızlarla denize girdin mi veyahut bende istemediğin kendin yaptıgın bişey var mı “diye sordugunda ona olmadıgını söylemiş defalarca sormasına ragmen anlatmamış bu olayı Şu anda instagram şifresini bildiğini solemiyor gördüğünü de sizce napmalı nasıl davranmalı ki karsı taraf üste çıkamasın? Şimdiden teşekkürler

Arkadan iş çevirip özür dilemek yerine üste çıkıyorsa terk etmek lazim gibi.

Sinsi sinsi izlemeye devam etsin. Altindan bir sey cikarsa ayrilir. Cikmazsa devam eder. Sonucta o rtkinlige arkadasinizi da cagirmis ama ailesi izin vermedigi icin gidememis. Yani gidebilirdi. Uzulmesin diye yalan soylemis olabilir.

İlişkiye devam etmek istiyorsa ve tek amacı üste çıkmaksa, sussun otursun

Yok terk edecekse de, elindeki delil yeterli. “Üste çıkmak” gibi gereksiz düşüncelere girmesin. Yoluna baksın

İlişkiye devam etmek istiyorsa ve tek amacı üste çıkmaksa, sussun otursun

Yok terk edecekse de, elindeki delil yeterli. “Üste çıkmak” gibi gereksiz düşüncelere girmesin. Yoluna baksın
Yok sevgilisi instagramıma neden girdin diye üstte çıkar diyoruz

Üste falan çıkmalık bir durum yok, yalan söylemiş. Arkadaşınız ayrılsın, ondan sonra çocuk ister üste çıksın, ister arkadan atıp tutsun mühim değil.

Yani sizce soylesin mi gördüğünü smdi
Benim fikrimi soruyorsanız; bana bu kadar yalan yeterdi. Söyler, ayrılırdım
Arkadaşınız daha fazla somut delil toplamak istiyorsa beklesin, illaki çocuk konuşur tekrar kızla o zaman söylesin ama beklemenin bir anlamı yok bence

Anladım ya arkadasımda çok sevıor ama kaldıramıorda bunu nasıl beni sevdiğini soluyor benimle ne işi var ozman diyor

Ben olsaydim asla soylemezdim. Sonunda kendisinin de haksiz cikma ihtimali var. Detayli sekilde arastirip ona gore bi sekil alsin. Ha bu arada bence aldatiliyor arkadasin. Detaylari ogrenip sonra ikisine ne yaoacagini planlasin. Gecmis olsun

Anladım ya arkadasımda çok sevıor ama kaldıramıorda bunu nasıl beni sevdiğini soluyor benimle ne işi var ozman diyor
Kendisi bilir o zaman...
İlişkiyi bitirmek istemiyorsa kurcalamasın, madem bırakamayacak bu şekilde devam etsin, sormasın

hesabına baktığını söylemek istemiyorsa ''biri bana fake profilden fotoğraflar attı ... diye bir kızla çok samimi fotoğrafların var, güzel boynuzlamışsın'' gibi bir şey diyebilir. geziden biri olduğunu düşünür böylece.
Eğer gururluysa da direkt bütün iletişimi keserek direkt ayrılabilir.

Evet çünkü sadece sevmeyenler yalan söylüyor, sadece sevmeyenler aldatıyor
Yaşı kaç bu arkadaşın hala hayatın iğrenç yüzü ile karşılaşmamışsa, hoşgelmiş .
Kız aldatılmayı seviyorsa, ayrılmak istemiyorsa sizin yazınızla hala SEVİORSA hiç sorgulamasın. Çünkü çocuk hesabını kurcaladığını bahane ederek ayrılır.

Yahu Allahın sevdiği kuluymuş ki ihaneti görmüş işte.
Ben olsam mesajların ssini alıp kızın sevgilisini bulur atardım "boynuzlandık haberin ola. Ben bendekini şutluyorum şimdi" yazar gönderirdim.
Sevgili olacak şahsa da "inş. Derinlere dalarsın da bamyanı deniz anaları yer" derdim.

Ya süpersin ya birde videoda evet şimdi mağaraya gidiyoruz demiş töbe est

O kızın sevgilisinin haberi var mı acaba durumdan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…