Kızlar acil bakın

bosvermis

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2024
24
3
6
28
Testime bakar mısınız 12 gün gecikme 5 dakikada çıktı hafif var gibi degilmi

Eklentiler

• 1000016668.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 123
bence var ben çizgiyi gördüm. Geç döllenme olmuş olabilir. hayırlısı kolayı olsun. Biraz daha bekleyip kan verin yada hemen kan verin.

bence var ben çizgiyi gördüm. Geç döllenme olmuş olabilir. hayırlısı kolayı olsun. Biraz daha bekleyip kan verin yada hemen kan verin.
Yarın Sabah ta yapayım test yine çıkarsa kan vericem hiç bir belirtim yok belkide testler bozuk

Evet senin geçiyor mu günün
benim 26 ağustostu çarş günü dr a gittim keseyi gördük. nasip olursa insallah haftaya kalp atışı.

Benim de testler senin gibi idi. cok şeffaf çizgilerle cıkıyordu. Hiç kırmızı görmedim ben. sırf merakımdan test alıp bakıcam kırmızı olacak mı :)

Ay maşallah benim icin dua et kaç gün geçiyorsun test yaptım benimki çok fazla bugün 15 gün etti

Ay maşallah benim icin dua et kaç gün geçiyorsun test yaptım benimki çok fazla bugün 15 gün etti
pcos vs var mi ? Kist vs sorunlari var mi ? Yok ise bence gebelik olabilir. Benim 26 agustos son adet tarihim 26 agustosta testler hayalet cizgi idi sonra 27 sinde kan verdi. 117 gelmisti.

pcos vs var mi ? Kist vs sorunlari var mi ? Yok ise bence gebelik olabilir. Benim 26 agustos son adet tarihim 26 agustosta testler hayalet cizgi idi sonra 27 sinde kan verdi. 117 gelmisti.
Pcos var o yüzden çokta emin olamıyorum bugün test aldım sabah denicem belli olur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…