- 31 Ocak 2023
- 206
- 73
- 13
- 27
- Konu Sahibi AnnesininxBali
-
4 gun gecikmeye gore cikar ben ilk gebeligimde 2 gun vardi adetime ogrenmistim ama malesef dusuk oldu simdi adeti bekliyom c life karisimina basliycam guzel haberleeini bkliyoruz canim insalah hamilesindirKızlar 4 gündür adetim gecikti adete yonelik hiç bir belirtim yok 10 gün önce kaşık krampları yaşadım sadece o kadar şimdi kan da HCG baktirmaya gidiyorum aranızda hiç belirti yaşamayip gebe olduğunu öğrenen varmı bide 4 gün gecikme ile handa HCG çıkar mı ?
Ay inşallah canım sana da düşük için çok geçmiş olsun inşallah tekrar hamile kalırsın . Bundan 5 ay önce bende kimyasal gebelik geçirdim hemde adet olucagim gün öğrenmiştim ama HCG düzensiz yükseliyordu adet gbi atıldı vücuttan şimdi kan verdim HCG sonucumu bekliyorum düşükten sonra düzensiz adet görenler de oluyormuş belki o yüzden gecikti diyorum ama içimde merak olarak kalicagna geldim kan verdim yarım saat snra cikicak sonuç inşallah vardır çok istiyorum :/4 gun gecikmeye gore cikar ben ilk gebeligimde 2 gun vardi adetime ogrenmistim ama malesef dusuk oldu simdi adeti bekliyom c life karisimina basliycam guzel haberleeini bkliyoruz canim insalah hamilesindir
Hastanedeyim şuan HCG testi verdim kan alındı bekliyorum inşallah vardır gebelik4 günle çıkar canım tam zamanı hatta hemen eczaneden kaset test al bak çıkar. Bende belirti olmadı başlarda
Amin insalah canim hepimz hayirli haberler aliriz sonucunu bekliyoruzAy inşallah canım sana da düşük için çok geçmiş olsun inşallah tekrar hamile kalırsın . Bundan 5 ay önce bende kimyasal gebelik geçirdim hemde adet olucagim gün öğrenmiştim ama HCG düzensiz yükseliyordu adet gbi atıldı vücuttan şimdi kan verdim HCG sonucumu bekliyorum düşükten sonra düzensiz adet görenler de oluyormuş belki o yüzden gecikti diyorum ama içimde merak olarak kalicagna geldim kan verdim yarım saat snra cikicak sonuç inşallah vardır çok istiyorum :/
Amin insalah canim hepimz hayirli haberler aliriz sonucunu bekliyoruzkızlar HCG 612 çıktı hamileyimmmmm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaa cok sevindim 4 gun gecikmeye gore guzel mi degerlerin sordun mu canim her hangi bi rahatsizligin vsr miydi canimHastanedeyim şuan HCG testi verdim kan alındı bekliyorum inşallah vardır gebelik
Vallahi bilmiyorum az önce öğrendim doktora göstermedim kendim laboratuvardan istedim yaptırdım adetimin 4, gün bugün gecikmesi ve 612 nasıl sizce dedim hemşireye değer güzel dedi ben bundan 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zaman hamile kaldığım öğrendiğim gün sağlıksız diye belirtmislerdi çünkü HCG çok düşüktu şuan 4 gün gecikme ile bana 612 güzel geldiYaa cok sevindim 4 gun gecikmeye gore guzel mi degerlerin sordun mu canim her hangi bi rahatsizligin vsr miydi canim
Allah razı olsun sağolunSağlıcakla büyüsün inşallah
Gerçekten bna da değer güzel geldi daha önce kimyasal geçirmiştim o zaman adetimin gelmesi gereken ilk gün baktırdım 83 çıkmıştı bu sefer 4 gün gecikme ile 612 nma güzel geldiTebrikler çok güzel bir değer
2 gun sonrs tekrar kan ver canim bak bakalim deger kaca yukseliyor bildigim kadariyla bin ve uzeri olunca kese bile gorunuyor yani kadin doguma cumaya sira alsan keseyi gorme ihtimalin bile varVallahi bilmiyorum az önce öğrendim doktora göstermedim kendim laboratuvardan istedim yaptırdım adetimin 4, gün bugün gecikmesi ve 612 nasıl sizce dedim hemşireye değer güzel dedi ben bundan 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zaman hamile kaldığım öğrendiğim gün sağlıksız diye belirtmislerdi çünkü HCG çok düşüktu şuan 4 gün gecikme ile bana 612 güzel geldi
Randevu Alıcam bugün kadın doğum için ama 4 gün gecikme olarak bana 612 güzel geldi daha önceki geçirdiğim kimyasal düşük deki değerlerim den sonra bu güzel geliyor Allah'a şükürler olsun Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin gönlünüze göre nasip etsin canlarım2 gun sonrs tekrar kan ver canim bak bakalim deger kaca yukseliyor bildigim kadariyla bin ve uzeri olunca kese bile gorunuyor yani kadin doguma cumaya sira alsan keseyi gorme ihtimalin bile var
Hayırlı olsun canım . Sırf keseyi görmek için rabdevu alma bekle bu sefer de boş mu, kalbi atoyor mu ger hafta ayrı bi sıkıntı yaşarsın sürekli hastaneye git gel oluyor Haftaya git bebeği de görRandevu Alıcam bugün kadın doğum için ama 4 gün gecikme olarak bana 612 güzel geldi daha önceki geçirdiğim kimyasal düşük deki değerlerim den sonra bu güzel geliyor Allah'a şükürler olsun Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin gönlünüze göre nasip etsin canlarım
Amin insalahRandevu Alıcam bugün kadın doğum için ama 4 gün gecikme olarak bana 612 güzel geldi daha önceki geçirdiğim kimyasal düşük deki değerlerim den sonra bu güzel geliyor Allah'a şükürler olsun Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin gönlünüze göre nasip etsin canlarım
Cuma gitmek istiyorum belki vitamin başlangıcı Felan yapar diye düşünüyorum artık kafama takmiycam inanın ki düşükten sonra ki 2 ay hep umursasin negatif sonuç aldım Bu ay hiç kafama takmadım pozitif gördüm herşeyin basın stres kaynaklı biraz daHayırlı olsun canım . Sırf keseyi görmek için rabdevu alma bekle bu sefer de boş mu, kalbi atoyor mu ger hafta ayrı bi sıkıntı yaşarsın sürekli hastaneye git gel oluyor Haftaya git bebeği de gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?