• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil bana bişi diyin ya :D

yani canım sonuçta hediye her yüzük verenle evlencek değilsin yaa boşver al hediyeyi canım bu arada yaşın kaç?

3 aydır bi birlikteliğim var...erkek arkadaşım 14 şubatta bana yüzük alacakmış..arkadaşımla işbirliği yapmış bede tesadüfen öğrendim.. bildğimden haberdar değil..ama ben yüzük için erken olduğunu düşünüyorum...bu pazar napim ben şimdi..seviyorum onu ama daha çok erken yüzük için.. evlilik gelecek devamında ve ben bunu istemiyorum..ne diyorsunuz yüzüğü kabul etmem mi etmemem mi hata olur..onu kırmak istemiyorum tabii.nolur bana bi akıl

bence kabul etmelisin , sonucta erkek arkadasin sevgililer günü icin bir hediye aliyor , onun da aklinda yoktur herhalde henüz 3 aylik iliski icerisinde evlenme teklifi :delphin: .
eger ki kabul etmezsen hediyesini bence cok bozulur hakli olarakta

Nagiscim, arkadaşlara katılmakla beraber şunu da ekliyorum.
Bazı erkekler için bir kere yüzük takmak söz vermen demendir
enişte beyi senden duyduğum kadarıyla tanıdığım için yorum yapamam ama
o yüzüğü takınca çıkmayacak diyen bir tipse başına iş alırsın.
Nesoş tavsiyesi kaydirigubbakcemile5

nesoşcum yüzüğü takmadan evvel gereken konuşmayı yaparım ona göre yaniii:) ben gelemem öle şimdi büyük sözlere :)

Yani baştan tavrını koy diyorum ben,
tabi ki hepimiz heyecanlanıyoruz yüzüktür, evliliktir.
ıstemiyorum desek de her genç kızın hayali bunlar gerçekten
ama en güzeli bunların doğru kişiyle yaşanması bence
Kimsenin alnında bu doğru kişi yazmıyor, her şey olacağına varır ama sen zaten evlilik falan
düşünmediğine göre baştan söyle
Tabiki insan sevdiği ile ortak bir şeyi olsun istiyor.
beni hatırlasana nasıl yüzük istiyordum :)
Ama o yüzük alyans olacaksa ve bir ömür boyu çıkmasın diye takılacaksa
çok erken daha nagis, tamam mı arkadaşım:)

Ah kabul et canim nevar yani yuzugu taktin diye hemen evlenme teklifietmicekya ne guzel iliskide yuzuk baglilik demek yani demeki cocuk gercekten sana deger veriyo seviyo

bilemem onun ne yapacağı belli olmaz evlilik diyomuş ben koşa koşa eve kaçarım heralde :D hayırlısı ya inşallah..nesrincim sölediklerine katılıyorum canım benim :D

kızlar ben ne bekliyordum ne geldi tahmin edin....tektaş ve evlilik teklifi....ne yapacağım bilemedim ...herşeyi mantıklı olarak nkonuştuk anlaştık..yüzüğe sadece birbirimize bağlılığın ifadesi olarak bi anlam yükledik..bu şekilde yüzük parmağımda...öğrenirsem resmini de paylaşabilirim

Son düzenleme:
Back
X