Kızlar acil beta hcgme bakarmisiniz

Hasibenisaeneshayri94

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
54
16
3
30
Merhabalar hastalığım için acile gittim doktor ilac vericekti gebelik şüphem var dedim oda kan istedi adetime 6 gun varken sonra acildeki kayitta duran kızlar sonucumu gorunce hemşireye gebe dedi hemde 2 kere ama.hemşire ısrarla hayır dedi doktora götürdü sonucu ve sonra ilacı kullanablrsin test negatif dedi benim kafam çok karışti adetime 4 gun var ve ben ilaçları içemedim sizce sonuç negatifmi

Eklentiler

• Screenshot_20230228_013440_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_20230228_013440_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 82
Merhabalar hastalığım için acile gittim doktor ilac vericekti gebelik şüphem var dedim oda kan istedi adetime 6 gun varken sonra acildeki kayitta duran kızlar sonucumu gorunce hemşireye gebe dedi hemde 2 kere ama.hemşire ısrarla hayır dedi doktora götürdü sonucu ve sonra ilacı kullanablrsin test negatif dedi benim kafam çok karışti adetime 4 gun var ve ben ilaçları içemedim sizce sonuç negatifmi
0.100 degil de 2. 5 bile ciksa yukselir mi acaba denilebilir ama 4 gun icinde her sey degisebilir o yuzden adst gununu bekleyin. Normalde 5 ve ustu hamilelik gostergesi.

Back
X