Kızlar acil bir bakın

balpetegi06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
1.298
496
73
Kızlar yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz. Diğer konularımda da var zaten. Yumurtlamaya vs pek denk gelmedi yada geldi ama bir şey olmadı. En son doktora gittim yine bana sende sıkıntı yok muhtemelen eşinin spermlerinde bi problem var dedi sperm testi istedi ama eşim asla gitmem diye diretiyor doğal bir şekilde olursa olur olmazsa olmaz tek çocuk yeter diyor. Neyse moral bozmamak için yine bu ay ovulasyon testlerimi yaptım ben ama bu ay adetim kısa sürdü ve her ay uygulamadan da takip ettiğime göre yumurtlama olur bu ay 27 si gözüküyorken, 12. Gün yani bugün oldu. Çift çizgi ikiside bugğn koyu. Şimdi bana akıl verin çünkü eşimin babası hastalandı ve hastanede yatıyor yani ilişki zor gibi. İlişki olan günler 21-23 ve bugün gündüz ve bugünde yumurtlama günü testi akşam 10 da yaptım. Şansım var mı sizce

Kızlar yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz. Diğer konularımda da var zaten. Yumurtlamaya vs pek denk gelmedi yada geldi ama bir şey olmadı. En son doktora gittim yine bana sende sıkıntı yok muhtemelen eşinin spermlerinde bi problem var dedi sperm testi istedi ama eşim asla gitmem diye diretiyor doğal bir şekilde olursa olur olmazsa olmaz tek çocuk yeter diyor. Neyse moral bozmamak için yine bu ay ovulasyon testlerimi yaptım ben ama bu ay adetim kısa sürdü ve her ay uygulamadan da takip ettiğime göre yumurtlama olur bu ay 12. Gün yani bugün oldu. Çift çizgi ikiside bugğn koyu. Şimdi bana akıl verin çünkü eşimin babası hastalandı ve hastanede yatıyor yani ilişki zor gibi. İlişki olan günler 21-23 ve bugün gündüz ve bugünde yumurtlama günü testi 9 akşam 10 da yaptım. Şansım var mı sizce
Babası hastayken böyle bişi talep ederseniz iyice ters teper diye düşünüyorum

Canım hangi uygulamayı kullanıyorsun ? Dün ve bugünden şansın olabilir. Ancak eşinde sperm sorunu varsa bu ihtimal biraz daha düşüyor tabi

Canım hangi uygulamayı kullanıyorsun ? Dün ve bugünden şansın olabilir. Ancak eşinde sperm sorunu varsa bu ihtimal biraz daha düşüyor tabi
p.c diye bir uygulama ilk bebeğimde de bunu kullanmıştım. Arkadaşımda bununla hamile kaldı. Adetim düzenli her ay doğru verir uygulama ama bu ay bende değişiklik oldu demekki iyiki salmamışım kendimi bugünden en azından umudum var ama gündüzdü tabi sabaha kadar bekleme şansım olmadı. 2 saat sonra duşa girmek zorunda kaldım😢 sperm problemini işte bu ay anlayabilecektik ama babasının durumu çıktı

Kızlar yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz. Diğer konularımda da var zaten. Yumurtlamaya vs pek denk gelmedi yada geldi ama bir şey olmadı. En son doktora gittim yine bana sende sıkıntı yok muhtemelen eşinin spermlerinde bi problem var dedi sperm testi istedi ama eşim asla gitmem diye diretiyor doğal bir şekilde olursa olur olmazsa olmaz tek çocuk yeter diyor. Neyse moral bozmamak için yine bu ay ovulasyon testlerimi yaptım ben ama bu ay adetim kısa sürdü ve her ay uygulamadan da takip ettiğime göre yumurtlama olur bu ay 27 si gözüküyorken, 12. Gün yani bugün oldu. Çift çizgi ikiside bugğn koyu. Şimdi bana akıl verin çünkü eşimin babası hastalandı ve hastanede yatıyor yani ilişki zor gibi. İlişki olan günler 21-23 ve bugün gündüz ve bugünde yumurtlama günü testi akşam 10 da yaptım. Şansım var mı sizce

Eger yumurtlama olduysa tutma sansı yüksek, spermin iceride 72 saat hatta bazılarına göre 5 gün canlı kalma ihtimali var, yarın öbür gün çatlama olursa tutabilir, her zaman ihtimal vardır☺️

Eger yumurtlama olduysa tutma sansı yüksek, spermin iceride 72 saat hatta bazılarına göre 5 gün canlı kalma ihtimali var, yarın öbür gün çatlama olursa tutabilir, her zaman ihtimal vardır☺️
Tabi bu yumurtlama ile çatlama ayrı şeyler dimi çoğu yerde yumurtlamadan önceki 3 günden bahsediyorlar sonrasında hep 24 saat vermişler. Durumlar böyle olmasa garantiye almak için yarını değerlendirirdim ama işte bilmiyorum😢

Çatlamayı ovulasyonla anlayabiliyormuyuz. Olmazsa yarında aynı saatte yapayım. Çizgi aynı duruyor mu diye

Tabi bu yumurtlama ile çatlama ayrı şeyler dimi çoğu yerde yumurtlamadan önceki 3 günden bahsediyorlar sonrasında hep 24 saat vermişler. Durumlar böyle olmasa garantiye almak için yarını değerlendirirdim ama işte bilmiyorum😢

Evet yumurtlama olduktan sonra 24 saat icinde catlaması bekleniyor, bu 1 saat icinde de olabilir 10 saat sonra da ama spermin canlı kalma süresini hesaba katınca ihtimaliniz yüksek ☺️

Evet yumurtlama olduktan sonra 24 saat icinde catlaması bekleniyor, bu 1 saat icinde de olabilir 10 saat sonra da ama spermin canlı kalma süresini hesaba katınca ihtimaliniz yüksek ☺️
Ayyyy canım inşallah ya. İnan eşimden de kaynaklı bir yıldır zaman kollamaktan peşinden koşmaktan yok adet sancısımı gebelik belirtisini beklemekten okadar yoruldum ki inşallah bu ay hayırlı haberi alırım dua edin nolur

Umarım eşinize de doktorun söylediğinin aynısı iletmemişsinizdir. Çünkü direkt bende sorun yok muhtemelen spermlerinde problem vardır demek ağrına gidebilir. Hani ben kontrollerimi yaptırdım, istersen sen de bir baktır olmazsa duruma göre sende de sorun yok ise belki benim tüplerime baktırmam gerekebilir deseniz ne der acaba? Belki yumurtlamayı tutturamadınız. Veya yumurtlama denk gelse bile her ilişkiden gebelik oluşmayabiliyor. Her ay yaklaşık %20 gibi bir ihtimal söz konusu. Kimisinde yumurtlamaya denk gelmese veya gelse de tutmama olasılığı var yani.

Bir de yumurtlama günleriniz sandığınızdan farklı olabilir uygulamadan ziyade ovülasyon testleri ile takip etseniz daha iyi olur bence

Sizin kadar istemeyen biriyle bukadar ikinci çocuk ısrarı neden?

Umarım eşinize de doktorun söylediğinin aynısı iletmemişsinizdir. Çünkü direkt bende sorun yok muhtemelen spermlerinde problem vardır demek ağrına gidebilir. Hani ben kontrollerimi yaptırdım, istersen sen de bir baktır olmazsa duruma göre sende de sorun yok ise belki benim tüplerime baktırmam gerekebilir deseniz ne der acaba? Belki yumurtlamayı tutturamadınız. Veya yumurtlama denk gelse bile her ilişkiden gebelik oluşmayabiliyor. Her ay yaklaşık %20 gibi bir ihtimal söz konusu. Kimisinde yumurtlamaya denk gelmese veya gelse de tutmama olasılığı var yani.
Haklısınız denk gelen zamanlarda da ihtimali tutturamamış olabiliriz. İlk çocuğum hemen olduğu için demekki denk geldi diyelim. Eşim zaten benim yaşadığım süreci biliyor. Kontroller hsg vs. Aynı özveriyi kendisinden de bekliyorum ama sanki ilk o sperm testi verecek gibi utanıyor. İlk çocuğum oldu demekki bende bir şey yok diyor ama işte üzerinden 6 yıl geçti artık nasipte yok deyip kabullenmek gerekecek maalesef

Sizin kadar istemeyen biriyle bukadar ikinci çocuk ısrarı neden?
Aslında isteyen oydu ben 6 yıl boyunca ikinci çocuk istemedim tek sıkıntısı sperm testi vermeye utanıyor işte tabi bu da bana haksızlık oluyor bende belki öncekilerde yumurtlamaya denk gelmemiştir diye denk getirmeye uğraşıyorum oğlumun kardeşi olsun isteğim ve ilk hamileliğim okadar sıkıntılı geçti ki yaşayamadım bile bu duyguyu ikinci evlat hasreti çekiyorum işte 6 yıl boyunca hiç bunu hissetmemiştim

Bir de yumurtlama günleriniz sandığınızdan farklı olabilir uygulamadan ziyade ovülasyon testleri ile takip etseniz daha iyi olur bence
Ben bey takip ettim geçen ayda takip etmiştim ama ilişki olmadı yine farklı sebeplerle dün iki çizgi koyuydu gündüzünde ilişki oldu bugün zor gibi inşallah tutar

Bir sonraki ayı bekleyin bence. Kaybınız azıcık zaman olur sadece
38 oldu yaşım zaman benim aleyhime ilerliyor ki doktor herşeyin çok iyi olduğunu söylüyor ama tıbbi bir gerçekte var. geçen yıl bu zamandan beri uğraşıyorum. Demekki tek çocuk nasipmiş diyeceğim artık ne yapayım

Aslında isteyen oydu ben 6 yıl boyunca ikinci çocuk istemedim tek sıkıntısı sperm testi vermeye utanıyor işte tabi bu da bana haksızlık oluyor bende belki öncekilerde yumurtlamaya denk gelmemiştir diye denk getirmeye uğraşıyorum oğlumun kardeşi olsun isteğim ve ilk hamileliğim okadar sıkıntılı geçti ki yaşayamadım bile bu duyguyu ikinci evlat hasreti çekiyorum işte 6 yıl boyunca hiç bunu hissetmemiştim

Yani bilemedim ama evlilik demek hastalıkta sağlıkta demek. Sen her türlü üstüne düşeni yaparken onun çocuk gibi utanıyorum demesi çok saçma. Ben olsam böyle birinden yapmazdım. Ama tabi sen daha iyi tanır bilirsin. Allah yardımcın olsun.

Back
X