Kizlar acil cevap lutfen

ben kızımla heryere gidiyordum
nazardı soğuktu kalabalıktı derseniz bunalıma girersiniz evde

Ben olsam giyinir kuşanır süslenir püslenir gider eğlenirdim . Bebeği annenize falan Bırakma şansınız yok mu birkaç saatliğine?

Kız sen süpersin ya :)

Git.

Yaa bir de herkes senin çocuğunu kocani ve sahip olduklarını kiskanmiyor. Allah aşkına yaa
Nazar kiskanmayla değmez ki canım annenin bile evladina nazari degermis. Bende kızımla her dışarı çıktığımızda aglamaktan iflahi kesilirdi.

Donuz gribi salgını var kalabalık ortama sokma geçen yıl kızım domuz gribi oldu ilaçlar bile yüksek ateşe fayda etmiyor perişan oldu yavrum

Anlamıyorum etrafta nazar nazar diye dolanan insanları... Dünya sen ve çocuğun etrafında dönmüyor
Git.

Yaa bir de herkes senin çocuğunu kocani ve sahip olduklarını kiskanmiyor. Allah aşkına yaa
Dunyanin benim ve cocugumun etrafinda dondugune dair ve herkesin beni kiskandigina dair bir iddam yok rahat olun. Vurgulamak istedigim sey su kucuk bebekler insanlarin dikkatini daha cabuk celbediyor sadece kiskancliktan degil sevgidende nazar degebiliyor. Ayrica gitmeme konusunda odaklandigim tek nokta nazar degildi niye bu kadar takilip kaldiniz anlamiyorum. Elestiri yapmak icin bu kadar firsat kollamayin :))

Benim kizim 35 gunlukken akrabanin dugunune gitmistim.Fakat benim kizim sakin bir bebek oldugu icin hic zorlanmadim.Iki saat durduysam bir saatini uyuyarak gecirmisti.Yaniniza puset veye bebek arabasi alirsaniz rahat edersiniz.

Onu diyorum işte
Benim yegenim 3 aylık suanda
Hep dısarda annesiyle:)
O duruma bennde cok kılım
O fotolara yorum yapanlara daha da kılım
Masallah falan diyorlar ne görüyorlar sa masallah yazıyorlar bilemiyprum
Benim de kedim var
Kedimin yüzüne güneş emojisi koyup facede paylasmıstım :)) geyik olsun diye

Ahahah benim de kedim var ben de hep paylaşıyorum fotolarını bundan sonra ben de emoji koyup paylaşıyım güzel mizah :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…