- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Kız sen süpersin ya :)Bir bebek sende mi var da göze gelsin
ne acayip zihniyetiniz var
kardeşimin 3 aylık dünya güzeli bir kızı var doğdugundan beri sokaktalar
üstelik sizinki gibi zor bir bebek de değil o kadar da uslu
kafese kapa bence çocugunu madem cok dikkat cekıyorsa
Nazar kiskanmayla değmez ki canım annenin bile evladina nazari degermis. Bende kızımla her dışarı çıktığımızda aglamaktan iflahi kesilirdi.Git.
Yaa bir de herkes senin çocuğunu kocani ve sahip olduklarını kiskanmiyor. Allah aşkına yaa
İlla nazardan ağlayacak diye bir şey yok değil mi olur öyle şeylerNazar kiskanmayla değmez ki canım annenin bile evladina nazari degermis. Bende kızımla her dışarı çıktığımızda aglamaktan iflahi kesilirdi.
Ya tabiki ama hepsi tesadüf olamaz diye düşünüyorum:) okurduk babasıyla mışıl mışıl uyurduİlla nazardan ağlayacak diye bir şey yok değil mi olur öyle şeyler
Anlamıyorum etrafta nazar nazar diye dolanan insanları... Dünya sen ve çocuğun etrafında dönmüyor
Dunyanin benim ve cocugumun etrafinda dondugune dair ve herkesin beni kiskandigina dair bir iddam yok rahat olun. Vurgulamak istedigim sey su kucuk bebekler insanlarin dikkatini daha cabuk celbediyor sadece kiskancliktan degil sevgidende nazar degebiliyor. Ayrica gitmeme konusunda odaklandigim tek nokta nazar degildi niye bu kadar takilip kaldiniz anlamiyorum. Elestiri yapmak icin bu kadar firsat kollamayin :))Git.
Yaa bir de herkes senin çocuğunu kocani ve sahip olduklarını kiskanmiyor. Allah aşkına yaa
Benim kizim 35 gunlukken akrabanin dugunune gitmistim.Fakat benim kizim sakin bir bebek oldugu icin hic zorlanmadim.Iki saat durduysam bir saatini uyuyarak gecirmisti.Yaniniza puset veye bebek arabasi alirsaniz rahat edersiniz.Evet sizden ricam bana bir fikir vermeniz. Bir kac saat sonra bir akrabanin dugunune gidilecek esim cok israr ediyor sende gel diye. Ama uc aylik bebegim var rahat edermiyim bilmiyorum. Oyle cok uysal bir bebekte degil ugrastiriyor baya. Diger yandanda surekli yanlizim zaten dort duvar arasinda tikildim kaldim gitsemmi diye dusunuyorum. Esim beraber oyalariz diyor ama bilemedim. Sizce gideyimmi yoksa bebegimle evdemi durayim. Birazda bebegimin goze gelmesinden korkuyorum uc aylik ama kilosu boyu masallah baya onde gidiyor cok dikkat ceken bir bebek. Ne yapsam bir akil lutfen?
Onu diyorum işteBiraz sert çıkmışsınız ama katılıyorum, beni 1 aylıkken falan çıkarmış annem hep dışarı ve size fotoğrafımı göstersem şimdiki bebek oyunculara bin basarmışım bebekken simsiyah saçlı masmavi gözlü beyaz tenli falanbaya da tombişmişim herkes severmiş. Şu sosyal medyada da sürekli çocuğunun yüzüne emoji koyup foto atanlara kılım bende, hiç atma öyle yapcaksan napalım biz senin çocuğunu bırakabileceğin biri yok mu bebeğini konu sahibi?
Ahahah benim de kedim var ben de hep paylaşıyorum fotolarını bundan sonra ben de emoji koyup paylaşıyım güzel mizah :))))))Onu diyorum işte
Benim yegenim 3 aylık suanda
Hep dısarda annesiyle:)
O duruma bennde cok kılım
O fotolara yorum yapanlara daha da kılım
Masallah falan diyorlar ne görüyorlar sa masallah yazıyorlar bilemiyprum
Benim de kedim var
Kedimin yüzüne güneş emojisi koyup facede paylasmıstım :)) geyik olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?