canım şu anki durumunu ben de yaşadım. aynı şekilde önce dert ortağı sonra sevgilisi oldum. bir erkeği düştüğü zor durumdan yeniden ayağa kaldırmak çok zor bir süreç. ben onu iyileştirirken şimdi baktığımda çok da fazla şey feda etmişim, sen de yaparsan sen de feda edersin.
onun anlattıkları bir gölge gibi aranızda kalır. sen de sorular hiç bitmez hatta zaman zaman patlamalar yaşarsın, çünkü dayanamazsın. ondan sana göstermesini beklersin, kanıt istersin unuttuğuna dair. yine de anlatılanlar hiç silinmez, gitmez. ilişkini yıpratmamak için susmak ve dimdik durmak zorundasın. çünkü içten içe ağır bir yükün altına girersin.
benim için bunca sıkıntının sonucu çok güzel oldu. birbirimize sıkıca kenetlendik, arkadaş, dosttan öte olma durumunu erkenden yaşadık. birlikte yaşadıklarımızla büyüdük. ben ona manevi destek oldum, o ayağa kalktı sonra o da bana destek oldu.
ama her erkek böyle olmayabiliyor. bağlanmak yerine iyileştim, atlattım diyip çekip giden, vefasız erkek de çok..
üniversiteye hazırlanıyorsan bırak bu işleri, önce hayatını yoluna koy sonra karar ver...