kızlar acil cevap verin kim nederse onu yapıcam artık düşünmekten yoruldum.

ayperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
85
47
98
Okuldan arkadaşımla yıllar sonra.

Son düzenleme:
Bir bağlılık varda sevgi varsa da insanlığına olan karakterine olan bir sevgidir bu aşık olduğunu sanmıyorum,başlarsan o kız aklına hep gelecek,ilişkinizi rezil eder bence bu durum.

Son düzenleme:
Bence bu şartlarda pek sağlıklı bir ilişki olmaz başlasanız bile
Sonuçta onun dertlerini sıkıntılarını bilen sensin dinleyen sensin
Karekterinide en iyi sen bilirsin
Ne amaçla bunları yaptığını anlayıp ona göre davranman lazım

bence sen ona destek çıktığın dertlerini dinlediğin için teselli ettiğin için şuan seninle olmak istediğini sanıyor aslında sen iyi niyetinle yaklaşmışsın oda muhtemelen sevgilisinin acısını sen geçirebilirsin diye seninle olmak istiyordum tabiki ortada sana karşı duyduğu bir sevgi vardır arkadaşça ama bu sevgi zamanla aşka dönüşebilir mi bilmiyorum

saolun bnde farkındayım durumun kendimi kaptırmaktanda korkuyorm ama acabalarrrr bitiriyo belkide durum sadece bnm görmek istediğimdir onun için yalnızca bi yarabandıyımdır arkadaş olarak ona iyi geldiğim için kaybetmekten korkuyo olmasıdır kendi iyiliğim için bir daha görüşmemem şart ama tutamıyorm kndimi çok kızıyorum bu halime bn böyle değilim insan bu şartlar altında bağlanırmı diyorum herşeyi diyorum ama hiçbişey yapamıyorum.......

eğer istemiyorsan onunla bir ilişkiye başlamak kendini tutmaya çalış yoksa kaptırır gidersin emin ol otur düşün bence ne yapmak istediğinden emin olana kadar tut kendini onla görüşme yoksa sen üzülceksin

Bence bi sevgili,aşk durumundan ziyade senin ona desteklerinden dolayı,sana olan minnetini aşk zannediyor.

Temkinli ol.

Artık okullarda türkçe dersi yok mu?
Dilbilgisi, gramer, noktalama kelime bilgisi.
Yazdıklarınızı okumak ve anlamak çok zor.
Kafanız da karışık belli açtığınız başlıktan.
Biraz sakinleşmeye çalışın.
Ne demek kim ne derse onu yapacağım?
Bu kadar mı aklınızı, mantığınızı kaybettiniz.
Yaşadıklarınızı ne kadar büyütüyorsunuz ayrıca. Bekleyin zaten neyin ne olduğunu anlarsınız.
Gerek yok bu kadar paniğe ve bu kadar beyninizi zorlamaya...

Yazdıklarımın karışık olduğunun farkındayım noktalama işaretlerinede dikkat edemememiş olabilirim kafamın karışıklığına vermenizi beklerdim .Bugüne kadar kendimi iyi yetiştirdiğime inanıyorum .Kaldıki şu anda sınavlarına hazırlanması gereken bir ünüversite öğrencisi olarak ben oturmuş insanların samimiyetle verceği cevaplarını bekliyorum.Böle durumlarda insanlar ne yapması gerektiğini çok iyi bilse dahi ,kendi görmek istediklerine inanıyo .Amacım olaya dışardan bakan bir insanın düşündüklerini görmek, içimde acabalara yer vermemekti.Yinede kendimi iyi ifade edemediğim için üzgünüm...

O zaman önceliklerinizi belirleyin.
Bunlarla kafanızı karıştırmayın. Üniversite sınavınız hayatınızın dönüm noktası.
Hayatınızın sonu değil, bir şansınız daha olacak ama neden bir sene kaybedesiniz.
Böyle bir insan için değecek mi koca bir sene.
Düşünmemeye çalışın.

Bence o sığınacak liman arıyor ve bu boşluğu dolduracak o da sizsiniz tabii ben buna izin vermeyin derim

canım şu anki durumunu ben de yaşadım. aynı şekilde önce dert ortağı sonra sevgilisi oldum. bir erkeği düştüğü zor durumdan yeniden ayağa kaldırmak çok zor bir süreç. ben onu iyileştirirken şimdi baktığımda çok da fazla şey feda etmişim, sen de yaparsan sen de feda edersin.

onun anlattıkları bir gölge gibi aranızda kalır. sen de sorular hiç bitmez hatta zaman zaman patlamalar yaşarsın, çünkü dayanamazsın. ondan sana göstermesini beklersin, kanıt istersin unuttuğuna dair. yine de anlatılanlar hiç silinmez, gitmez. ilişkini yıpratmamak için susmak ve dimdik durmak zorundasın. çünkü içten içe ağır bir yükün altına girersin.

benim için bunca sıkıntının sonucu çok güzel oldu. birbirimize sıkıca kenetlendik, arkadaş, dosttan öte olma durumunu erkenden yaşadık. birlikte yaşadıklarımızla büyüdük. ben ona manevi destek oldum, o ayağa kalktı sonra o da bana destek oldu.

ama her erkek böyle olmayabiliyor. bağlanmak yerine iyileştim, atlattım diyip çekip giden, vefasız erkek de çok..

üniversiteye hazırlanıyorsan bırak bu işleri, önce hayatını yoluna koy sonra karar ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…