Kız kardeşim kumarbaz oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Linoya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Linoya

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
261
118
103
31
Bir yıldır öyle bir batagin içine dustukki kardeşimi taniyamiyorum ,kız kardeşim 3.5 milyon borcu var ben kapatmaya çalıştıkça o başka borçlar çıkartıyor .40 kiloya düştü . başına birşey gelecek diye korkuyorum bu işin sonu ölüm .ama bende tükendim artık .her defasında ayrı ayrı yalanlar ,ben banka borçlarını kapatırken o busefer gidip arkadaşlarından borç istiyor iflah olmuyor onunla beraber bizde rezil olduk. Her defasında sözler veriyor ama hep aynı .çok yoruldum tükendim .ne yaptık olmadı .her defasında yine aynı .bıraksam daha beter olacak .

Neden borçlarını kapattınız kendi uğraşsaydi biraz .
Başta söylemedi bilmiyorduk borcu var ,yalanlar üstüne yalanlar .bende pişmanım para gitti bir kere ,kardeşim memur ,batırdı kendini iyice nereden tutsam elimde kalıyor .güvenim kalmadı artık .korneami yaktım .telefonumu emanet ettim .kartımda üstündeydi ben canimla cebellesirken bile gidip kartımdan para çekmiş .

Bu da madde ve alkol gibi bir bagimlilik ve bildigim kadari ile tedavi icin bolumleri var ayri olarak. Degerlendirebilirsiniz psikolojik destek almayi.

Bu da madde ve alkol gibi bir bagimlilik ve bildigim kadari ile tedavi icin bolumleri var ayri olarak. Degerlendirebilirsiniz psikolojik destek almayi.
Arabası var üstüme alacağım yarın ama bir sürü borcu var .oynamayı bırakacağını düşünmüyorum ,tekrar oynarsa arabayı satıp borçlarını vereceğimi söyledim .hiç güvenim kalmadı .asla durmuyor , psikolojik sıkıntılari vardı 100 kilo oldu sonra tüp mide yaptı şimdi 40 kiloya düştü .yemek yemiyor .hastaneye yatirilmasina az kaldı .işin içinden çıkamıyoruz elimi ayağımı çeksem dahada beter olacak .psikolaga psikyatriye gitti fayda etmiyor .yalan üstüne yalan .o kadar bıktım ki

Telefon elinde olduğu sürece ve ailesi borçları için endişelenip kapatmaya devam ettikçe kardeşiniz oynamaya devam edecek. Sonsuz bir döngü bu. Kardeşinize psikolojik destek aldırın. Hastanelerin bağımlılıklarla ilgili bölümleri var. Borç kapatmak bir çözüm değil daha çok kumar oynaması için bir teşvik. Bu işin sonu da sadece maddi zarar olmuyor. Allah yardımcısı olsun

Kardeşinizin acilen psikolojik destek alması gerek. Kumar oynayan bırakmıyor ne yazıkki ve tek sorunu kumar değil. 40 kg olmuş. Bir an önce bir şeyler yapmalısınız. Borç para istediği çevreye de söyleyin herkesi uyarın para aldıkça daha çok oynamak ister. Çok geçmiş olsun.

hastaneye yatırmanız lazım

Memur diyorsunuz yani yok yoksul değil bir işi ve maaşı var
Daha fazlası olsun açgözlülügu ile kumara bulaşmış halbuki ne yapacaksın daha fazlasını dünya bir okyanus olsa senin nasibin elindeki kabin aldığı kadar insanlar bunu neden düşünemez ki manevi eksiklik sanırım
Allah yardımcınız olsun

Bir yıldır öyle bir batagin içine dustukki kardeşimi taniyamiyorum ,kız kardeşim 3.5 milyon borcu var ben kapatmaya çalıştıkça o başka borçlar çıkartıyor .40 kiloya düştü . başına birşey gelecek diye korkuyorum bu işin sonu ölüm .ama bende tükendim artık .her defasında ayrı ayrı yalanlar ,ben banka borçlarını kapatırken o busefer gidip arkadaşlarından borç istiyor iflah olmuyor onunla beraber bizde rezil olduk. Her defasında sözler veriyor ama hep aynı .çok yoruldum tükendim .ne yaptık olmadı .her defasında yine aynı .bıraksam daha beter olacak .
Sen borcunu ödediğin sürece hiç bırakmayacak..Borcunu ödemez ise daha beter olacak ise hayatınızı onun borçlarını ödemeye adayıp şikayet etmemelisiniz..Bırakanı görmedim..

Bir kez okulumda bağımlılıkla ilgili bir seminer yapılmıştı. Ordaki adam dedi ki her bağımlılığın bir çözümü vardır. Kumar hariç. Kumardaki adrenalinin yerine koyulan hiçbir şey yokmuş maalesef

Kız kardeş denilince bi irkildim. Sanki kumar sadece erkeklere has bi şeymiş gibi hiç kadın bağımlı görmemiştim.

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun

Siz delirdiniz herhalde be , ne kumar borcuna böyle yapıyorsunuz. Siz ödedikçe o oynuyor. Bırakın ne hali varsa görsün

Back
X