• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil cevap yazarmısınız

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
618
269
53
Merhaba beni aradı doktorum 5.güne giden embriyom 4.gün kalmış diğer 2 si ise 3. Günde .sizce 4.günde kalan embriyo transfer yaptırsam tutarmı duydunuz mu böyle bir olay bilginiz var mı kararsız kaldım

Merhaba beni aradı doktorum 5.güne giden embriyom 4.gün kalmış diğer 2 si ise 3. Günde .sizce 4.günde kalan embriyo transfer yaptırsam tutarmı duydunuz mu böyle bir olay bilginiz var mı kararsız kaldım
Rabbim ol dedikten sonra olur tabiki 2. gün transfer edilen ve tutan embriyolar var olumsuz düşünmeyin kalitesi güzelse tutar.

Canım Rabbim ol dedikten sonra 2. Gün embriyosu bile tutar benim iki adet 5 gün blast embriyom vardı transfer oldum ama tutmadı gönlünü ferah tut herşey olacağına varır inşallah emellerin boşa gitmez

Tutacak embriyo hangi gün olursa olsun tutar. Yeterki genetigi iyi olsun. Tutmayacak embriyoyu dondurmazlar canlıdır. Hayırlısı olsun ins

Back
X