kızlar acıl cevap yazın yaaaa moralım bozuldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi tok
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
345
1
118
Ankara
kızlar ben bu ayın 3 de temızlendımve adetımın gunune daha 10 gun var bundan 4 gun once leke gelmeye basladı ve hala devam edıyor normalde adetımdenbırhafta once bırgun leke gelırdı ve ertesıgun hemen adetım olurdu ama sımdı cok erken geldı ve adetımde olmadı bu sızce nasıl bır durumdur acaba bısey felanmı varkı bende korkuyorum ne olur cevap yazında rahatlayım

yapsana bence belkı bı gebelık vardır yerlesme kanamasıdır bı test yap ondan sonra konusalım

canım bılmıorum valla hıc umudum yok cunku normalde olurdu boyle leke gelırdı ama dedıgım gıbı busefrer cok erken geldı bılmıorumkıııı

olurmu canim daha adetine 10 gün var... yerlesme kani bile olsa testte birsey belli olmazki simdi... Test adetin bir gün gectikten sonra yapilir... canim sen en iyisi doktora git...

her test degıl ama bazı erken gebelık testlerı var olarda ılıskıden 7 gun sonra bellı oluyo benım arkadasım cok ılgınc ama suan 3 aylık hamıle yumurtlaması adetten hemen ıkı 3 gun sonra olms ve dolllenme gereklesmıs suphelı ılıskıden 9 gun sonrada ufak bı lekelenmeden sonra kan tahlılı yaptırdı cıktı cok yenı bıl gebelıktı yanı sunu dıyorum kan da olsa erken gebelık testlerıde olsa ılskıden 7gun sona testlerde cıkabılıyor

Son düzenleme:
ozaman yaptirsan bi test niye beklyiorsunki ben onu anlamadim

aynı durumu gecen hafta yasadım ben de
istersen once bir test yap, ama doktoruna da git, bana histereskopi önerdi doktor, küçük bir kist var dedi, bu nedenle arada lekelenme tarzı kanama olmus olabilir dedi, doktoruna danış istersen, biliyorum moral bozucu bir durum, ama sormakta fayda var..

evet hem dr danıs hemde testını yap tatlımm mucıze bu olurmu olur bakarın:)

kızlar sagolun yaaa bugun test yaptım ama negatıf malesef buda sanırım dervıs arkadasımın dedıgı gıbı acaba kıst varda ondanmı oluyokı banada oyle gelıyor valla ınsallah kotu bısey yoktur kafama takıyorum yaaa acaba taktıgım ıcınde sıtrestenmı oluyokı dıye dusunuyyorum bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…