bence hiç düşünme ayrıl. bu zamanlarınızda böyleyse evlenince çok daha sıkıntılı olur. senin ne hissettiğini, neye ihtiyaç duyduğunu düşünmeyip, yada düşünüp umursamayan erkekten koca olmaz. kendine yazık etme sakın. bak evlilikler artık birkaç yıl sürüp bitiyor, hepsinin temelinde bir tarafın umursamazlığı düşüncesizliği yatıyor. ve çoğu erkek evlendikten sonra bozuluyor, seninki şükür ki şimdiden böyle. biraz akıllıysan bu hatadan dönersin hemen.
Canım 5 yıllık bir birlikteliği direk çöpe atamam. Ben ona çok güzel bir tokat atacağım. Bana uzun süre ulaşamayacak. O zaman anlasın değerimi.
bazı şeyler her ne kadar normal gibi görünsede gerçekten insan bunlardan yıpranıyor.. Ben 2 ay önce nişanlımdan ayrıldım 3 senem geçti 7 ayda nişanlı kaldım..Sevdiğim için hayata hep onun gözünden bakmışım diyorum onun işi nedeniyle sadece hafta sonları görüşüyorduk ondan hiç bşe beklemedim hep yorgun hep çalışıyor vs hep onu düşündüm müsait olduğu zamanlar hafta sonları görüşüyorduk ne gel dedim ne git dedim ama sevgimden gözüm hep kör olmuşşş onun hayatına göre yaşamışım sevdiğim için hiç görmemişim sorun yapmamışım ama bu gibi şeyler belli bir zaman sonra sorun oluyor bugün ondan ayrıyım ve geçmişe baktığımda hep onun için yaşamışım diyorum birde böyle insanları değiştiremiyosun birşey dediğinde ya da istediğinde sanki rica ediyormuşsun gibi oluyor birde karşındaki senin evleneceğin adam...içinden gelerek yapmalı..Ben kendimi bazen benimsenmemiş gibi görüyordum sanki beni hiç benimsemiyor gibi seviyor bitiyor ama yetmiyor gerçi ben bunları sorun yapmadım o yüzden onuda suçlamıorum ayrılma sebebimde böyle kırıcı üzücü konuşmalar davranışlar yaşayıp küs kalmak tavır yapmak ve karşıdaki insanın kırıcı konuşmaları oluyordu ama senin konundan anladığım srun benimkine yakın Bende bazen beynimden vurulmaşa dönüyordum ne söylüyor diye sonra kırılıp ağlayıp tavır yapıncada ben kötü oluyordum hem kırıcı konuşuyor sonrada bana küsme diyordu böyle böyle sonunda bitti..Bunu seninle paylaşmak istiyorum biz ev bakacaktık eski nişanlım arkadaşlarıyla ev bakmaya gitti bana daha önceden söylemişti bende tamam demiştim ama kendi bakacaktı sonra beni aradı ev var gel bak diye bende işteyim dedim saat geç oldu hafta sonu bakayım teli kapattı sonra aradı biz seni alalım diye saat akşam olmuş yağmur yağıyor dedim üstelik evin içi eşya dolu ev kaçıyormuş gibi kiracı daha çıkmamış bende baktım benimle tersleşecek evi tut dedim sonra bu sefer bana sinirlendi sen oturacağın eve bakmıycakmısın diye ben belki tartışma olmasın diye 10 kere tut dedim sonuçta hem arkadaşları ile bakıyor hem karar veriyor birde beni gel bak tutalım die zorluyor ev kaçar gibi Sonra bana sinirlendi aradım açtı dönüyorum dedi teli kapattı 2 gün aramadı ben aradım sabah Bana telde dediği git ne halin varsa gör benim evim var mayısa yani düğüne kadar ben beklerim diyip yüzüme kapattı aynen nerden geldiğimi şaşırdım bu insan benimle evlenecek daha benimseyememiş dedim iş burda koptu sonrası da var 2 hafta böyle gel git derken nişanı attı ve beni çok seven erkek gitti yerine başka bir insan geldi 1 msjla ayrıldı benden çok üzücü zamanlar geçirdim....Yani sana şunu söyliyeyim insan ne olursa olsun sevdiği zaman gözü hiç birşey görmüyor ben senelerimden feda ettim hep bekledim ama o öfkesine sinirine yenilip bir kalemde sildi pişman dahi olsam dönmeyeceğim dedi...bu anlattıklarımdan çok ders çıkar işte ben şuan diyorum ki ne kadar fedakarlık yapmışım beklemişim gece gündüz öyle bir fırtınada çekti gitti ilerde evlenince daha çok sorumluluklar artacak ne fırtılar kopacak böyle bir rüzgarla beni deli gibi seven insan yok oldu bu ay düğünüm vardı...Şunuda sölemek istiyorum sağlıklı düşün elinden geleni yap ve oturup konuşun bitince çok büyük pişmanlık yaşıyosun benim psikolojim bozuldu gece gündüz ağlama krizi nefes alamıyosun ruh gibi işe gidip gelmeler sürekli düşünceler ve büyük bir üzüntü inan ayrılık ölüm acısından beter yeni yeni toparlıyorum ama içim yanıyor pişman olmakta var karşımdaki insanda pişman oldu belki ama şuan iş işten geçti severek ayrıldık bu nişan bittikten sonra başka sorunlar çıkıyor bunları düşün üstesinden gelebilirmiyim diye düşün ben kendimi örnek verdim sana...senide ben gibi üzen bir karşı taraf var..
Canım ya( Okurken kendimi gördüm ve sanada çok üzüldüm. Ondan sonra hiç aramadı mı
Aramadı canım...Ve beni çok seven ölüp biten ayrılmadan 1 ay önce bana yalvaran insanın yerini öfkeli sinirli bir insan aldı kararından dönmedi Eğer ona tavır yaparım bırakırım bitti derim geri gelir yalvarır diye düşünürsen sakın öyle birşey bekleme çünkü bu iyice yıpratır sizi bu olaylardan sonra bende öyle takıldım ama o bir yere kadar yaptı ve sonra tamamen bıraktı... Ben sonrasında yapıcı olmaya çalıştıkça iyice hırçınlaştı...Senin bulunduğun durum aynı ben gibi normal görünüp bitmeyecek gibi görünüp sonunda büyük bir yıkımla bittİ O da pişman bende ne oldu tüm gerçekler hayal oldu bugün ayrılmasak balayında olacaktım o bile ayarlanmıştı işte şimdi sular durulunca büyük bir üzüntü Senin konunda benim olayın başı gibi normal görünüyor ama bir tavır bir iletişimsizlik telde konuşmalar vs kızıp kapatmalar herşey bitiyor beraberliğine sahip çık ben gibi pişman olma(
Canım ya( Okurken kendimi gördüm ve sanada çok üzüldüm. Ondan sonra hiç aramadı mı
Aramadı canım...Ve beni çok seven ölüp biten ayrılmadan 1 ay önce bana yalvaran insanın yerini öfkeli sinirli bir insan aldı kararından dönmedi Eğer ona tavır yaparım bırakırım bitti derim geri gelir yalvarır diye düşünürsen sakın öyle birşey bekleme çünkü bu iyice yıpratır sizi bu olaylardan sonra bende öyle takıldım ama o bir yere kadar yaptı ve sonra tamamen bıraktı... Ben sonrasında yapıcı olmaya çalıştıkça iyice hırçınlaştı...Senin bulunduğun durum aynı ben gibi normal görünüp bitmeyecek gibi görünüp sonunda büyük bir yıkımla bittİ O da pişman bende ne oldu tüm gerçekler hayal oldu bugün ayrılmasak balayında olacaktım o bile ayarlanmıştı işte şimdi sular durulunca büyük bir üzüntü Senin konunda benim olayın başı gibi normal görünüyor ama bir tavır bir iletişimsizlik telde konuşmalar vs kızıp kapatmalar herşey bitiyor beraberliğine sahip çık ben gibi pişman olma(
( ALLAH sabredenle beraberdir bunu sakın unutma..
O size bunu yaptı.
Siz ona tokat atacaksınız size ulaşmasını engelleyerek.
O bunun altında kalmayacak. Belki başka bişey yapacak.
Peki sonra ne olacak...
Bu şekilde değerinizi anlamasını sağlamak doğru bir fikir mi.
Misilleme yapmak yerine oturup konuşsanız.
Eğer konuşamıyorsanız zaten evliliğiniz de yolunda gitmez.
İlk krizde bunları yaşıyorsanız, sonrasında yani evlendiğinizde aile faktörleri, birlikte yeni bir evde yaşama süreci.
Bir sürü yeni sorun çıktığında...
Ya o zamanki krizleri nasıl atlatacaksınız...
Canım 5 yıllık bir birlikteliği direk çöpe atamam. Ben ona çok güzel bir tokat atacağım. Bana uzun süre ulaşamayacak. O zaman anlasın değerimi.
Merhaba kızlar,
Arkadaşımın hesabından sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum......
Merhaba ,
forumda bir başkasının hesabından mesaj atmak , konu açmak yasak canım. kendi adınıza bir üyelik almanız gerekir. Arkadaşınızı da zor durumda bırakıyorsunuz farketmeden. Bilginize.
Canım öfkeyle sakın hareket etme ben yaşamasam inan başımdan geçmese yazmazdım burda ilk defa bir konuya girdim ve seninde nişanına 2 ay var bende tam öyle iken ayrıldım..Ayrıldıktan sonrası çok kötü bir zaman pişmanlıkların artıyor ve keşke şunu şöyle yapsaydım diyorum inan bana haklı olduğum yerde bile keşke alttan alsaydım diyorum benimde bitmeyecek gibiydi herşey çok güzeldi yanıma geldimi bir gözüm üzerinde olurdu ne yapar nasıl hizmet edeyim diye etrafında dolanırdım herşeyimi takdir ederdi ailesine kendisine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırdım düşün iyi niyet bile güzel günler bile aynı sofrada oturup yemek yemek bile yetmedi Bir anlık öfkeyle herşey bitti Kendisi bile şuan keşke ona şöyle davransaydım yapsaydım diye pişman ama ne oldu büyük bir yıkım...Ruh gibi işe gidip geldim 5 kilo verdim gece gündüz uyumadım çok seviyodum çünkü benimde birşey yok gibiyken bir anda ayrıldık sende öyle olma al karşına konuş tavrını ciddiyetini koy içindekileri söyle Evlilik yaklaştıkça insan korkuyor acaba evlenincede böyle olurmu diye senin ki şuan o bu korkularda tam bu zamanda başlıyor bunları olgunlukla konuşun..Ben gibi üzülmeni istemem sonunda nişan olmuş ve 2 ay var düğüne bu o kadar kolay değil emek var elinden geleni yap Canım benimkide arkadaşlarına düşükündü yanımdan kalkar giderdi arkadaş çağırıyo gideyim diye ben çok sorun yapmadım..Seninkide ilerde pişman olmasın ona bazı şeyleri hatırlat şunu şunu yap diye lafları kırmasın seni...insan 1 eşi zor bulur ama bin tane arkadaş bulur...Sevgin için elinden geleni yap bu zamanda böyle şüpheler normal iş yıkıma gitmesin canımmm hep mutlu olun...
Merhaba kızlar,
Arkadaşımın hesabından sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum......
Merhaba ,
forumda bir başkasının hesabından mesaj atmak , konu açmak yasak canım. kendi adınıza bir üyelik almanız gerekir. Arkadaşınızı da zor durumda bırakıyorsunuz farketmeden. Bilginize.
Bilgim var canım.Kendisi meslektaşım ve yanımda şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?