Kızlar acil cevap yazın yoksa üzülmekten kendimi işime adapte edemiyorum.

jjansett

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
59
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar,
Arkadaşımın hesabından sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum.Ben nişanlıyım.Düğünümüze 2 ay kaldı. Çalıştığımdan dolayı nişanlımla düzgün görüşemiyorum.Oda bindebir ayak üstü iş çıkışı alıp eve bırakmak vs. ( Onda da hızlı sürüyor diye konuşup dikkatini dağıtmak istemiyorum) Onunla konuşmaya o kadar çok ihtiyacım var ki. Duygusal boyutunu geçtim.Biz düğün yapacağız sonuçta birbirimizin fikirlerine ihtiyacımız var.Neyse bu hafta gececiydi. Ben işten çıkmadan 1 saat önce işe gidip sabaha doğru eve gidiyordu. Ayrıca bu hafta cumartesi pazar izni yoktu. Zaten olsada bana yaramıyor pek. Her neyse işte ondan dolayı çarşamba günü izinliydi. Arabayı iş yerime yakın servise getirmiş ondan 5 dk uğradı gitti. Akşamda arkadaşlarını mangala götüreceğini söyledi. Bende mutlu mutlu izinli olsunda görüşelim diye beklerken bana bunu söyledi. Bi de dalga geçer gibi çıkışta geleyimde alıp ev bırakayım ordanda oraya geçerim dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Bozuntuya vermedim. Gerek yok hayatım ben otobüse biner giderim boşuna zaman kaybı yapma dedim. Ama yinede umutlu umutlu bekliyorum belki şaka yapmıştır vs eminim gelecek dedim.Bide ona erken çıkacağımı söyleyerek İK dan izin almıştım.Görüşeceğiz diye erkende çıtkım. Neyse işten çıktım sağa bakıyorum sola bakıyorum. Gelen geçen arabaya bakıyorum. Yok... İzinli gününde bana sadece 5 dakika ayırıp, tüm gününü her gün gördüğü iş arkadaşlarıyla eğlenceye ayırdı.Otobüse bindim başımı cama yaşladım . O kadar dolmuşum ki ağlaya ağlaya gittim. Sonra mahallenin parkında kimse ağladığımı anlamasın diye bekledim.Buna benzer bir çok şey yaşadım. Konuştum olmadı. Ayrılmayı da kesinlikle istemiyor.Dün polise oturduğum mahalleyi soracak kadar beynim yorulmuş... Kendimi çok yorgun hissediyorum. Seven sevdiğine ihtiyaç duymaz mı... Eğer birşey varda böyle yapıyor sa Allaha havale ediyorum...

Aslında bu yaptıkları öyle çok şeyin habercisi ki.
Asla kabul edilebilir değil.
Ama hepnoluyor.
Düğüne iki ay kaldı.
Tüm hazırlıklar boşa mı gidecek..
Elaleme ne deriz.
E bi de seviyosunuz vazgeçmek de istemiyorsunuz herşeye rağmen..
Oysa o kadar ortada ki herşey.
Yerden göğe kadar haklısınız.
Korkarım böyle umursamaz bir adamla evliliğinizde çok ciddi sorunlar yaşacaksınız..

Son düzenleme:
Nişanlılık dönemi en güzel dönem ne zaman fırsat buldukça görüşmek lazım.Evlenmeden böyle yapıyorsa evlendikten sonra üzgünüm ama kim bilir nasııl olur .Otur bir konuş nişanlınla kırıldığını dile getir belki farkında değildir yaptığının

Çok konuştuk ama sonuç bariz ortada . .

Kesinlikle artık kendimizden çok milleti düşünüyoruz. Aileme anlatıyorum böyle böyle diyorum. Biz zorla vermedik kendiniz sevdiniz evlenmek istiyorsunuz şimdi ne oluyor böyle diyor. Haklı... Bir de kendini öyle güzel haklıyor paklıyor ki ailemde sen üstüne çok düşüyorsun diyor. Ben ne yüzünü görüyorum ki üstüne düşeceğim :)

evlenmeden böle davranan biri evlenince nasıl davranıcak bi bunu düşün önce.Şuan herkesi bosver evliyken sana böle davranan bi adama katlanabilcekmisin ona karar ver.Çünkü biliomusun nişanlıyken bitirmek daha kolay evliyken daha zor sonra büyük zararlar görüceğine düzelmiyorsa eger bitir bence evliyken insan daha cok üzülüyor takılıyor bu tarz seylere

erkekler nişanlandıktan sonra biraz rahatlamış umursamaz oluyolar evlenince eve bağlı kalacaklarını düşünerek nişanlılarını biraz geriye atıyolar ama en önemli şey konuşman lazm açık açık karşıdaki insandan seni anlamasını başka türlü bekleyemezsn çünkü anlamaz . benm eşimde arkadaş düşkünüydü ama konuştukça o da çıkmıyor zaten evlendikten sonra değişmesi sana kalmış bir şey :)

Seven insan nasıl vazgeçer ? O da vazgeçmiyor. Ama neden böyle yapıyor anlam veremiyorum.

Kendi kendine dertlenip aglayacagına onun başını agrıt. Aglamak çözüm degıl içine attıkça öfken bırıkıp buyuyecek daha ufak olayda bır patlayacaksın o zaman çözmek daha zor olacak.

Ondan önce sen plan yap. Bir izin günün olsa da doya doya vakıt geçirsek gorussek de sureklı. Şu işlerden fırsat bulsakta senınle vakıt geçirebılsem... Sureklı bunu soyle ve o ızınlı gun gelınce de ben gunlerdır sana hasret kalıyorum goruseyım dıye boş gun arıyorum ama sen o gunu bana ayırmıyacaksın ha ben kimin o zaman dıye bır patla gözü korksun senı ıhmal etmekten. Hayat arkadaşı ile insan vakıt geçirmek istemez mı de ben senı ozluyorken sen benı ozlemıyorsun bıle sevmıyorsan açıkça soyle de. Ben boyle evlılık ıstemıyorum de ben hayat arkadaşımın en çok benımle olmasını ıstıyorum de. bu laflar uzar gıder işte. Ama akıllı konuş dırdır yapar gıbı bogarak degıl ölçülü ol başta güzellikle konuş anlamıyorsa çok sert ol.

Ben eşimi önce güzel konuşarak aşıladım bırçok şeye o sureçte tartışabılıyorduk ama saygıyı bozmaya hiç izin vermedim. Anladıysa ustune gıtmedım ama anlamadıysa bır hatayı ikinci yapışında üstüne çullandım adamın:) Sonra anladı kı bu kadının sınırları var ve gerçekten mantıklı haklı yanlarda zorluyorum. Artık gıkı çıkmıyor ve benım kızacagım şeylerı yapmıyor.

o zaman oturup konusucaksın güzel güzel anlatıcaksın derdini bağırıp çağırmadan ama birazda sabırla yola getiriceksin onu başka yolu yok

Neden kendi kendine ağlıyorsun, o da mutlu mesut geziyor.
Ağlama ağlat yahu!
Her yaptığı dangozluğu burnundan getir.
Kır kafasını. Kuş beyinli bu erkekler valla.
Mangal yapacakmışlar zıkkım yesinler
Sıcağı sıcağına saldır, kavganı et sen rahatla o rahatsız olsun.
Daha şimdiden böyleyse evlilik sonrası çok çekersin diyeyim.

şimdiden böyleyse üzgünüm ama ilerde düzeleceğini sanmıyorum.
evlendikten sonra yine buraya konu açarsınız.
eşim benimle ilgilenmiyor,birlikte birşeyler yapmıyoruz
arkadaşlarıyla geziyor,gece 12 de eve geliyor
çok sıkıldım ama boşanmak istemiyorum
çünkü bir bebeğim var,ne yapmam lazım....

inşallah bu dediklerim olmaz canım,iyi düşün.

umarım öle olmaz ama bende aynı düşüncedeyim arkadaş için yani evlilik nişanlılık sevgililik gibi değil hersey daha zor daha agır gelicek allah yardımcısı olsun

aynı durumdaydık. o kadar iyi anlıyorum ki sizi. nişanlıyken günlerce ben de ilgisizlikten ağladım ve berbat ötesi 2 ay bi evliliğim oldu. evlenince daha da ilgisizleşiyorlar.

şunu felsefe edindim artık. evlenince düzelir demeyeceğiz. mevcut durum neyse evlenince daha da bozulur. bu hayatın gerçeği. bu haline katlanamıyorsanız, şimdiden yolları ayırmak en mantıklısı.

ailen de ne derse desin, seviyordum ama beklediğim gibi olmadı yanlış tanımışım vs dersin :)

Son düzenleme:
Bilmiyorum yanına işe bile almadı beni, şimdi bu kadar erkeğin içinde çalışmama nasıl razı oluyorsa artık...

bak canım evli biri olarak yasım küçük olmasına rağmen bi çok hayat tecrübem var bence sen otur bu işi bi gözden geçir sonra daha cok üzüleceğine simdi üzül bi kere yoksa inan bu günleri mumla ararsın yanlış anlama sölediklerimi ama insan yasamadan göremiyor bazen inan bu adam düzelmez dahada kötü olur boşanmaktansa nişan atmak daha iyi anlıyorum seviyosun ama hayatını ve kendini de düşünmelisin evlenince bütün hayllerin yıkılır sonra çünkü biz kadınlar böle evlilik söle evlilik olucak sanıyoruz ve her zaman öle olmuyo otur sakince gözden geçir herseyi unutma zamanla her acı biter

bence hiç düşünme ayrıl. bu zamanlarınızda böyleyse evlenince çok daha sıkıntılı olur. senin ne hissettiğini, neye ihtiyaç duyduğunu düşünmeyip, yada düşünüp umursamayan erkekten koca olmaz. kendine yazık etme sakın. bak evlilikler artık birkaç yıl sürüp bitiyor, hepsinin temelinde bir tarafın umursamazlığı düşüncesizliği yatıyor. ve çoğu erkek evlendikten sonra bozuluyor, seninki şükür ki şimdiden böyle. biraz akıllıysan bu hatadan dönersin hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…