Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar Acil Cevap

handanww

Annesinin tek aşkı
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
500
308
kızlar bugün kuaför gidicem saçımı açtırıp boyatıcam saçlarım fazla uzun degil omuz hizasında dalgalı . Sizce ne kadara boyar?:KK51:

Canım bulunduğun yere ve gideceğin kuaföre bağlı ama genelde 50 -80 arası bişey olur diye tahmin ediyorum
Yakın zamanda belindeki saçları 120 ye boyatmıştı arkadaşım

Canım bulunduğun yere ve gideceğin kuaföre bağlı ama genelde 50 -80 arası bişey olur diye tahmin ediyorum
Yakın zamanda belindeki saçları 120 ye boyatmıştı arkadaşım
antalyadayım aslında sürekli gittigim yer ama yine hazırlıklı gitmek istiyorum sonra boyatıpda şok geçirmek istemiyorum o_O

kızlar bugün kuaför gidicem saçımı açtırıp boyatıcam saçlarım fazla uzun degil omuz hizasında dalgalı . Sizce ne kadara boyar?:KK51:
kuafor okadr uzunluga bakmıyor bence 100 tlde fazla tutarbence harta daha lası boyamaa acma vs

[QUOden emilim , post: 39er: 646529"]olur yapan çok var ben denemedim ama burada okumuştum.. yalnız biraz riskli tabiki açıcı saçı yıpratan birşey doğru kullanılmazsa baya kötü sonuçlar doğurabiliyor.. :KK51:[/QUOTE]
Sen denemişsin ayrıntılı anlatırmosın

[QUOden emilim , post: 39er: 646529"]olur yapan çok var ben denemedim ama burada okumuştum.. yalnız biraz riskli tabiki açıcı saçı yıpratan birşey doğru kullanılmazsa baya kötü sonuçlar doğurabiliyor.. :KK51:
Sen denemişsin ayrıntılı anlatırmosın[/QUOTE]

yok ben denemedim dedim.. malesef.. :KK43:

yok ben denemedim dedim.. malesef.. :KK43:
ayy pardon ya denedin anladım :KK43:
off neyse bakalım ben bir kaç gün sonra gidicem kuaföre inşallah güzel bir sonuç alırım:KK66:[/QUOTE]

önemli değil.. =)

umarım istediğin gibi olur.. saçlarla başımız dertte.. :KK69:

X