Yaa ne guzel anlatirmisin biraz bana nasil oldu ben gittim amaa negtif cikti bugun teste pozitif cikti anlatir misin seninde mi benim gibi oldu??Ben varım canım ve şuanda 35 haftalık hamileyim :)
Kizlar adet tarihim 10 gun gecti bugun test yaptim ikinci cizgi silik cikti bole olan varmiiiii acil cevappppp.....?
=) beeennn ve şuan 10 haftalık hamileyim
Tüm regl dönemi belirtileri yaşıyordum ama bi tataftan hamileyim herhalde ben diyordum adetime 1-2 gün vardı çook silik çıkmıştı testte adetimi 2-3 gün geçti yine test yaptım biraz daha belirgindi ama yine de Silikti ama ben nedense kesin hamileyim moduna girdim hemen elinle doktoruma gittik ultrasonda keseyi gördü ama yeni oluşmuş dedi 10 gün sonra gel kalp atışını duymamız lazım dedi çok şükür herş.ey yolunda gitti :) ben o 10 gün içinde dayanamayıp herkese ilan etmiştim hamile olduğumu inşallah hamilesindir tatlım çok zor ama çok güzel bir duygu :)
bende varım adete 5gün kala kanda negatif çıktı doktor degilsin dedi ama ben biliyordtm yani hissediyordüm sonra adetimi 1gün geçince test yaptım silik çıktı veeeeeee şimdi 28haftalık hamileyim inşallah seninde böyle olur karnın şişko olur tabiki bebekten dolayı inşallah
Hamilemisin??? Çok sevindim, silikte olsa büyük ihtimal hamilesin:))) dikkat et yorma kendini, 3 gün sonra tekrar yap inş çizgi koyulaşır:))) darısı başıma....
idrar testi pzitifse hamilesindir cnm .)
İnşallah tatlışım güzel haberlerini bekliyoruz :))
Ayyyyy insallah ya bugun eim ise gitmeden once yaptim ilkini tek cizgiydi ise yollaim odama geldim ikinci cizi silikte olsa vrdi hemen arardim esimi eve geri dondu heyencan nail geleceqini sasirmisti sarildik cok guzel bisy bu ya
mükemmel bi duygu o :) testi iki gün sonra tekrarla koyulaşır inş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?