kizlar acil cvp nolurrr

sumrasumra

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
58
9
13
31
Kuşlar ben dun gine alttan muayene oldum öncelikle canim bu sefer çok yandi. Doktorum catin çok dar dedi kemiklerinde ayni. Da ben kemik dedi ondan bisey anlamadim 38+2 günlüğüm acilmamda hic yok doktorun buradan çocuk cikmaz dedi pazartesi tekrar muayene etcek ogün karar gerçek . benim gibi olan varmi aranizda kime sorduysam sezeryan yapar kesin dedi birde size danismak istedim nolur cvplarinizi hor gitmeyin

Canim bana da ust kemigin cok basik dedi.bu ikinma sureni uzatir zor olur dedi ama hala normal diyo ben de cokk kararsizim.bebegim sikisr kalir diye cok kotkuyorum napcam bilmiyrmmm

[QUOTE, post: 38268234, member: 601268"]Canim bana da ust kemigin cok basik dedi.bu ikinma sureni uzatir zor olur dedi ama hala normal diyo ben de cokk kararsizim.bebegim sikisr kalir diye cok kotkuyorum napcam bilmiyrmmm[/QUOTE]
Benim doktorum bana direk pazartesi bidaha yapicam dedi merakla bekliyorum ama hic sanmıyorum oradan bebek cikmaz dedi catim çok darmis kemiklerde darmis falan dedi sezeryan olucam %90 kime sorduysam öyle dedi zaten bebek içinde riskliymis pazartesi doktoruna dicem eğer riskliyse hic beklemeyelim ben bekleyip denemeyi tercih etmiyorum. Bence sende doktoruna öyle soyle

[QUOTE, post: 38268234, member: 601268"]Canim bana da ust kemigin cok basik dedi.bu ikinma sureni uzatir zor olur dedi ama hala normal diyo ben de cokk kararsizim.bebegim sikisr kalir diye cok kotkuyorum napcam bilmiyrmmm
Benim doktorum bana direk pazartesi bidaha yapicam dedi merakla bekliyorum ama hic sanmıyorum oradan bebek cikmaz dedi catim çok darmis kemiklerde darmis falan dedi sezeryan olucam %90 kime sorduysam öyle dedi zaten bebek içinde riskliymis pazartesi doktoruna dicem eğer riskliyse hic beklemeyelim ben bekleyip denemeyi tercih etmiyorum. Bence sende doktoruna öyle soyle[/QUOTE]
Bana da uc kez yapti.belli olmaz cok kolay da olabilir denemeden goremeyiz diyo.zaten aksi bisi olursa alurim sezeryana dedi.

Back
X