Kizlar acil cvp

çok acele ediyorsun evet...
en azından 1 hafta beklemelisin...

ama çok merak ediyorsan hemen kan testiyle sonucu öğrenebilirsin

Normalde bugun adet gormeliydim ama olmadim ve dayanamadim test yaptim tek cizgi cikti cokmu aceleci oldum ??

Biraz aceleci davranmis olabilirsin canim yarin eger gelmezse hassas testlerden yaparsin tekrar ama böyle durumlarda stessten uzak sakin bir kafayla beklemek en dogrusu..
Umarim Rabbim gönlüne göre verir.

FulyaHakan bugün bunlar için benim bildiğim 3 başlık açtın,artık heyecanın sanki test üzerine değilde burdaki nabzı ölçme gibi geliyor bana.Merakla bizde seninle birlikte bekledik sonucumuzuda öğrendik ama artık bu acelelik niyedir ?

Tuze sagol oncelikle beni takip etigin icin herseyin hayirlisi Allahtan gelir. Aceleci degilim sadece bu cocugu cok istiyorum ve bilgi amacli sordum sagolsun arkadaslarda yardimci oldular Allah herkesin gonlune gore versin gerekirse bilgilenmek babinda 33 konuda acarim.

Tuze sagol oncelikle beni takip etigin icin herseyin hayirlisi Allahtan gelir. Aceleci degilim sadece bu cocugu cok istiyorum ve bilgi amacli sordum sagolsun arkadaslarda yardimci oldular Allah herkesin gonlune gore versin gerekirse bilgilenmek babinda 33 konuda acarim.

Seni takip etmedim,bu başlıktaki başka heyecanla bekleyen var mı diye kontrol ettiğimde duruma hasıl oldum.Bekleyişinde beraberdik ,senin haberine de beklerim başka arkadaşlarımın kine de,sorun değil ama herkes en ufak heyecanı için şıkır şıkır başlık açmamalı öyle değil mi,kaç tane açacağın beni değil adminleri ilgilendirir,ben görmezliğe de gelebilirim benim içi sorun değil.

Back
X