Kızlar acil? Days doctor?

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.615
487
43
Kızlar Days doctor yalancı pozitifmi veriyor anında silik bir çizgi belirdi. Direkt ama hiç beklemeden. Sizce kan mı vereyim, eşimin doğum günü yaklaşıyor süpriz yapmak isterim ondan acele ediyorum.

Eklentiler

• IMG_8996.webp
    IMG_8996.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_8993.webp
    IMG_8993.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 178
Hiç mi yok Days doktorla silik çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen :( hep olumsuz yorumlar var

Ben ona hiç güvenmiyorum artık almıyorum o testten beni çok yanılttı.. yanıltmayan vardir inşallah gebesindir 😔

Ben days doktorla test yaptım iki defa da doğru sonuç aldım isterseniz sabah ilk idrarda tekrar yapın sonra kan verin

Direkt mi çıkıyordu sende de ?
Çok oldu ben Yaşayalı..7-8 ay olmuştur onun üzerine asla almadım.. beş dk içinde çıkmıştı hatta iki tane vardı ikisinide yaptım ikisi de öyle gösterdi... Yalnız bazıları onun çok hassas olduğunu ve bizdeki az bir betayi bile gösterdiğini söylüyor ya bilemiyorum başka testlerle de emin olun zaten ben güvenilir marka bile kullansam ertesi güne başkasıyla da deniyorum

Ben de days doctorla adetim 2 3 gün kala silik çizgi gördüm kan negatif çıktı adet gördüm o ay 🥺 çok heveslenmemek gerek bu testlere, hiçbirine güvenmiyorum kan sonucu görene kadar

Ben de days doctorla adetim 2 3 gün kala silik çizgi gördüm kan negatif çıktı adet gördüm o ay 🥺 çok heveslenmemek gerek bu testlere, hiçbirine güvenmiyorum kan sonucu görene kadar
Yanlış hatırlamışım hatta adetim 4 gün gecikmiş o şekilde silik çıkmıştı ama yanlış sonuç verdi

Çok oldu ben Yaşayalı..7-8 ay olmuştur onun üzerine asla almadım.. beş dk içinde çıkmıştı hatta iki tane vardı ikisinide yaptım ikisi de öyle gösterdi... Yalnız bazıları onun çok hassas olduğunu ve bizdeki az bir betayi bile gösterdiğini söylüyor ya bilemiyorum başka testlerle de emin olun zaten ben güvenilir marka bile kullansam ertesi güne başkasıyla da deniyorum
Predector aldım yaptım. Çıkmadı hiç çizgi silik bile. Olsa çıkardı heralde dimi, ümidim gitti

Haklısın. Predector aldım en iyisi o diyorlar onda çıkmadı bir şey. Kafayı yedim iyi e regl gecikiyor mu gecikmiyor mu bilmiyorum reglim düzensiz. Sürekli test alıp yapıyorum. Yumurtlamamı bilmiyorum. Regl de olmuyorum. Çok yoruldum artık

Predector aldım yaptım. Çıkmadı hiç çizgi silik bile. Olsa çıkardı heralde dimi, ümidim gitti
Bak o çok iyi bir marka. Olsaydı çıkardı sen bence prodoctor hiç alma evdede bulundurma.. burdaki eczanelerde bile artık göremiyorum satmıyorlar demekki şikayet gelmiş. Days comfort hiç yanıltmadi beni onu görüyorum alıyorum bide bu ay awox getirttim bakalım. Bide ovulasyon testiyle beraber laboquick olmuş olacak

Haklısın. Predector aldım en iyisi o diyorlar onda çıkmadı bir şey. Kafayı yedim iyi e regl gecikiyor mu gecikmiyor mu bilmiyorum reglim düzensiz. Sürekli test alıp yapıyorum. Yumurtlamamı bilmiyorum. Regl de olmuyorum. Çok yoruldum artık
Canım bu ay olmazsa bir sonraki ay olur. Stres oldukça reglin iyice gecikir çok kafana takma. Yumurtlamanı takip et ovülasyon testi kullan. Pcos var mı sende?

Hiç mi yok Days doktorla silik çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen :( hep olumsuz yorumlar var
Lütfen bu testi kullanmayın günlerce ağladım bu test yuzunden geçen ay 2 kere yaptım ikisi de pozitif çıktı ama hamile değildim belki siz hamilesiniz inşallah ama bu test doğru çıkarmıyor

Back
X