kızlar acil delirmek üzereyim.

arininannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
50
4
28
İstanbul
merhaba kısaca ozetleyeyim 3 yasında bir kızım var ve calışan bir anneyim.ara sıra annemlerde bırakırdım kızımı ama su son 2 haftadır gitttiği hiçbiyerden gelmiyor.herkese bizi sevmediğini, onu dovdugumuzu yani yalan soyluyor evladım beni sevmiyor şimdi gene gelmedi eve içim buruk.kuzumu özlüyorum ama zorladıkca daha cok aglıyor. kayınvalidemde ballandıra balandıra eleştiryor.gozyaslarım sel oldu onun kokusunu ozledim.yardım lutfen

Kıyamam, sevmiyor diye düşünmeyin. Abimin kızı da 3 yaş civarı böyleydi. Ki annesinden hiç ayrılmamıştı o zamana kadar. Ama yolda, metroda, orda burda gördüğü, tanımadığı insanlara " ben sizin kızınız olabiliymiyim" diye yapışıyordu. Bizimkiler de çok üzülmüştü ama geçti bir süre sonra. 3 yaş zor bir dönem çocuklarda. Kendi haline bırakın biraz, zorlamayın.

Uzulmeyin nolur sabirli olun sadece ALLAHIN IZNILE daha fazla zaman ayirin o daha kucucuk size ihtiyaci var.

çok etkilendim!!!
bağlanma problemi yaşamış olmalı
en kritik yaşlarda sizsiz kalmış ve şimdi bakın aynısını size yaşatıyor...
imkanınız varsa hayata birazcık mola verip sadece onunla zaman geçirin
ve bastırıp unutmaktansa mutlaka bir çocuk psikoloğuna gitmenizi tavsiye ederim (gelecekte farklı sorunlar yaşamaması adına)

ahh canim ya uzulme sakın sevmiyo diye dusunme..o yaslarda nedense oyle oluyor..bizde bigun kresten yegenimi almaya gittik kardesimle..bizi tanımadıǧını soylemisti düsünebiliyomusun..gulermisin aglarmisin :)) bakma simdi guluyorum ama o zaman cok sinirlenmistim.

cok pardon ama bende gulumsememe engel olamadim :)))
siz ne yaptiniz peki

Bence sizle geciremedigi zaman yuzunden biraktiginiz kisilere baglanmis cunku onlarla daha cok zaman gecirmis .... benim kizimda ayni sokakda olmamiza ragmen kvdem kayinbabam ne kadar cok istesede beraber yatmak o annemde gelsin tamam der gitmez... tavsiyem zaman ayirin ve zamanla duzelecektir... uzulmeyin!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saglikli anne kiz iliskisi kuramamissiniz, baglilik problemi var, cocugunuzla duzenli ve kaliteli vakit gecirmeniz lazim diye dusunuyorum

hayır sanırım sorun annemlerden kaynaklanıyor. Çocuğu şımartmalar çocuk öyle değil böyle bakılır demeler.ne yapsa hoş görmeler. böyle yapmayın dediğimde o zaman otur sen bak demeler.malesef cumartesileride çalışıyorum. işten geldiğimde hep onunla ilgilenirim.benimle vakit geçirmeyi seviyor, ama anne sen işe gitme ne olur beni sakın bırakma diyor.akşamda eve gelmek istemiyor.her akşam parka götürüyorum, uyku saatine kadar.temizliği gece 2 ye kadar yapıp sabah 6 buçukta tekrar uyanıyorum

Benim kızım da 17 aylık. 1 ay kadar önce işime döndüm,annem bakıyor. Sanki benden uzaklaştı gibi hissediyorum. Babasını karşıladığı gibi karşılamıyor beni,anneme de baya düşkün oldu. HEr ne kadar anneme duacı olsam da kuzumun o hallerini çok kafama takıyorum. Sizin durumu okuyunca iyice kederlendim. İnş. zamanla düzelir canım

Üzüldüm çok çalıştığınız için fazla vakit ayıramıyorsunuz gününüzün çoğu işyerinde geçiyor çocuğunuz ile sadece aksamları görüsüyoorsunuz demek ki ona yeterli gelmiyor :26: daha fazla vakit geçirmeniz belki bu sorunu ortada kaldırabilir belki bilemedim ki :26:

canım sana tavsiyem annenle şimdiden konuş. ben hani kırmak istemedim bide annem den başkasına baktıramam güvenemem, sonuç bu oldu. babamızda bıraktı çocuğu artık hiç karışmıyor.tek basıma mücadele etmek hem annemlere laf anlatmak,hem eşime,hemde kıza tükendim.

Hey Allahım, çocuk işte.

Bende küçükken dışarıda beni seven yabancılara ailemin beni yetimhaneden aldığını söylerdim ...

Ama ben tedbirliydim bir daha görme ihtimalimiz olmayan insanlara sıkıyordum . Çocuk işte ya dikkat çekmeye çalışıyor. Üzülme canım.

Sen insanlara bizi böyle anlatırsan seni bizden alırlar. Beni özlemez misin, üzülmez misin falan desen işe yarar mı acaba?

Son düzenleme:

doğru ama türkiye şartlarında iş seçemiyoruz ki. ancak akşamları bide pazar günleri kendi uyurken temizliği bitiriyorum, uyanınca dışarı çıkıyoruz, gezmeye gidiyoruz.ne dese yapıyoruz.çok mutlu.ama diğer günler kabus. annemlerlede aram bozuldu, zar zor bakıyorlar:S

neler söylüyorum bir bilseniz.hayır seni istemiyorum diyor.kapıları yüzüme kapatıyor. sen kakasın diyo bana.başka zamanda çok öper beni annem canım annem der. o kadar zoruma gittiki anlatmam.(

Bence bu alanda uzman kisilere danisin ve onlardan yardim alin nasil davranmaniz gerektigi hakkinda cunku bu anlattiklariniz ileridr cocugunuzun karakterini etkileyebilirki.Bir insanin karakteri 6 yasaina kadr belirlenirmis ilk 6 yas cok onemliymis.Oyuzden 6 yasa kadr annelerin cocuklariyla vakit gecirmesi egitmesi onerilir genelde

Bu dönemsel bi sorunu sizden ayrı kaldığı icin ağır geçiriyor olabilir.annenizde hic ağır tepkiler vermeyin. Gidin bisey olmamış hibi oyunlar oynayın kendinizi cazip kılın. Benim kardeşim o yaslarda sayimla yengeme baba,anne diyodu ki annem ev hanımı ve cok ilgili bi anne olmasına ragmen. Kv bize bunun dönemsel bi gelişim oldugunu anlatın Yada bosverin hic muhattap olmayın. Ama bir dayak yediği konusu cok onemli hafife almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…