- Konu Sahibi arininannesi
-
merhaba kısaca ozetleyeyim 3 yasında bir kızım var ve calışan bir anneyim.ara sıra annemlerde bırakırdım kızımı ama su son 2 haftadır gitttiği hiçbiyerden gelmiyor.herkese bizi sevmediğini, onu dovdugumuzu yani yalan soyluyorevladım beni sevmiyor şimdi gene gelmedi eve içim buruk.kuzumu özlüyorum ama zorladıkca daha cok aglıyor. kayınvalidemde ballandıra balandıra eleştiryor.gozyaslarım sel oldu onun kokusunu ozledim.yardım lutfen
ahh canim ya uzulme sakın sevmiyo diye dusunme..o yaslarda nedense oyle oluyor..bizde bigun kresten yegenimi almaya gittik kardesimle..bizi tanımadıǧını soylemisti düsünebiliyomusun..gulermisin aglarmisin :)) bakma simdi guluyorum ama o zaman cok sinirlenmistim.
cok pardon ama bende gulumsememe engel olamadim :)))
siz ne yaptiniz peki
merhaba kısaca ozetleyeyim 3 yasında bir kızım var ve calışan bir anneyim.ara sıra annemlerde bırakırdım kızımı ama su son 2 haftadır gitttiği hiçbiyerden gelmiyor.herkese bizi sevmediğini, onu dovdugumuzu yani yalan soyluyorevladım beni sevmiyor şimdi gene gelmedi eve içim buruk.kuzumu özlüyorum ama zorladıkca daha cok aglıyor. kayınvalidemde ballandıra balandıra eleştiryor.gozyaslarım sel oldu onun kokusunu ozledim.yardım lutfen
Benim kızım da 17 aylık. 1 ay kadar önce işime döndüm,annem bakıyor. Sanki benden uzaklaştı gibi hissediyorum. Babasını karşıladığı gibi karşılamıyor beni,anneme de baya düşkün oldu. HEr ne kadar anneme duacı olsam da kuzumun o hallerini çok kafama takıyorum. Sizin durumu okuyunca iyice kederlendim. İnş. zamanla düzelir canım
Üzüldüm çokçalıştığınız için fazla vakit ayıramıyorsunuz gününüzün çoğu işyerinde geçiyor çocuğunuz ile sadece aksamları görüsüyoorsunuz demek ki ona yeterli gelmiyor :26: daha fazla vakit geçirmeniz belki bu sorunu ortada kaldırabilir belki bilemedim ki :26:
Hey Allahım, çocuk işte.
Bende küçükken dışarıda beni seven yabancılara ailemin beni yetimhaneden aldığını söylerdim...
Ama ben tedbirliydim bir daha görme ihtimalimiz olmayan insanlara sıkıyordum. Çocuk işte ya dikkat çekmeye çalışıyor. Üzülme canım.
Sen insanlara bizi böyle anlatırsan seni bizden alırlar. Beni özlemez misin, üzülmez misin falan desen işe yarar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?