Kizlar acil dönün

elinsu77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
185
59
13
32
Bir haftadir çok fenayım ne yediğim belli ne içtiğim ne yersem cikiyo . Eşim sagolsun yemek diye tutturmuyo hadi dışarı çıkalım ne istiyorsan onu yiyelim diyo zoraki gidiyorum en sevdiğim yerlere ağzımi tuta tuta bı damla yiyorum eve geliyorum cikiyo . Sabah öğle akşam cikiyo her dk bulantı . Siz nasi basa çıktınız ? Allah'ım nezaman bitecek bu ? Ne yersem düzene girer ? Doktor size sağlam olarak hangi ilacı verdi ? Prilam Dr bı ise yaramiyo mahvolmuş durumdayım

Bir haftadir çok fenayım ne yediğim belli ne içtiğim ne yersem cikiyo . Eşim sagolsun yemek diye tutturmuyo hadi dışarı çıkalım ne istiyorsan onu yiyelim diyo zoraki gidiyorum en sevdiğim yerlere ağzımi tuta tuta bı damla yiyorum eve geliyorum cikiyo . Sabah öğle akşam cikiyo her dk bulantı . Siz nasi basa çıktınız ? Allah'ım nezaman bitecek bu ? Ne yersem düzene girer ? Doktor size sağlam olarak hangi ilacı verdi ? Prilam Dr bı ise yaramiyo mahvolmuş durumdayım
Valla mecbur cekicen rabbim yardimcin olsun 4 ayi bi grc rahatlarsin

hic bir caresi yok maalesef. ben 6.ayima kadar öyleyim. enkaz gibi, ne serum ne en kuvvetli ilaclar hic biri fayda etmiyor. sabretmekten baska care yok. ana rahmine dustugu an annelik basliyor.. bu sureci yasayacagim ve bitecek diye dusunun en iyisi. bende 4 haftalik gebeyim suan, henuz baslamadi muhtemelen 6. haftada baslayacak, allah yardimcimiz olsun

Back
X