• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil fikir verinn

Victorya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
194
42
13
25
Kızlar yarın regli olan lazım hiçbir belirtim de yok rüya gördüm gece saat 4'te bu ovulasyon testini yaptım 28 günde bir adet oluyorum tekrar yumurtlamıyorumdur diye düşünüyorum, Sizce Hamile miyim?

Eklentiler

• 1000152684.webp
    1000152684.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 52
Ay Öyle mi dersin çok heyecanlıyım gurbetteyim ne bir esim dostum yanımda normal bir gebelik testi de yapıp kan vereyim

Ya kimse yok mu başka bir akıl verecek
Ay Öyle mi dersin çok heyecanlıyım gurbetteyim ne bir esim dostum yanımda normal bir gebelik testi de yapıp kan vereyim
Kızlar yarın regli olan lazım hiçbir belirtim de yok rüya gördüm gece saat 4'te bu ovulasyon testini yaptım 28 günde bir adet oluyorum tekrar yumurtlamıyorumdur diye düşünüyorum, Sizce Hamile miyim?
Kızlar başına gelen var mı bu şekilde bir akıl verin

Kuvvetli ihtimal gebe olabilirsiniz. Gebelik testi ya da kan vermek için hangisi uygunsa yaparsanız ikisinde de çıkar. İnşaAllah vardır hayrlısıyla 🌸

Kızlar yazamıyorum yapan Herkese çok teşekkür ederim ailenden uzakta gurbetteyim Sabah sabah bana moral verdiniz Teşekkür ederim

Kuvvetli ihtimal gebe olabilirsiniz. Gebelik testi ya da kan vermek için hangisi uygunsa yaparsanız ikisinde de çıkar. İnşaAllah vardır hayrlısıyla 🌸
Bir de hiçbir belirti yok bundan daha çok belirti olduğu zamanlar negatifli gördüm o yüzden tabii yine de her şeye hazır olmaya çalışıyorum

Değil ovülasyon testlerine erken gebelik testlerine bile güvenmeyin… regliniz. Geçince direkt kan verin

Bir de hiçbir belirti yok bundan daha çok belirti olduğu zamanlar negatifli gördüm o yüzden tabii yine de her şeye hazır olmaya çalışıyorum
Burda regl öncesi kopkoyu ovü görüp regl olan da gördüm gebe olan da. Hatta gebe olan çokça gördüm. Tabii herşeye hazır olarak inşaAllah vardır diyelim. Belirti yaşamadan gebe kalan da çok kişi var ki burda belirti yaşayanların çoğu psikolojik de olabiliyor. Belirtiler aslında ilerleyen haftalarda çıkıyor.

Back
X