Kızlar Acil! G

Ilknur acar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
39
45
3
31
Kızlar merhaba. Hamilelik düşünüyorum 3 aydır. Geçen ay gebelik kan testi yaptırdım. 0.5 çıkmıştı. Bu ay yine korumasız ilişki yaşadık eşimle. Dün kan testi verdim. 0.100 çıktı yine adetime 1 hafta var. Geçen ay bir hafta kala 0.5 çıkınca bu ay yine bir hafta kala 0.100 çıkınca inana ümit etmiyor değil. Bu durumu yaşayıp gebe kalan oldu mu hiç? Lütfen cevap verin. Allah isteyen herkese nasip etsin.

1 hafta kala daha yüksek olması gerekirdi değerin eğer hamilelik olsaydı. Daha yeni denemeye başlamışsınız olur inşallah kısa zamanda

Canım daha çok yeni deneyeli umutsuz olma ben 6 ayımda kaldım düzenli ilişkiye rağmen bide adetin geçmeden yapma insan daha çok yıpranıyor

Canım daha çok yeni deneyeli umutsuz olma ben 6 ayımda kaldım düzenli ilişkiye rağmen bide adetin geçmeden yapma insan daha çok yıpranıyor
Sağ ol canım benim. Peki o süreçte neler yaptın ayak dikme vs diyorlar folik asit falan doktora hiç gittin mi tetkik falan yaptılar mı

Kan vermek icin adet gununuzun gecmesini beklerseniz net sonuc alirsiniz.Böyle 1 hafta kalasi filan degerler yaniltici olablr

0.100 değeri 0.5 değerinden daha küçük bir deger. noktalı ifadelerde noktadan sonraki sayının sağindaki sıfırların bir değeri olmuyor. tıpkı normal sayılarda soldaki sıfırların bir değerinin olmaması gibi. 0001 mi büyüktür 05 mi? 5 daha büyüktür degil mi? tam tersi olacak şekilde 0.5 sayısı 0.100 den daha büyüktür. çünkü sıfırların bir değeri yok. isterse bin tane olsun.

gebeliğe gelince adetinize daha çok varmış. insallah en kisa zamanda hamile kalır. bebeğinize kavusursunuz.

Sağ ol canım benim. Peki o süreçte neler yaptın ayak dikme vs diyorlar folik asit falan doktora hiç gittin mi tetkik falan yaptılar mı
Yani bazen yaptım bazen yapmadım etkili oldumu bilmiyorum ilk çocuk dusundugumde gittim kontrol oldum 5 ay folik asit d vitamini kullandım 6 ayda kaldım 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim taze anne adayıyım bende çok yenisin vücudun spermlere alışmasi da lazım stres yapma ben her ay yapıyodum sonra bıraktım baktım hamileyim :)

Henüz 1 hafta var adetinize yani yumurtlama döneminden yeni çıkmış sayılırsınız.
yumurtlama döneminden 13 gün sonra zaten sonuç alırsınız .. Bekleyin .
Şuan için sonuç negatif, gebelik tabi ki yok. Ama reglinize 1-2 gün kala idrar testi ile bakabilirsiniz, varsa çıkacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bence her ay bu kadar erken test yapıp psikolojini bozma canım. Biraz sabır istiyor bu işler... Kafandan atarsan daha kolay hamile kalabiliyorsun tecrübe ettim bu konuda

0,100 < 0,5. Yani geçen ay çıkan 0,5 sonucunuz 0,100’den daha büyük bir değer. Bu ay değeriniz daha az.
Ama iki değerde gebelik için çok çok küçük değerler. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.

Tebrik ederim canım 2 gün arayla mı denediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…