- 21 Ocak 2020
- 39
- 45
- 3
- 31
- Konu Sahibi Ilknur acar
-
Canım daha çok yeni deneyeli umutsuz olma ben 6 ayımda kaldım düzenli ilişkiye rağmen bide adetin geçmeden yapma insan daha çok yıpranıyorKızlar merhaba. Hamilelik düşünüyorum 3 aydır. Geçen ay gebelik kan testi yaptırdım. 0.5 çıkmıştı. Bu ay yine korumasız ilişki yaşadık eşimle. Dün kan testi verdim. 0.100 çıktı yine adetime 1 hafta var. Geçen ay bir hafta kala 0.5 çıkınca bu ay yine bir hafta kala 0.100 çıkınca inana ümit etmiyor değil. Bu durumu yaşayıp gebe kalan oldu mu hiç? Lütfen cevap verin. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sağ ol canım benim. Peki o süreçte neler yaptın ayak dikme vs diyorlar folik asit falan doktora hiç gittin mi tetkik falan yaptılar mıCanım daha çok yeni deneyeli umutsuz olma ben 6 ayımda kaldım düzenli ilişkiye rağmen bide adetin geçmeden yapma insan daha çok yıpranıyor
0.100 değeri 0.5 değerinden daha küçük bir deger. noktalı ifadelerde noktadan sonraki sayının sağindaki sıfırların bir değeri olmuyor. tıpkı normal sayılarda soldaki sıfırların bir değerinin olmaması gibi. 0001 mi büyüktür 05 mi? 5 daha büyüktür degil mi? tam tersi olacak şekilde 0.5 sayısı 0.100 den daha büyüktür. çünkü sıfırların bir değeri yok. isterse bin tane olsun.Kızlar merhaba. Hamilelik düşünüyorum 3 aydır. Geçen ay gebelik kan testi yaptırdım. 0.5 çıkmıştı. Bu ay yine korumasız ilişki yaşadık eşimle. Dün kan testi verdim. 0.100 çıktı yine adetime 1 hafta var. Geçen ay bir hafta kala 0.5 çıkınca bu ay yine bir hafta kala 0.100 çıkınca inana ümit etmiyor değil. Bu durumu yaşayıp gebe kalan oldu mu hiç? Lütfen cevap verin. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yani bazen yaptım bazen yapmadım etkili oldumu bilmiyorum ilk çocuk dusundugumde gittim kontrol oldum 5 ay folik asit d vitamini kullandım 6 ayda kaldım 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim taze anne adayıyım bende çok yenisin vücudun spermlere alışmasi da lazım stres yapma ben her ay yapıyodum sonra bıraktım baktım hamileyim :)Sağ ol canım benim. Peki o süreçte neler yaptın ayak dikme vs diyorlar folik asit falan doktora hiç gittin mi tetkik falan yaptılar mı
Kızlar merhaba. Hamilelik düşünüyorum 3 aydır. Geçen ay gebelik kan testi yaptırdım. 0.5 çıkmıştı. Bu ay yine korumasız ilişki yaşadık eşimle. Dün kan testi verdim. 0.100 çıktı yine adetime 1 hafta var. Geçen ay bir hafta kala 0.5 çıkınca bu ay yine bir hafta kala 0.100 çıkınca inana ümit etmiyor değil. Bu durumu yaşayıp gebe kalan oldu mu hiç? Lütfen cevap verin. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Tebrik ederim canımYani bazen yaptım bazen yapmadım etkili oldumu bilmiyorum ilk çocuk dusundugumde gittim kontrol oldum 5 ay folik asit d vitamini kullandım 6 ayda kaldım 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim taze anne adayıyım bende çok yenisin vücudun spermlere alışmasi da lazım stres yapma ben her ay yapıyodum sonra bıraktım baktım hamileyim :)
Sağol canım aynen adet bitim 2 günde bir bazen 3 gün oldu tuttu :)Tebrik ederim canım2 gün arayla mı denediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?