Merhabalar ben 1 Aralık da kan testi verdim 5.99 cıktı 4 Aralık da 30.78 cıktı bugun 109.4 olmus yükselmesi iyi gidiyor mu 6 Aralık regl gecikme olmadan test yaptım sizce iyi mi Dr gitmedim daha Bi kac gün daha bekleyeyim diyorum sizce ne zaman gitmeyelim doktora?
Merhabalar ben 1 Aralık da kan testi verdim 5.99 cıktı 4 Aralık da 30.78 cıktı bugun 109.4 olmus yükselmesi iyi gidiyor mu 6 Aralık regl gecikme olmadan test yaptım sizce iyi mi Dr gitmedim daha Bi kac gün daha bekleyeyim diyorum
Tebrik ederim öncelikle. Daha çok yeni ama yükselme gayet güzel. Gebeliğin çok başındasınız muhtemelen 5haftalık daha. 12-14 Aralık gibi kese görünür tahminen, 22-24 Aralık gibi de kalbi duyabilirsiniz diye düşünüyorum Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
Tebrik ederim öncelikle. Daha çok yeni ama yükselme gayet güzel. Gebeliğin çok başındasınız muhtemelen 5haftalık daha. 12-14 Aralık gibi kese görünür tahminen, 22-24 Aralık gibi de kalbi duyabilirsiniz diye düşünüyorum Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
İnşallah çok erken öğrenince yükselecek mi, kese görünecek mi vs stresi de artıyor ama bhcg artışı çok güzel, çok endişelenmeden tadını çıkartmaya çalışın ben ilk öğrendiğimde 21,5ti değerim, 17gün sonra eşimin doğum gününde kalp atışını duyduk, şimdi içerde uyuyor minik meleğimiz darısı başınıza, sağlıkla alın kucağınıza inşallah