KIZLAR ACİL TAKTİK!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kibarca reddedin. LGS'ye asılın. Oyalamasın sizi.

Niye yeaa bence çook enerjik.
Tam bir adrenalin patlaması, kulede şarkı söylemek, birlikte horon tepmek veee sonra instalaşmak akabinde çocigin sevgisinden emin olabilmek.
Müthişbence bir şansı hak ediyor bu çocik.
Yaşıyorsun bu hayatı bebeğim

gözetleme kulede bağıra bağıra şarkı söylüyoruz falan sonra çocuklar geldi Instagram istediler bende verdim hatta çocuklar bize horon tepmeyi falan öğretti Lşöxğşvxmğşelş

Şu kismi okuyunca EN FAZLA 15 yaşindasiniz diye dusundum ama yani buyuk oldugunuzu dusunmuyorum.
Seninle yola girmek istiyorum nasil bir teklif sanki evlenecek gibi, sevmediginiz cocukla ne işiniz var.

Yaşın 15 16 falan sanırım. Aklı selim insan böyle saçma birşey yapmaz ilk görüşte horon tepmeli aşk efsane bir hikaye

Gozetleme kulesinde horon tepmek mi bu nasıl bir fantazi. Aşırı kıskandım eşime söyleyip kulede horon tepmemiz lazım.
Yaşin daha çok küçük aklını başına al lütfen. Derslerine çalış, eline meslegini al, zaten seni sevdiğine inandigin adam karşına cikacaktir. hala babasından harçlık alana coluk çocukla uğraşma lütfen. Güzel zamanına yazik

Allahım ne büyük aşk bir şans ver bence insanın karşısına kaç kere çıkar ki ilk gördüğünde horon tepen flört
Eşime çok güzel horon oynuyor diye düşmüştüm anılarım depreşti hahahha

Yas 12 net kesın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…