Kızlar acil testime bakın pik mi oldu

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
991
311
53
Kızlar dün eşim yoktu bugünde yok yarın gece gelecek . Testim bugün mü pik oldu yarın mı olacak acaba testime bakar mısınız

Eklentiler

• 553813BC-B6CE-4606-ACC6-F8F1A414D980.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 91
  • FB156D24-12C5-445B-9BD4-1F75E2C6E437.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar dün eşim yoktu bugünde yok yarın gece gelecek . Testim bugün mü pik oldu yarın mı olacak acaba testime bakar mısınız
Evet pik yarını değerlendirin sperm sorunu yoksa gün aşırı değerlendirin bence inş pozitif bir sonuç alırsınız

Geç kalmıyoruz değil mi? Yarın evde sonraki gün yok sonraki gün evde
Bugünde olurdu ama eşiniz yokmuş siz yarından itibaren başlayın tekrardan test yaparsınız silikleşmişse çatlamış olur 72 saat canlı kılıyor spermler içeride çünkü

Geç kalmıyoruz değil mi? Yarın evde sonraki gün yok sonraki gün evde
Geç kalmıyorsunuz korkmayın yumurta çatlayacak 24 saat kadar vücudunuzda kalacak bugün çatlasa da eşiniz yetişir yarın çatlasa da tabi bu teste göre konuşuyorum çatlayınca silik oluyor diye

Geç kalmıyorsunuz korkmayın yumurta çatlayacak 24 saat kadar vücudunuzda kalacak bugün çatlasa da eşiniz yetişir yarın çatlasa da tabi bu teste göre konuşuyorum çatlayınca silik oluyor diye

Bence yarında pik olacak gibi hissediyorum inşallah öyle olur geç kalmak istemiyorum

Bugünde olurdu ama eşiniz yokmuş siz yarından itibaren başlayın tekrardan test yaparsınız silikleşmişse çatlamış olur 72 saat canlı kılıyor spermler içeride çünkü

Bugün yok eşim yarın gelecek . Yarında pik olur gibi duruyor geç kalmayız değil mi

Bence yarında pik olacak gibi hissediyorum inşallah öyle olur geç kalmak istemiyorum
Ben de öyle hissettim ama benimki 19 mm yunurtam varken kontrol çizgisi kadar koyu çıkmadı doktor 19 mm yumurtan var çatlamak üzere demişti. Yani bazen şaşırtıyor testler

Bugün yok eşim yarın gelecek . Yarında pik olur gibi duruyor geç kalmayız değil mi
Hayır hayır bende ilk kez bu ay yaptım 13-14 iki gün üst üste pikti değerlendirdim 15 yaptığımda çatlamıştı

Kızlarrr, ben erken gebelik testi yaptım hafif silik çizgi çıktı adetime daha 5 gün var gebelik olabilir mi sizce. Biraz korkuyorum sonucuna

Bilmiyorum ki T kadar koyu değil şu an
Benim de öyle oldu ama yumurtlama zamanımmış minnak kurabiyeler instagram hesabı var ona atın fotoğrafları ben de attım açıkladılar iyice siz de stın daha kesin söylerler innovitanın kendi sayfası o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…