ex kocan dengesizin teki, normalde iş gayet guzele benzıyor bu pıyasa durumuna bakılırsa anlasılan araba fılanda verecekler sanırım veya getırıp goturecekler ıs ıyı olmasına ıyı bakıcıyla halledersın ama ex zaten her turlu ıftıra bulacak buna hazırlıklı olmalısınn yani iş olsada olmasada ıftıra atma kapasıtesı var iş olunca bunlarda artıs gorulebılır ama o ıstedıgı kadar atsın sen guclu dur yeterAz evvel is görüşmesinden geldim. Şuan karar bana bırakıldı. Is ise şu devre mülk satış temsilciliği. Bu konuda hiç tecrubem yok ilk defa bu sektörde çalışıcam.
Şartlarını anlatayım
Sabah 10 akşam 6 buçuk ya da 7
Maaş prim yol yemek sigorta
Buraya kadar tamam
Yalnız haftasonları Adapazarı'nda yapim aşamasında olan devre mülk için Müşteri goturmemiz lazım.
Bir çocuğum var bakımı falan filan hallettim diyelim.
Sizce çalışılacak bi sektör mu ?
Bu işte iyi para var diyorlar ama bide biliyorsunuz başımda psikoloji bozuk bir deli var.
Iftiradan yildim artık şehir dışı işinden sırf bu yüzden tirsiyorum.
Bugün tekrar dönüş yapmam lazım müdür beye.
Siz olsanız ne yapardınız ? Daha once bu işi yapmış olan var mı ? Karar vermem de yardımcı olun ne olur
Devre mülk için bizide arayan çok oluyor özellikle annemi ve babamı ama şimdiye kadar hiçbirini kabul etmedik işte haftasonu tur vs düzenleniyor diye dediğim gibi kabul etmedik çünkü almayı düşünmüyoruz ve gitmedik ya bizim gibi kabul etmeyen birisi olursaYa galiba öyle musteri ariyosun haftaici. Haftasonu ikna ettiğin müşteriyi goturuyosun sonra satış için ikna ediyorsun galiba. Bende tam bilmiyorum ki
Az evvel is görüşmesinden geldim. Şuan karar bana bırakıldı. Is ise şu devre mülk satış temsilciliği. Bu konuda hiç tecrubem yok ilk defa bu sektörde çalışıcam.
Şartlarını anlatayım
Buraya kadar tamam
Yalnız haftasonları Adapazarı'nda yapim aşamasında olan devre mülk için Müşteri goturmemiz lazım.
Bu işte iyi para var diyorlar ama bide biliyorsunuz başımda psikoloji bozuk bir deli var.
Siz olsanız ne yapardınız ? Daha once bu işi yapmış olan var mı ? Karar vermem de yardımcı olun ne olur
Bence bu devremulk isleri iyi değil satış yapamazsan paranı alamazsin diye biliyorumAz evvel is görüşmesinden geldim. Şuan karar bana bırakıldı. Is ise şu devre mülk satış temsilciliği. Bu konuda hiç tecrubem yok ilk defa bu sektörde çalışıcam.
Şartlarını anlatayım
Buraya kadar tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?