kızlar acil toplanin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatinizi bu adama gore planlamayin bence. Bu adami karsi davalarla sindirme planlari yapin onun yerine

hayır sakın böyle işleri biliyorum arkadaşlarım çalışıyordu maaş almıyolar kandırılıyorsunuz

Bu işte çalıştım .
Aman sakın bulaşma derim .
Hafta içi sürekli telefonla insanları ikna etmeye çalışıyorsun size bedava tatil vereceğiz , yemekli falan diye . Zaten istenilen aile sayısına ulaşamazsan aşırı baskı uyguluyorlar üstüne . Mesela akşam 10 da çıkacaksınız aile bulana kadar diyolar .
Asıl kötü olan bölüm hafta sonu otele gittiğin zaman . Senin ailen oluyor onları sen gezdirip , oteli tanıtmak ve onlara satmakla görevlisin . En zoru da aileye bakıyorsun maddi durumu yok belli alamaz devremülk falan . Ama patron sana satacaksın ne yapıp edip diyor . Ayrıca seni azarlıyor ailenin yanında neymiş satış stratejisiymiş aile seni sevdiyse koruma amaçlı alırmış oteli seni zor duruma düşürmemek için .
Ve hedefledikleri satışa ulaşana kadar otelden geri döndürmüyorlar . Gece yarısı evde oluyorsun .
Tabi buna ek olarak ben işten çıkınca maaşımı da vermemişlerdi . Neymiş benim ilk 1 ayım eğitimden sayılıyormuş .
İnsanları resmen kandırmak bu iş . Bir sürü yalana da ortak oluyosun ister istemez .
Başta taksit taksit ödeyeceksiniz deyip , sonra ara müşteriyi peşin ödemeye ikna et diyo sana .
Bi daha mı asla girmem öyle işlere .

Siz ailenizle antalyada yasamiyormuydunuz,adapazarina nasil 3 saat e gidip geliyorsunuz merak ettim,?

İş sıkın tili bencede

3 ay çalıştım bu işte gecemi gündüzume kattim ama bir kuruş parami alamadım neymis 10 kisiye satış yapcakmism öyle para alcakmism ama işe girerken ayni sizin gibi maaş prim demislerdi haram zikkim olsun hatırladikca beddua ediyorum sakin bulasmayin baska is bakin..

sakın yapmayın denemeyin bile bence. öğretmenim ama yeni mezun olduğumda işsizken bir süre yaptım. kesinlikle yapılacak bir iş değil üstelik bebeğiniz de varmış. benim de bir bebeğim var ikisini bir arada düşünemiyorum bile. çok fazla satış yaptığım halde o bahsedilen ücretlerde hiçbir zaman verilmedi. geçiminizi sağlamanıza asla yetmeyecektir.

2000 maaş+yol falan bence iyi, prim almasan da.
Tecrübesiz insanlar 2000 maaşı zor bulamıyor mu? Bence başla, kaçırma.

ex kocan dengesizin teki, normalde iş gayet guzele benzıyor bu pıyasa durumuna bakılırsa anlasılan araba fılanda verecekler sanırım veya getırıp goturecekler ıs ıyı olmasına ıyı bakıcıyla halledersın ama ex zaten her turlu ıftıra bulacak buna hazırlıklı olmalısınn yani iş olsada olmasada ıftıra atma kapasıtesı var iş olunca bunlarda artıs gorulebılır ama o ıstedıgı kadar atsın sen guclu dur yeter

Devremulk isi cok da kolay bir is degil. Sahsen her zaman korkmusumdur bu isten. Ikna kabiliyetim var satarim diyorsaniz o baska. Ama cevre lazim.

Ya galiba öyle musteri ariyosun haftaici. Haftasonu ikna ettiğin müşteriyi goturuyosun sonra satış için ikna ediyorsun galiba. Bende tam bilmiyorum ki
Devre mülk için bizide arayan çok oluyor özellikle annemi ve babamı ama şimdiye kadar hiçbirini kabul etmedik işte haftasonu tur vs düzenleniyor diye dediğim gibi kabul etmedik çünkü almayı düşünmüyoruz ve gitmedik ya bizim gibi kabul etmeyen birisi olursa birde sürekli arıyorlar onlarında işi mecbur arıyacak ama bazen insan artık sinirleniyor.

AYYY BEN IKI KERE BU SARTLARDA DEVREMULK SATIS ISINE GIRDIM SARTLAR AYNIYDI BANA CAZIP GELDI DEDIM SAATLERI IYI ARTI TELEFONDA KONUSCAM BEDENEN YORULMUCAM HAFTASONUDA DEGISIKLIK OLUR BI DENEYIM DEDIM
AMA ACAYIP UYDURUK BI SOKTOR
1. Kimse bu isyere yanasmiyor herkes dolandirici filan sanip dinlemiyor bile
2.hic kurumsal tercih edilen bi is degil giren 1 ay duramadan kacmak istiyor para filan alamiyor
3.bastan sana vaadedilen gibi olmuyor is uzerinde insanlari ikna etme baskisi oluyor islerine gelneyince yapamiyosun diye senden once onlar isten cikariyor
Ben yillarca cagri merkezi sektorunde turk telekom super online ttnet te filan calistim bosta kaldigim bi donem arkadas vesilesiyle girdim bu soktore ama gordugum en uyduruk isti sadece benim calistigim yer degil genel anlamda soktor dandik zaten surekli el degistiren ofis kapatan oluyor cevremdede vardi bi kac kisi ayri yerlerde calisan
Bunlar benim dusuncelerim..ayrildigim yerdende 1 aylik maasimi 3 ay ugrastim alabilmek icin

Belanın biri başındayken başını başka belaya sokma.

Biraz daha araştır mutlaka daha uygun işler bulursun.

Merakımdan soruyorum
Boşanma aşamasındaydınız
Ne oldu?

Sonu olmayan bir iş hiç girme bence .. saatler önce 10-19 arası derler sonra sarkmalar vs olur ..

Bence bu devremulk isleri iyi değil satış yapamazsan paranı alamazsin diye biliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…