kızlar acil toplanin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaten pek cok kisi sana bulasma demis ben de tekrarlamayacagim. buara linkedin cok iyi tavsiy ederim bi dene istersen. kariyer net eskisi kadar olmasada gideri var.
is bulabilmek icin sakin oylesine yerlerde calisma gelecek icin iyi olmaz. bu tarz yerler sigortani bile yatormazlar.

Naptın @Kahve-Kokulu-Kadin

Kabul etmemiş ol.
Çünkü bulasilacak ve uğraşılacak is değil.

Başka isler bak. Sigortacı ol ondan iyi :)
Kariyerden başvur arayacaklarını sanıyorum.

Bana bu is kalici olmaz gibi geliyor.
Primi satis yaptikca alcaksin ama devremulk satmak o kadar kolay degil. 5 10 liralik alisveris yapmiyor sonucta insanlar. İkna etmek zor. Kaldi ki isin icinde prim olmasa bile satis yapamazsan şutlarlar.

Şimdi size bişey soylucem beni taslayacaksiniz. Isı kabul etmedim fakat taslayacaginiz konu bu değil.

Eşim yani es demek de istemiyorum ama es işte. Açıkta biliyosunuz. Faturası kapanmış borçları çok. Bana o kadar hakaret iftira atmasına rağmen içim acidi. Bu durumlarını başkasından öğrendim kendi söylemez.

Galiba ise girsem bile ona yardım ederim. Ama bu affedecegim anlamına gelmiyor. Asla affetmem. Yine de haline üzüldüm

canım yapma bu kadar yufka yürekli olma o bu yaşadıklrından daha kötüsünü hak etti ona hiç acıma....

abla sanırm sen polisdin önceden.bende polis olmak ıstıyorum acaba sen neden ıstıfa ettın bu meslekten.

Pazarda limon satsin, ek işler de yapsın odesin. Bosverin.

Ayrıca şu devremulk satış işini de tavsiye etmem. Seneler önce gittik tanıtıma bir gaflete dusup. Tiktilar insanları küçük bir salona. Herkes bir masada satış temsilcileri hepsi ezbere kağıt ustinde çizerek mizerek anlatiyorlardi birşeyler. O zamanlar yeni hamileydim ve kapali alanda sigara yasağı yoktu. Millet sıkıntıdan bir de sigara yakmasin mi? Ortam kahvehaneden beter oldu. Tanıtım yapan beye çıkacağım diyorum yok az kaldı abla deyip duruyor. 15 dakika geçti biteceği yok. Eeee yeter ya ben hamileyim ortam dumanalti çıkıyorum dedim gittim. Yani cikartmiyorlar da. Az kaldı dediği de esimi bir saatten fazla bekledim dışarda. Pişman ettiler. Zor iş. Yapana da ikna edilmek istenene de zor.

Bana bu işler hiç tekin gelmiyor, biraz üç kağıt işleri gibi.

Kıızz kahve bırak acıma şu herife az burnu sürtsün bence. İftira atmaya utanmıyodu sana. Az çeksin bırak elleme..

Bu senin mizacinla alakali. Ben devremulk satislarina müşteri kiliginda birkaç kez katildim. İnanılmaz yirtici tiplerdi satis temsilcileri. Ne diller ne diller. Eğer çok konuşkan, agzi laf yapan,boyle atraksiyonlu işlerden zevk alan tipsen yaparsin. Sans da önemli tabi bize dünyanın en iyi satis sorumlusu da yollansa almayacaktik. Ama az çok almaya gönüllü gideni çat pat da konuşsan ikna edebilirsin.

Ne zaman boşanıyorsunuz kahve?

Ne diye için acıyor bu herife.

Borçları vardıysa gidip karılarla yemeseydi ödeseydi madem.

Ne zaman boşanıyorsunuz kahve?

Ne diye için acıyor bu herife.

Borçları vardıysa gidip karılarla yemeseydi ödeseydi madem.

Biliyorum en çok da sen kiziyosun bana kafkam ama içim acidi ne biliyim haline.
Ben işte bu kadar manyak bi kadınım bana neler yaptı hala üzülüyorum onun için.
Faturasini bile odeyememis hattı kapanmış

Biliyorum en çok da sen kiziyosun bana kafkam ama içim acidi ne biliyim haline.
Ben işte bu kadar manyak bi kadınım bana neler yaptı hala üzülüyorum onun için.
Faturasini bile odeyememis hattı kapanmış

Ha şunu bileydin.

Bak bir söz vardır, acıma yetime döner koyar g.tüne diye.

Acıma şuna ya. Bırak ailesi destek çıksın o kadar zor durumdaysa. Ne demek işe gireceksin bir de bu utanmazin borçlarını ödeyeceksin.

Hiç yakışmıyor sana.
Kurtul artık. Kendi hayatını kur.

Bana bu işler hiç tekin gelmiyor, biraz üç kağıt işleri gibi.

Kıızz kahve bırak acıma şu herife az burnu sürtsün bence. İftira atmaya utanmıyodu sana. Az çeksin bırak elleme..

Kız yazık ya yinede çocugumun babası. Bu hayatı hakettimi evet dibine kadar hemde ama yine de üzüldüm

Borç ödemem de en azından az destek olurdum. Ailesi daha bilmiyor açıkta olduğunu eğer annem duyarsa seni ellerimle bogarim demişti. Yapar falan manyak daha çok gencim ecelimle oleyim

Bundan sonra anası babası baksın! Sizin rizkinizi yemeyi biliyordu ama..

Inanin bana elimde mesleginden ettirecek kadar delil hersey var ama ben yapamam. O kadar kötü olamam. Ama yerimde başka bi kadın olsaydı yaparmiydi alasini bile yapardı.

Sorun olacaksa bu süreç geçtikten sonra yine bir iş bakarsin,bosver.bir de devremulk satışı deyince benim aklıma direk su geliyor.bir kere ben lisedeyken aileme bodrumda dolaşırken akşam su barda egrlnce var aynı zamanda ücretsiz yemek falan demişlerdi,kagit dagitiyorlardi.benle kuzenim de ne olur gidelim diye ısrar ettik.babamlar da tamam dediler gittik.aksam boyu bize devremulk satışı yapmaya çalıştılar,yemek falan da yok.gitmeye çalışıyoruz nasıl bir israrsa gönderiyorlar da.aksamimiz mahvolmustu.gecen de kv m alışveriş yapmış marketten orda bir kağıt dagitiyorlarmis otelde kahvaltı ücretsiz ve uygun fiyata otel tatili diye.kvler gitmemiş de bir arkadaşı gitmiş kahvaltı verilmemiş ve tatil tatil yokmuş ortada .devr emulk satışı yapmaya calismislar

Kız yazık ya yinede çocugumun babası. Bu hayatı hakettimi evet dibine kadar hemde ama yine de üzüldüm
Bu adam seni bu hareketine pişman edebilir. Ve sende onun gırtlağını sıkabilirsin. Senden gelen yardımı kabul eder mi peki? Vicdanı varsa az utanır.

Annesine söylersen seni elleriylemi boğarmış, öyle güzel bi cevabım var ki ama cinsel içerik yasak tabi.

Esin havasını dursun o nerenin pisliği iftira atsa ne yazar artık.Çocuğunun rızkıni kısmetini kazan canım ana baba evinde helak olup gitme zamanla herşey yoluna girer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…