- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
canım yapma bu kadar yufka yürekli olma o bu yaşadıklrından daha kötüsünü hak etti ona hiç acıma....Şimdi size bişey soylucem beni taslayacaksiniz. Isı kabul etmedim fakat taslayacaginiz konu bu değil.
Eşim yani es demek de istemiyorum ama es işte. Açıkta biliyosunuz. Faturası kapanmış borçları çok. Bana o kadar hakaret iftira atmasına rağmen içim acidi. Bu durumlarını başkasından öğrendim kendi söylemez.
Galiba ise girsem bile ona yardım ederim. Ama bu affedecegim anlamına gelmiyor. Asla affetmem. Yine de haline üzüldüm
Pazarda limon satsin, ek işler de yapsın odesin. Bosverin.Şimdi size bişey soylucem beni taslayacaksiniz. Isı kabul etmedim fakat taslayacaginiz konu bu değil.
Eşim yani es demek de istemiyorum ama es işte. Açıkta biliyosunuz. Faturası kapanmış borçları çok. Bana o kadar hakaret iftira atmasına rağmen içim acidi. Bu durumlarını başkasından öğrendim kendi söylemez.
Galiba ise girsem bile ona yardım ederim. Ama bu affedecegim anlamına gelmiyor. Asla affetmem. Yine de haline üzüldüm
Şimdi size bişey soylucem beni taslayacaksiniz. Isı kabul etmedim fakat taslayacaginiz konu bu değil.
Şimdi size bişey soylucem beni taslayacaksiniz. Isı kabul etmedim fakat taslayacaginiz konu bu değil.
Ne zaman boşanıyorsunuz kahve?
Ne diye için acıyor bu herife.
Borçları vardıysa gidip karılarla yemeseydi ödeseydi madem.
Biliyorum en çok da sen kiziyosun bana kafkam ama içim acidi ne biliyim haline.
Ben işte bu kadar manyak bi kadınım bana neler yaptı hala üzülüyorum onun için.
Faturasini bile odeyememis hattı kapanmış
Bana bu işler hiç tekin gelmiyor, biraz üç kağıt işleri gibi.
Kıızz kahve bırak acıma şu herife az burnu sürtsün bence. İftira atmaya utanmıyodu sana. Az çeksin bırak elleme..
Ha şunu bileydin.
Bak bir söz vardır, acıma yetime döner koyar g.tüne diye.
Acıma şuna ya. Bırak ailesi destek çıksın o kadar zor durumdaysa. Ne demek işe gireceksin bir de bu utanmazin borçlarını ödeyeceksin.
Hiç yakışmıyor sana.
Kurtul artık. Kendi hayatını kur.
Bundan sonra anası babası baksın! Sizin rizkinizi yemeyi biliyordu ama..Kız yazık ya yinede çocugumun babası. Bu hayatı hakettimi evet dibine kadar hemde ama yine de üzüldüm
Bundan sonra anası babası baksın! Sizin rizkinizi yemeyi biliyordu ama..
Bu adam seni bu hareketine pişman edebilir. Ve sende onun gırtlağını sıkabilirsin. Senden gelen yardımı kabul eder mi peki? Vicdanı varsa az utanır.Kız yazık ya yinede çocugumun babası. Bu hayatı hakettimi evet dibine kadar hemde ama yine de üzüldüm
Esin havasını dursun o nerenin pisliği iftira atsa ne yazar artık.Çocuğunun rızkıni kısmetini kazan canım ana baba evinde helak olup gitme zamanla herşey yoluna girer.Az evvel is görüşmesinden geldim. Şuan karar bana bırakıldı. Is ise şu devre mülk satış temsilciliği. Bu konuda hiç tecrubem yok ilk defa bu sektörde çalışıcam.
Şartlarını anlatayım
Sabah 10 akşam 6 buçuk ya da 7
Maaş prim yol yemek sigorta
Buraya kadar tamam
Yalnız haftasonları Adapazarı'nda yapim aşamasında olan devre mülk için Müşteri goturmemiz lazım.
Bir çocuğum var bakımı falan filan hallettim diyelim.
Sizce çalışılacak bi sektör mu ?
Bu işte iyi para var diyorlar ama bide biliyorsunuz başımda psikoloji bozuk bir deli var.
Iftiradan yildim artık şehir dışı işinden sırf bu yüzden tirsiyorum.
Bugün tekrar dönüş yapmam lazım müdür beye.
Siz olsanız ne yapardınız ? Daha once bu işi yapmış olan var mı ? Karar vermem de yardımcı olun ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?