Kızlar acil yardım çıldırmak üzereyim

bir erkek kardeşi bir kız kardesı var ünüversitede okuyan bunların masrafları buna evin elektrık suyu buna bankadan çektiği krediler buna bana sanki benle ara vermiş bunların bıtmesini beklıyomus gıbı geldı birazcık bu so konusmada ama bilmiyorum belkıde benım sıgındım bahaneler bunlar

ne iş yapıyo ki . evlenince bi sürü masrafınız olacak.ailesine yardım etsin ama siz geçinebilecek misiniz
onların masraflarını karşılayacağım diye kendi evini ihmal etmesin.
ayrıca baban da istemiyomuş. neden anlaşamayacağınızı düşünmüş ki.bence annenin görüşünü söylemesi gerekir.evlilik bu başka bişet değil ki. düşüncelerini söylesin mantıklı bi şekilde. karar yine senin sonuçta

sizin de cok kararlı oldugunuz soylenemez,yanı anlatımınızı anlamak ıcın caba sarfetmek gerekıyor... ayrıca madem bıseyler olmus nısan atılmıs,nısan dedıgınız ne kolay takılır ne kolay atılır..atıldıktan sonra nasıl grurunuza yedırıp onu gerı arayabıldınız hemde adam sıze kufrederken..ve sonrası yok gorucu gelecek yok su yok kıskansın ıstedım falan..bunlar cok cocukca yapılmıs davranıslar..ıyıkıde evlenmemıssınız ıkınız bırbırınızle cok uzun surecegını sanmıyorum bu zıhnıyetle...kkmse benı kınamasın bu yorumum ıcın bende belıren hıs bu oldu...ama allah askına mantıklı konusalım..yorumların hıc bırını okumadım nıtekım konunun detaylarını bılmıyorum yazdıgınız yazıyı ouduktan sonrakı fıkrım de bu.bence ıkınızde vazgecın bu ılıskı olmayan halden..

vazgeçin demesi o kadar basit ve klay bır cümleki insanlar anlattıkları zaman böyle şeyler bende herkese vazgecin dıyordum adammı yok dıyordum ama sevınce öyle olmuyomus

biliyorum canım aşık ne kadar hata yaparsa yapsın gözüne görünmüyo insanın halledebilirim diye düşünüyosun

Bir ilişkide herşeyden önce saygı olmalı bence.
Küfür edererek size olan saygısını sergilemiş zaten.
Hem ailelerin istemediğ evlilikler genelde zor yürüyor.
Bence de çok iyi düşünüp taşının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…