• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım edin nolur :((

100 tl mı şaka mı buya.kesınlıkle temyıze gıt.ama aynı avukatla ne kadar başarırsın bılemıyorum.
ayrıca temyızde beklesen ne kaybedeceksın kı.....boşanmayımı gecıktırmek ıstemıyorsun......bence gec olsun guç olmasın hakkını ara anlaşma derim

yok beklemesi mesele değil. hatta o kadar sinirliyim ki, temyize de gitmicem anlaşmıcam da sürünsün dursun 3 sene sonra fiili ayrılıktan dava açarm diye bile düşündm, sağlıklı düşünemiyorum şu an. en mantıklısı temyiz mi diyorsunuz..

bosanmıs arkadaslar daha yardımcı olur fakat ben olsam anlasmaya yanasmazdım.
su an hangi sartlardasınız bilmiyorum ama gerekirse 1yıl daha bekleyin ama onun yanına kar kalmasına izin vermeyin.
yoksa nafakadan vazgecerek anlasmalı bosanmanız onun işine gelecek.
neler yasadınız bilmiyorum fakat karsı tarafın kendini cok uyanık sandıgı aşikar, avukatınızın umursamazlıgı da cabası.
temyize baska avukatla ve daha kararlı gidin.

bosanmıs arkadaslar daha yardımcı olur fakat ben olsam anlasmaya yanasmazdım.
su an hangi sartlardasınız bilmiyorum ama gerekirse 1yıl daha bekleyin ama onun yanına kar kalmasına izin vermeyin.
yoksa nafakadan vazgecerek anlasmalı bosanmanız onun işine gelecek.
neler yasadınız bilmiyorum fakat karsı tarafın kendini cok uyanık sandıgı aşikar, avukatınızın umursamazlıgı da cabası.
temyize baska avukatla ve daha kararlı gidin.

gücüm kalmadı :(

temyize benim haziranda gitti aralıkta geldi, artık eskisi gibi uzun sürmüyor, bence hukuki yolların varken aramalısın, ilerde pişman olursun neden yapmadım diye, kaybedecek bişeyin yok ki göndermekle, üstelik avukatını da değiştirmelisin, pasif bir avukat herşeyi mahveder, azılı bir avukat olsaydı bence çoktan boşanmıştın.

temyize benim haziranda gitti aralıkta geldi, artık eskisi gibi uzun sürmüyor, bence hukuki yolların varken aramalısın, ilerde pişman olursun neden yapmadım diye, kaybedecek bişeyin yok ki göndermekle, üstelik avukatını da değiştirmelisin, pasif bir avukat herşeyi mahveder, azılı bir avukat olsaydı bence çoktan boşanmıştın.

doğru diyorsun ama onun sonunda da boşanmazsam? :s

mutlaka temyıze gıt.boşanmazsan nolcak kı..anlaşmandan ıyıdır herhalde

mutlaka temyıze gıt.boşanmazsan nolcak kı..anlaşmandan ıyıdır herhalde

çok yıprandım bildiğiniz gibi değil. sakinleştirici hap kullanmamak için direniyorum. ama ilaçlık vaziyetteyim. sanki kurtulunca hepsi bitecekmiş gibi geliyor. biliyorsunuz bir yıldır dik duruyorum ama bittim..

kızlar süründürme kararı aldım :)

bugün avukatlarımız görüşmüş. birikmiş tedbir nafakasını avukatım ücret olarak alacaktı. kuruş vermem yeterince rezil oldum boşanıyosa bu şekilde boşansın demiş.

bunu duyunca bi içim rahatladı demek sıkıntı çekiyor :D

ama bi yandan da hala yaptığı yüzsüzlüğe anlam veremiyorum.

şimdi bana bi yardımcı olabilir misiniz? kuruş bile onun için önemli olduğundan maksat canını acıtmak ve sürünmesi.

avukatım şöyle demiş. nafakanın arttırılması için dava açarım, üstüne 3 yıl sabretsin müvekkiliniz, biz fiili ayrılık sürecini bekleme kararı aldık demiş. şimdi onlar düşüneduracaklar.

peki karar kesinleşince tedbir nafakası kesilecek mi? ben ayrı yaşamaya devam edebilecek miyim ve nafaka davası açabilecek miyim?

davam da yeterli delil olmadığından reddedildi. yalancı şahit tutmadım ve iftira atmadım, bunları o yaptı ve eşit kusurlu çıktık haliyle.

biri aydınlatırsa çok sevnrm.

Hepsini okumadim ama hemen evlenme gibi bir derdiniz yoksa ilerde pisman olmamak icin temyize gidin. Onda da olmazsa anlasirsiniz ya da 3 yil beklersiniz. Avukati degistirmelisiniz. Bir de aranizdaki kavgalara sahit olan ya da size nasil davrandigina sahit olacak kimse yok mu.

Bu kadar komik rakamlarla nafaka verilirse boyle adamlar 100 tane daha kadin bosar iste.
Ben de bosanma asamasindayim. Yasadiklarini cok iyi anliyorum. Dava acarken donuna kadar al denir ama oyle bir yipranirsin ki nerdeyse donunu veresin gelir bitsin diye. Bir de 100 tl yi odemek istemiyor muymus, utanmaz. O kadar kadinlik hakkin var onda. Iste boyle cirkeflesebiliyorlar. Anlamiyorum mantiklarini gercekten. Bir tane de benim basimda var. Kolay gelsin.

Başkasının parasıyla yaşamayı nasıl gururuna yediriyorsun düzgün bir eğitimin yok işin yok ekonmk özgrlğn yok hiçbirşyn yok onurun bile yok hayatındaki tek başarın kadın olarak doğmak mı?? Ortada çocuk bile yok nafaka istiyorsun sömürmeye çalışıyorsun adam kendi alınteri ile kazandığı parayı nie sana vermek istesin? 1 yılımı verdim diyorsun sanki hapishanede yaşamışsn gibi boşanacağn kişi hiçbişi kaybetmedi mi?

Başkasının parasıyla yaşamayı nasıl gururuna yediriyorsun düzgün bir eğitimin yok işin yok ekonmk özgrlğn yok hiçbirşyn yok onurun bile yok hayatındaki tek başarın kadın olarak doğmak mı?? Ortada çocuk bile yok nafaka istiyorsun sömürmeye çalışıyorsun adam kendi alınteri ile kazandığı parayı nie sana vermek istesin? 1 yılımı verdim diyorsun sanki hapishanede yaşamışsn gibi boşanacağn kişi hiçbişi kaybetmedi mi?

yani size gore egitimsiz ve işsiz kadınlar eger (eski) kocalarından nafaka alırsa onursuz mu oluyor?

ne bicim konusuyorsunuz oyle. evet kadınlık hakkı yazılmıs fakat bunu evlilikte kadın emegi olarak okudum ben.

baskalarının yorumlarına elestiriniz varsa bu kelimeyle ilgili sorununuzu anlatacak sekilde yazın.

ancak sizin yazdıgınızdan konu sahibine onursuz gurursuz birisin seklinde hakaret dısında hicbir anlam cıkaramıyorum.

yasadıgı 1yıl bu kadın siddet mi gordu, aldatıldı mı kucuk mu dusuruldu... ne olup bittigini bilmeden nasıl kucumseyebiliyorsunuz?

hak aramak icin illa hapishaneye girmeye gerek yoktur hanımefendi. ama kocası belki evi de demir parmaklıklarla cevirdi, ne malum?

cumle kurarken hic mi dusunmuyorsunuz; konu sahibine ve diger nafaka alan/isteyen tum kadınlara bir kufurden farksız oldugunu.

ne yazık ki baskalarını ezerek kendinizi yukseltemezsiniz.

komik olmayın 100 lirayla mı yaşayacağım? ben ailemden bile harçlık almıyorum yıllardır. evlenirken bir sürü kolaylık sağladım kendimi resmen bedavaya sundum yine aynı kolaylıkla bırakıp sıyrılacak. 2 aylık işkence için hayatımla oynadı. bir sürü maddi manevi kayba uğrattı. şimdi içim biraz soğusun diye uğraşınca sömürmek mi oluyor??

büyük lokma yiyin ama büyük konuşmayın. bu duyguyu anca başınıza gelirse anlarsınız çünkü!

Hepsini okumadim ama hemen evlenme gibi bir derdiniz yoksa ilerde pisman olmamak icin temyize gidin. Onda da olmazsa anlasirsiniz ya da 3 yil beklersiniz. Avukati degistirmelisiniz. Bir de aranizdaki kavgalara sahit olan ya da size nasil davrandigina sahit olacak kimse yok mu.

hemen evlenmeyi düşünmüyorum ama hayatımdan birkaç yıl daha çalacak böylelikle. temyize de gitsek reddederler dedi avukatım. çünkü yalansız dolansız kanıtlanamıyor malesef..

Bu kadar komik rakamlarla nafaka verilirse boyle adamlar 100 tane daha kadin bosar iste.
Ben de bosanma asamasindayim. Yasadiklarini cok iyi anliyorum. Dava acarken donuna kadar al denir ama oyle bir yipranirsin ki nerdeyse donunu veresin gelir bitsin diye. Bir de 100 tl yi odemek istemiyor muymus, utanmaz. O kadar kadinlik hakkin var onda. Iste boyle cirkeflesebiliyorlar. Anlamiyorum mantiklarini gercekten. Bir tane de benim basimda var. Kolay gelsin.

Allah senin de yardımcın olsun, üzüldüm. evet düne kadar bitireyim diye düşünüyordum ama bugün duyduklarımdan sonra inadım tuttu. bu kadar kolay olmamalı ya.

Son düzenleme:
Back
X