- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 23
- 34
- Konu Sahibi Httttf0101
-
Yumurtalarin çatlamış 4 ve 5 gün boyunca eşinizle birlikte olursanız gebelik oluşur Allah in izniyleGecen ayda ovu testini yaptim hic bole koyu degildi 8 9 10cu gunler . Bu ay bittiginden belli yapiyorum hep koyu. Pko degilim onceden soliim
Ustune gorme nasil oluyir cnm nisanin 17si hasta oldum mayisinda 12si oldumÜstüne görmüş olabilir misiniz diye düşünüyorum açıkçası çünkü gebelikte böyle koyu oluyor bu testler.
Regli bittiğinden beri koyu çıkıyormuş böyle.Yumurtalarin çatlamış 4 ve 5 gün boyunca eşinizle birlikte olursanız gebelik oluşur Allah in izniyle
Ama ovu testiyle gebelik testi hormon lari farklıymış cikmazmis bunda gebelikBu testler ovulasyon zamani bile böyle koyu çıkmıyor.t c den koyu resmen. Bir gebelik testi yapsaniza.
İşte mayısın 12sindeki adetiniz üstüne görme olabilir. Yani hamileyken kanama yaşamış olabilirsiniz. Bir ihtimal sadece. Siz bir gebelik testi yapinUstune gorme nasil oluyir cnm nisanin 17si hasta oldum mayisinda 12si oldum
Hayır hayır gebeliği de gösteriyor. Ben de ilk bu testlerle anlamıştım gebe olduğumu da hcg yapmıştım.Ama ovu testiyle gebelik testi hormon lari farklıymış cikmazmis bunda gebelik
Gebelik hormonu bthcg hormonudur. Senin şu an baktığın hormon LH hormonu. Hastaneye gidip bir kan testi yaptırmakta fayda var benceAma ovu testiyle gebelik testi hormon lari farklıymış cikmazmis bunda gebelik
Aynen farkli ikisi bende ole biliyorumGebelik hormonu bthcg hormonudur. Senin şu an baktığın hormon LH hormonu. Hastaneye gidip bir kan testi yaptırmakta fayda var bence
Siz bir gebelik testi yapın ya da hastanede kan verin.Mesela bunlar da bole
İkisi farklı da ovulasyon testleri gebeliği de algılayabiliyor diyorum. Bir araştırın görürsünüz.Aynen farkli ikisi bende ole biliyorum
Tm cnm yarin sabahcikicam alip yapayimSiz bir gebelik testi yapın ya da hastanede kan verin.
Bizi de haberdar edin. :)Tm cnm yarin sabahcikicam alip yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?