Kizlar acil yardim edin

Httttf0101

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
320
229
23
34
Ben gecen ayin nisanin yani 17 si hafta oldum bu ayda mayisin 12si oldum genelde 26 gunde 1 olurum 4gun sürer sadece bu ay 3cu gun hic gelmedi 4cu gun geldi. Adetimin 7ci gununden belli ovulasyon testi yapiyorum hep koyu hep koyu 1 saat once yaptim ve yarim litrede su icmistim boyle cikti aksam 6da da yaptim 2 saat sivi almamistim yine belirgin koyuluk var bu attigim cok koyu

Eklentiler

• 20200526_195821.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 32
8ci gunu felan da hep koyuydu heo 2 saat sivi almayarak yaptim bu attigimi rastgele yaptim

Gecen ayda ovu testini yaptim hic bole koyu degildi 8 9 10cu gunler . Bu ay bittiginden belli yapiyorum hep koyu. Pko degilim onceden soliim

Bu testler ovulasyon zamani bile böyle koyu çıkmıyor. t c den koyu resmen. Bir gebelik testi yapsaniza.

Üstüne görmüş olabilir misiniz diye düşünüyorum açıkçası çünkü gebelikte böyle koyu oluyor bu testler.

Cnm anlamasin sen 10gundur bole 12 si hasta oldum 17sinden belli testlerim bole en koyusu bu hep koyu belirgin cizgi 8ci gunde boleydi yumurtladm sandim. Nerdeyse hergun degerlendirliyor 4 aydr deniyoruz nasip olmadi daha ama ilk defa 2ci ay ovu testi deniyorum testler hep koyu

Mesela bunlar da bole

Eklentiler

• Screenshot_20200526-205517_Chrome.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…