• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım edin

aysekayakaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar pcosum ben yaklaşık 11 aydır gebelik planlıyordum olmuyor geçen ay HSG çekildim bu ay adetim 15 gün gecikti gebelik testi yaptım pozitif hem de net bir şekilde şu anda ağlıyorum hastaneye gittim kan verdim ve 1000 üzeri çıktı adet olacakmış gibi ağrım ve alt karın ağrım var sizde de öyle miydi dış gebelik korkusu da sarmış beni dua edin ve ne yapmam gerektiği konusunda yardım edin

Sağlıcakla kucağıniza alırsınız ins 🤲
Doktora gidin kese görünür 15gun gecikmiş belki kalp atışında duyabilirsiniz

Desteğinizi bekliyorum kızlar ne yapmam gerekiyor ilk gebeliğin ve şoka girmiş haldeyim

Hayırlı olsun. 15 gun gecikmissiniz zaten tahminimce 5-6 haftalıktır. Doktora gidin once kanla 2-3 gun daha takip ederler sonra kese görmek isterler muhtemelen. Belki de direkt keseye bakarlar kadin doguma gidebilirsiniz beklemeden.

Hayırlı olsun. 15 gun gecikmissiniz zaten tahminimce 5-6 haftalıktır. Doktora gidin once kanla 2-3 gun daha takip ederler sonra kese görmek isterler muhtemelen. Belki de direkt keseye bakarlar kadin doguma gidebilirsiniz beklemeden.
Ya teşekkür ederim İyi ki varsınız böyle bir platformun olması güzel tanımadığım binlerce insan destek oluyor 💞 dış gebelik korkusu sarmış beni

Back
X