kızlar acil yardım folic plus nasıl kullanılır?

3 tane kullanman daha iyi olur folat depoların daha çabuk dolar

folic plus günde 3 tane kulllanılmalı diye biliyorum.tabi ben hamile kaldıktan sonra kullandım.hamile kalmadan belki 1 tane yeterli oluyordur.birde folbiol isimli folik asit var o gebeliktede 1 tane kullanılıyor.

canım bir tane kullanıcaksın günde sakın 3 tane alma sakıncalı ok...

canım eczacıda 1 dedi ama prospektüste 3 yazınca tereddüt ettim:59:1 tane kullanayım o zaman sağol canım:71:

bizde bebek beklıoruz bende gunde 2 kere sabah aksam kullanıorum... sen sadece folıc mı kullanıosun baska bısı kullanıo musun bebek içinn ben progestan da kullanıorum

ben doktora bebek düşünüyoruz dedim folic asite başla dedi ama onun dışında bişi vermedi hayırlısı olsun bakalım:emir_bebek:

günde 3 kere 1 adet folic plus içiyorum ben ben de bebek istiyorum..

Son düzenleme:
folic plus folbiole göre daha düşükmüş oranları kızlar.ama içinde başka gerekli vitaminlerde varmış.alınan folic asitin yeterli olması için günde 3 defa 1 tane demişti doktorum.sonra folic plus bulamadım folbiol aldım bir kaç gün yine günde 3 tane devam ettim.doktorum onun oranı çok fazla bir tane yeterli dedi.yanındada elevit kullanmaya başladım.ama hamile kalmadan önce polivit c diye bir vitamin kullanmıştım.

Benim doktorum da günde 1 tane demişti, nette de bir çok sitede günlük 400 mg alınması gerektiği yazıyor bu da bir tablete denk geliyor.

Back
X