• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım. Kv eş meselesi.

Hallimce

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
122
69
18
38
Kv ile uzun süredir konuşmuyoruz. Bize yapmadığı kötülük bana atmadığı iftira kalmadı. Boşanmamız için uğraştı çocuğumuz olmasın diye bedduaşar etti.

Eşim de uzun süredir engellemişti annesini heryerden hatta. Ben iki senedir konuşmuyorum. Eşim de bi küs bi barış idare ediyordu ama hiç can ciğer olmadılar tekrar.

Eşim bugün kalkmış diyor ki anneler günü bahanesiyle gitsek bi çiçek alıp. Ben istemiyorum deyince de o zaman ben çocuğumuzla yarım saat gidiyim dedi. Çocuğum bensiz gidemez dedim.

Sizce ne yapıyım.

Kv ile uzun süredir konuşmuyoruz. Bize yapmadığı kötülük bana atmadığı iftira kalmadı. Boşanmamız için uğraştı çocuğumuz olmasın diye bedduaşar etti.

Eşim de uzun süredir engellemişti annesini heryerden hatta. Ben iki senedir konuşmuyorum. Eşim de bi küs bi barış idare ediyordu ama hiç can ciğer olmadılar tekrar.

Eşim bugün kalkmış diyor ki anneler günü bahanesiyle gitsek bi çiçek alıp. Ben istemiyorum deyince de o zaman ben çocuğumuzla yarım saat gidiyim dedi. Çocuğum bensiz gidemez dedim.

Sizce ne yapıyım.
Bence yarım saat için gönder. Eğer torununa kötü davranırsa kocan bunu görür tekrar istemez. Zaten kocan da olan bitenin farkında bi adam.

Sen ne fedakarlıklar yaparsan yap..sana ne kötülük yaparlarsa yapsınlar o kayınvalideden ve kayınpederden kurtulamayacaksın farkındasın değil mi😔 eşin üç gün sonra da "sen işe dönünce çocuğuma annem baksın" diyecek bu konuda kuşkun olmasın

Allah size çocuk vermesin diye beddua eden bir babaannenin o çocuğu da görmeye hakkı olmadığını düşünüyorum. Eşinizin annesidir tâbi ki o gidip görmeli ama size ve çocuğa karışma hakkı yok.

Sizce ne yapıyım.
Ne olursa olsun onun torunu ben yıllardır hiç bir hata tek taraflı degildir

Çocuk sadece sizin değil ki. Ben yerinizde olsam gönderirdim eşimle. Siz görüşmek istemezseniz görüşmezsiniz ama evladı ne yapmış olursa olsun görüşmek isteyebilir. Çocuğunu göstermekte isteyebilir, yarım saat için huzur bozmaya gerek yok bence

Bende da ailesi ile mecbur kalmadıkça görüsmuyorum sırf kaynanamın bencilligi yüzünden
Geçende esim bayram bitsin çocuğumu ailem görmek istiyor dedi
Bende bayram bitince götüreceğim sırf torunumun babannesi diye
Eşinden ilerde ayrılsan mesela yine gosterceksin ki kurtulus yok.
Simdi kucukken senle gitsin büyüyünce babası alır götürür.
Benim planım bu şimdilik
Büyüyene kadar mecbur bende gideceğim.

Sizce ne yapıyım.
Yasak yok mu ya? Bir ben mi annemin yanına gidemiyorum.

yerinde olsaydım gider miydim bilmiyorum da eşimi ve çocuğumu mutlaka yollardım.
intikam almanın en kötü yönü kötü insana hak ettiğini verirken o kötü insan kadar kötü olmak. onun gibi biri olmak ister misin? kana kan, göze göz, dişe diş olacaksa ilk yapanla son yapan, başlatanla bitiren arasında aslında hiç fark yok.
seni de kendisine benzetmesine izin vermezsen çok daha iyi olur.

Pandemi,yasak bunlar eşinize bir anlam ifade etmiyor sanırım? Evden çıkarsan polisi arayıp şikayet ederim yasakları ihlal ediyor derim diye tehtid edin bari

Benzer şeyleri yaşadık.Benim çocuğum yoktu.Ama erkek kardeşim için ‘inşallah annen senesi dolmadan kardeşini kucağına alır’ demişti.Kardeşim o zaman yeni evliydi.Boşanması için mi dedi Yoksa ölmesi için mi artık onun niyeti bilemem.Hem de apartmanın içinde bağıra bağıra.2 sene konuşmadım.Sonra kendi aradı.Özür diledi falan kendince.Eşim çok istedi gitmeyi.Hadi dedim büyüklük bende kalsın.1000 km yol gittik.Sonuç?Sanki ben hatalıymışım da ayağına gitmişim gibi bir tavır.Bir surat asmalar.Ben yokmuşum gibi davranmalar.He noldu?Kendine yapmış oldu.Eşim gördü göreceğini.Şimdi asla beni zorlamaz.Zorlayamaz.

Şimdi gitmeseniz bile ilerde sık sık ısrar edecek.Hatta sizden habersiz çocuğu alıp götürecek.Ben bunların başındayım imajı verin ve onlarla gidin.Aldığınız tepkiyi de eşiniz görmüş olur.

Sizce ne yapıyım.
Dün aksam televizyonda kadir gecesi ozel programinda annelerin ne kadr önemli oldugunu anlatti hoca eger ahiretteki onemini bilseydiniz ayaginin altini operdiniz sabah aksam bana dua et diye yalvarirdiniz annenize dedi.Lutfen konu ne olursa olsun sen bunun bilincinde ol o taş atsin en cicek uzat eminim karsiligini alacaksin bu dunyada alamazsan öbir dunyada alicaksin sevgi saygi herseyi cozer ben buna inaniyorum♥️

Back
X