kızlar acil yardım lazım

donalds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
43
3
86
38
yaklaşık 1.5 senedir çocuk istiyoruz.Trabzonda özel hastanede tedaviye başladım geçen sene eylülde yumurtalık takibi yapıldı,3 ay klomen kullandım 1 ayında çatlatma iğnesi oldum fakat sonuç başarısızdı.ocak ayında rahim filmi çekindim tüplerim açık çıktı.Bu arada ne eşimde nede bende hiçbir sıkıntı yok.geçen ay soğan suyu içtim adetin 3. günü başladım içmeye yaklaşık 10. gün içtim.adetim çok düzenlidir 1 gün bile şaşmaz,artık umududa kestiğim için eşimle öle hesaplama yaparak birlikte olmamıştık.bu ay adetim haziranın 3ünde oldum (1 gün gecikmeli) bugun 12. gün ve hala kahverengi lekeler geliyor.bu arada kendi doktoruma yaklaşık 3 aydır gitmiyorum.dün başka bi kadın doğum doktoruna gittim ultrasondan baktı yumurtalıkların polikistiğe benziyor dedi,yinede kan tahlili yapalım dedi.kan tahlilinde bütün değerlerim normal yalnız beta hcg 48 çıkmış,doktor şüpheli dedi,perşembe cuma yine kan ver dedi..kızlar sizce hamile olabilirmiyim?

Ay olblrsn canım ya neden olmysın ustune grme falandr belkı yanı 48 yuksek bı deger ben ıkı defa asılama oldm negatf 1.69. falan cıktı o zmn bısıler olmsydı byle cıkarmydı bence var :) benmde ıkı yıldır olmyo sebebsız artık dktra gtmedım gtseydım bu ıcuncu asılamam olcaktı ama yaptrmadım evde kendım kur yaptım hem bana hem esıme adete bı hafta var beklıyrum bende

bugun bida kan testi yapcam akşam iş çıkışında bakalım ne olacak...merak ediyorum. bi doktora sordum sağlıklı gitmiyor olabilir 48 saat sonra bida kan ver o zaman konuşalım dedi

Arkadaşlar bende aşılama yaptırdım hamile kaldım ama bebeğin idrar yolları tıkandığı için mesanesi şişti börekleri her halükarda zarar gördüğü için ne yazık ki hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Şimdi devlet hastanesinde iyi bir doktor arayışındayım yardımcı olabilir misiniz

dün kan verdim değerim 25.5 'a düşmüş,kimyasal gebelikten şüphelendi bi doktor.daha kendi doktoruma gitmedim yarın gidicem..kızlar dua edin bana inşallah kimyasal değildir.

Back
X