Sağlık anksiyetesi

Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun umarım aynı şeyleri tekrardan yaşamazsınız terapi işe yaramadı demişsiniz ama bende ilaç kullanıp iyi olduktan sonra ilacı bırakıp tekrar eskisi gibi olmamak için ikisini aynı anda yürütsem daha iyi olmaz mı diye düşündüm

Seni o kadar iyi anlıyorumki bende aynı şeyleri yaşadım. Chackup a girdim hiç biyerimde bişey çıkmadı. Hatta nöroloji doktoru ms olsan biyerin uyuşur demişti hiç unutmam akşam eve gittim kolum uyuştu :) sonra iç hastalıkları doktoru sen bi psikiyatriste git dedi. Ben kabul etmiyorum ama tabi yok diyorum bende bişey var bulamıyolar. Sonra psikiyatriste gittim ilaç verdi. 15 gün sonra herşey geçti

Sizin önce psikiyatriste gitmeniz lazım. İlaç tedavisi şart gibi duruyor çok ilerlemiş anksiyeteniz. Sonrasında bir psikolog ile terapiye de devam edin.

Ben de bir hastanede yanlış ilaçlı tedavi sonucu başladı bu anksiyete. Sağlık çalışanlarına güvenim azaldı, verilen ilaçların beni zehirleyeceğini düşünür oldum. Her gün bir yerim ağrırır oldu. Hpv den tut Konversiyon bozukluğuna kadar her şeye vücudumda belirti buldum. Baş edemeyince psikiyatri ve terapi almaya başladım. Şimdiler de daha iyiyim. ilaçlı tedavi alın tek başına terapi yeterli değil

Back
X