Kızlar acil yardım lütfen gebelik testime bakın 🙏🏻

Arzuja2000

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
103
17
13
İstanbul
Kızlar testime bakarmısınız. İlk 5 dakkada böyle silik çıkıyo amma one-step testinde hiçborşey çıkmıyo. Acaba test yanıltıyomu? Sizce kuruma çizgisimi yoksa hamilelikmi?

Adetin geçmesini bekleyin adet geciktiginde net çıkar net çıkmazsa yoktur gözle görülür pembe bir şekilde çizgi göründüğünde kan verin

Kizlar testime bakarmısınız. İlk 5 dakkada böyle silik çıkıyo amma one-step testinde hiçborşey çıkmıyo. Acaba test yanıltıyomu? Sizce kuruma çizgisimi yoksa hamilelikmi?
Testlerin hassasiyeti farklı olabilir,değer çok kucukse ondan birinde var birinde yok gorunebilir.yarin sabah ilk idrar la deneyin daha sağlıklı fikir verir.

Kızlar testime bakarmısınız. İlk 5 dakkada böyle silik çıkıyo amma one-step testinde hiçborşey çıkmıyo. Acaba test yanıltıyomu? Sizce kuruma çizgisimi yoksa hamilelikmi?
Usttekiler de var gibi geldi canım. Testin hassasiyeti yle ilgili de olabilir. Yarin ilk idrarla tekrarla

Bunun bi önemi yok canım bnde ayni şeyi yaşadım bi test yaptım baya pozitif diğerinde silik bile yoktu kan verdim kanda pozitif çıktı. Sen sabah ilk idrarla bir test yap silik çıkarsa kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…