- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Bu ne ?Düğünde sana yapmadık hiçbir şey ama ona yaptık
Ya biz evlenirken eşimle bana hiç yardım etmediler. Hiçbir gerekliliği yerine getirmediler. Sana gerekenleri yapmadık ama ona yaptık Sende acemydik diyoBu ne ?
Belli değil henüz ama moral kalmadı bendeDönüş ne zaman
Bakın, yapamadık mı yapmadık mı? Hayır yapamazsın olur yani durumun yetmez falan ama siz kv demeseniz ''sana yapmadık ona yaptık'' diyeni ben kreşe giden çocuk konuşması sanardım. Velhasılı kelam şu noktada olan insanları kafama takıp sorun haline getirmezdimYa biz evlenirken eşimle bana hiç yardım etmediler. Hiçbir gerekliliği yerine getirmediler. Sana gerekenleri yapmadık ama ona yaptık Sende acemydik diyo
Kadının amacı da bu değil mi zaten :) siz de gülün geçin sizde onun üzerine gidin sizde onu ti'ye alın bakalım ne hissediyormusBelli değil henüz ama moral kalmadı bende
Doğru söylüyorsun aslında. Yapamadık değil canım yapmadık maddi olarak durumları çok iyi. Eltiyi de yanına çekmiş ikisi bir olup dışlama çalışmaları yapıyorlar. Elti inceden laf geçiriyor kv pis pis gülüyor midem bulanıyor ArtıkBakın, yapamadık mı yapmadık mı? Hayır yapamazsın olur yani durumun yetmez falan ama siz kv demeseniz ''sana yapmadık ona yaptık'' diyeni ben kreşe giden çocuk konuşması sanardım. Velhasılı kelam şu noktada olan insanları kafama takıp sorun haline getirmezdim
Yazık,tek eğlenceleri başkalarının hayatları demekki. Nasıl mutsuzlarsa.. Bırakın öyle kalsınlar, araya mesafe koyun diğer gelinini koynuna mı alır başına mı koyar ne yaparlarsa yapsınlar siz kendi hayatınızla ilgileninDoğru söylüyorsun aslında. Yapamadık değil canım yapmadık maddi olarak durumları çok iyi. Eltiyi de yanına çekmiş ikisi bir olup dışlama çalışmaları yapıyorlar. Elti inceden laf geçiriyor kv pis pis gülüyor midem bulanıyor Artık
Ya ben ona söyle yapıyorsun böyle yapıyorsun desem ya da azcık sinirlensem hemen gülüyor zevk alıyor oh delirttim diye. Amaç o zatenz. Ben de napcam bilemiyorum.Niye eve donmuyorsunuz
Sessiz kalmayin yapilanlara
Araya esinizi sokmayin kendiniz halledin lutfen
Sizi ezik sinik gorurlerse buna devam edicekler ...
Sesinizi cikarin
Ya ben ona söyle yapıyorsun böyle yapıyorsun desem ya da azcık sinirlensem hemen gülüyor zevk alıyor oh delirttim diye. Amaç o zatenz. Ben de napcam bilemiyorum.
Sen dön evine. Kocanda kaliyosa kalsin. Bu nasıl bi anne böyle ben bile uyuz oldumYa ben ona söyle yapıyorsun böyle yapıyorsun desem ya da azcık sinirlensem hemen gülüyor zevk alıyor oh delirttim diye. Amaç o zatenz. Ben de napcam bilemiyorum.
Engelliyorlar sürekli hep kendi istedikleri olsun istiyorlar. Kalıypruz ama evde hizmete kalıyoruz. Mesela dışarı çıkcaz diyoruz yok y A me gerek var boşver boşver elli kez aynı şeyi söylüyorlar. Beynim yıldı.O zaman sinirlenmeden laf sokarak gulerek cevap ver ..
Istemedigin seyi yapiyorsa cocuguna soyluyomus gibi
Babaannen senle yasit sanirim baksana oglum senin gibi davraniyo ahahaah falan diye gul al cocugu ortamdan ayril.
Baska bi durum oldugunda yine dalga gec gul ve yanindan git ..
O sinirlenicektir eninde sonunda
Esinin yaninda bagrinirsa sesini cikarma ve esin gorsun kim gecimsiz
Evinize neden gitmiyorsunuz ?
Ya bir de böyle insanlara diğer gelinimle çok iyiyim bakın bu kötü çıktı demeye getiriyor. İnsanlarını yanında farklı davranıyor şeytan bildiğin.Sen dön evine. Kocanda kaliyosa kalsin. Bu nasıl bi anne böyle ben bile uyuz oldum
Şöyle oluyor mesela. Eve gitçem diyoruz eşime oğlum Babannen çoktan hasta çok az gördü üzülüyor diyorlar ya da üstüne gidiyorlar o Da ses çıkarmıyor.Ya ben evime gidicem dese kim engelleyebilir beni ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?