- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Şöyle oluyor mesela. Eve gitçem diyoruz eşime oğlum Babannen çoktan hasta çok az gördü üzülüyor diyorlar ya da üstüne gidiyorlar o Da ses çıkarmıyor.
Yok değil. Sadece inanılmaz Yorgun'umOffff hakikaten sinir bozucu
Yasin kucuk dimi ?
15 gundur oradaymışınız görmüş göreceği kadar ,eşinin işi gücü yok mu o kadar uzun süre nasıl kalabiliyorsunuzŞöyle oluyor mesela. Eve gitçem diyoruz eşime oğlum Babannen çoktan hasta çok az gördü üzülüyor diyorlar ya da üstüne gidiyorlar o Da ses çıkarmıyor.
:)kızlar yeni gelişmeler var. Orda mısınız?? Söylemek istiyorum.
?kızlar yeni gelişmeler var. Orda mısınız?? Söylemek istiyorum.
Sizin eviniz yokmu ?Kızlar su an söyle bi durum var: kv benim çok bozulduğumu anlayınca yapmaya çalıştığı tavırlardan vazgeçti. Benimle işte konuşmaya yakın olmaya falan çalışıyor. Ama ben emin olamıyorum. Günlerdir psikolojik olarak yeterince değersiz ve kötü hissettim kendimi. Kp de ne hikmetse konuşmaya başladı. Eskiden aramı çok iyiydi şimdi sadece mesafe girmişti aramıza. Sanki eskiden olduğu gibi davranıyor. Eltinin yanında ama çok yüz göz olmuyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hiç anlamadım
Yok farklı şehirdeyiz yıllık izindeyiz su an onları ziyarete geldik o yüzden burda kalıyoruz bikaç güne döneceğiz uçak biletini önceden aldıkSizin eviniz yokmu ?
Birlikte mi oturuyorsunuz??
Yerinizde olsam bu kadar önemsemezdimYok farklı şehirdeyiz yıllık izindeyiz su an onları ziyarete geldik o yüzden burda kalıyoruz bikaç güne döneceğiz uçak biletini önceden aldık
Öyle mi dersin :) ya buraya senede on günlüğüne geliyoruz daha önce burda 2 yılı askın kalmıştık. Şimdi geldiğimiz zaman dışlanmışlık hissi çok kötü hissettirdi bana. Nispet yapmak falan elti ekürisi:) onu Da ilk kez görüyorum mesela. Dakika bir gol bir bu kadar bilenmiş olması çok garip değil mi? Artık sen yoksun ben varım diye yalakalık yapıyor onlara. Ben çok garipsedimYerinizde olsam bu kadar önemsemezdim
kaynana neticede:)
En güzeli işte:)Öyle mi dersin :) ya buraya senede on günlüğüne geliyoruz daha önce burda 2 yılı askın kalmıştık. Şimdi geldiğimiz zaman dışlanmışlık hissi çok kötü hissettirdi bana. Nispet yapmak falan elti ekürisi:) onu Da ilk kez görüyorum mesela. Dakika bir gol bir bu kadar bilenmiş olması çok garip değil mi? Artık sen yoksun ben varım diye yalakalık yapıyor onlara. Ben çok garipsedim
Çektim zaten elimi geziyorum bol bolEn güzeli işte:)
Tencere kapak başbaşa kalsinlar
Hem sizde ne diye hizmet ediyorsunuz ki
Elticik yapsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?