Kızlar acil yardım lütfen

Şöyle oluyor mesela. Eve gitçem diyoruz eşime oğlum Babannen çoktan hasta çok az gördü üzülüyor diyorlar ya da üstüne gidiyorlar o Da ses çıkarmıyor.
15 gundur oradaymışınız görmüş göreceği kadar ,eşinin işi gücü yok mu o kadar uzun süre nasıl kalabiliyorsunuz

Sizi anlıyorum.Ben de kv gile gitmiştik tatilde eltimle beraber oturuyorlar.Her neyese eltimin oglu 8 yaşında kızım 9 yaşında ikiside aynı evdeler karne aldılar.
Gmrümce uzakta oturuyor aramış erkek yegeninin karnesini sormuş vs kızım da üzülmüş anne halam benimkini sormadı diye.
Bir baktım elti bir yandan kv bir yandan küçücük kızımı sıkıştırıyor halanı ara diye tabi bana gıcıklıgına sanki kızın tlf var.
Kaç defa demişler kız da anne bıktım 20 defa halanı ara diyolar dedi ben de sinirlendim.
Çıktım dedim ki madem öyle halası da hala olsun ayrımcılık yapmasın aramıyacak.
İkisi bir oldu sanki ben kavga çıkartmışım gibi beni suçladı olay bana döndü onlar hop zeytinyagı.
O zamanlar cahilmişim ,şimdi bir yerime bile takmıyorum en iyisini de ediyorum mesafeliyim muahtap olmuyorum
En güzel cevap onlara umursamamak.Nasıl içten içe gıcıklanıyorlar bir bilseniz.

Kızlar su an söyle bi durum var: kv benim çok bozulduğumu anlayınca yapmaya çalıştığı tavırlardan vazgeçti. Benimle işte konuşmaya yakın olmaya falan çalışıyor. Ama ben emin olamıyorum. Günlerdir psikolojik olarak yeterince değersiz ve kötü hissettim kendimi. Kp de ne hikmetse konuşmaya başladı. Eskiden aramı çok iyiydi şimdi sadece mesafe girmişti aramıza. Sanki eskiden olduğu gibi davranıyor. Eltinin yanında ama çok yüz göz olmuyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hiç anlamadım

Sizin eviniz yokmu ?
Birlikte mi oturuyorsunuz??

Kesin bir menfaati vardır guvenmeyin bu kadına borcmu istiycek acaba yada birdaha gelmez diyemi korktu yapacağını yaptı nasılsa seneye gene gel unut bunları yuvanı gene yapayimda olabilir

Yerinizde olsam bu kadar önemsemezdim
kaynana neticede:)
Öyle mi dersin :) ya buraya senede on günlüğüne geliyoruz daha önce burda 2 yılı askın kalmıştık. Şimdi geldiğimiz zaman dışlanmışlık hissi çok kötü hissettirdi bana. Nispet yapmak falan elti ekürisi:) onu Da ilk kez görüyorum mesela. Dakika bir gol bir bu kadar bilenmiş olması çok garip değil mi? Artık sen yoksun ben varım diye yalakalık yapıyor onlara. Ben çok garipsedim

En güzeli işte:)
Tencere kapak başbaşa kalsinlar
Hem sizde ne diye hizmet ediyorsunuz ki
Elticik yapsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…